Лили Райнхарт се ядоса на Ким Кардашян

Ето защо
6 май 2022 21:58, Ивета Иванова
7
Лили Райнхарт се ядоса на Ким Кардашян
Снимка: БГНЕС

 Лили Райнхарт критикува Ким Кардашян относно това, че риалити звездата е свалила килограми, за да може да се побере в определена рокля.

Ким свали 7 кг. за по-малко от месец, за да може да носи рокля на Мерилин Монро на модния бал "Мет Гала", който се проведе в началото на този месец.
Кардашян с появи с роклята, която Монро е носила, когато е изпяла "Happy Birthday" на президента Джон Ф. Кенеди през май 1962 г.
Риалити звездата призна, че не е яла сладко и въглехидрати цели 3 седмици, за да може да отслабне.
 
 "Ами, това е роклята на Мерилин Монро и тя е на 60 г.; и тя я е носила, когато изпя "Happy Birthday" на президента Джон Ф. Кенеди през 1962 г. Имах тази идея - да я пробвам и ми я донесоха с охрана и носейки ръкавици. Пробвах я и тя не ми ставаше. Казах: "Дайте ми три седмици". Трябваше да сваля 7 килограма до днес. Беше такова предизвикателство. Като филмова роля. Бях решена, че ще ми стане. Не съм хапвала сладко и въглехидрати от 3 седмици", призна Ким на червения килим на събитието пред "Vogue".
 
Актрисата Лили Райнхарт явно не одобрява това.
25-годишната звезда смята, че Кардашян изпраща грешно послание на младите хора, за които тя е идол.
 
"Да минеш по червения килим и да дадеш интервю, в което казваш как умираш от глад... Защото не си поемала въглехидрати в последния месец... само за да влезеш в рокля? Толкова погрешно... Открито да умираш от глад заради "Мет Гала". Когато знаеш много добре, че има милиони млади мъже и жени, които ти се възхищават и слушат всяка твоя дума. Невежеството е иначе казано отвратително", пише Лили в Instagram Stories.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
7 кила се свалят за 1 седмица с нормално хранене. Правя го редовно когато се върна от на баба ми вилата в София. За 1 седмица без циркове, без гладуване. А и Ким да не се прави на улава, с тоя дирник ако изпусне да си изяде обяда ще свали още 2 кила.
4
2
 
7
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 1 година
За сега Америка се латинизира така,че само задни части с голям парцел се търсят!
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ядосала се е, защото Кардашиян има по-голям *** от нея.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От притеснение вземах, че си го преместих
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужаст, Кардарашката ще си увреди ГЗ ако продължава да не яде