Коцето изхвърли банкера Боби от "Фермата"

Той взе 6 победи в дуела между двамата
Обновена: 3 окт 2021 08:38 | 3 окт 2021 08:25, Александър Попов
13
Коцето изхвърли банкера Боби от "Фермата"
Снимка: bTV

Коцето победи категорично в дуел един от близките си приятели във "Фермата" - банкера Борислав Гостев, и го изхвърли от шоуто.

Костадин загуби само една от битките и спечели с 18:7, като обесмисли последната надпревара.

Двубоят между двамата започна още в петък вечер. Тогава се проведоха битките, на които двамата участници дадоха най-малко точки. След първите два сблъсъка напред в резултата излезе Коцето с 3:0.

Снощи сред най-тежките битки се открои подреждането на плочки домино измежду кабели с ток. Въпреки че се отличаваше с по-добра стратегия, Боби се докосна повече пъти до жиците, което му коства в крайна сметка и подредбата.

Изненадващо Коцето надви Боби и в играта, в която имаше цепене с брадва, режене с трион и забиване с пирони. Едно от препятствията в нея бе катерене по въжена стена, а Коцето призна, че никога не се е качвал толкова нависоко. И все пак той спечели играта с минута преднина.

"Радвам се, че участвах. Бих искал за приканя всички – независимо от професиите си и това колко са запознати с живота на село, да дойдат във "Фермата". Изживяването е фантастично. Открих нови приятели и семейство тук", заяви след края на двубоя Боби и пожела на своя опонент да се задържи възможно най-дълго в предаването.

По традиция Боби си тръгна с кръстче, което е изработено от фермерите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво значи изхвърлил ?! .. Изобщо , видяхте ли , колко толерантност и доброта излъчваха двамата състезатели ...?! Може ли да сте такива некадърници , че да слагате такива просташки заглавия на статиите си ..Мисля , че е време да промените хейтърските заглавия , по здравословно е !
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква ферма ...двата алкохолици си правят пачки от наивни хорица
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
....ермата
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
К'во Коце,к'ъв Боби,к'ъв банкер?!Кой го гледа това умряло предаване?!
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам в Кауфланд колбаси Фермата. )))
2
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, имайте самоуважение и не гледайте глупости, и не слушайте чалга! Има толкова занимания, които развиват личността. Не позволявайте мозъкът ви да стане на гъба!
1
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те игрите си бяха за Коцето,не се искаше сила а само баланс,като пеперудки да разнасят менци с вода и да вървят по греда!