Джони Деп ще изиграе крал Луи XV

Това му е първа роля след скандала с бившата му съпруга Амбър Хард
12 юли 2022 23:30, Йоана Цонева
13
Джони Деп ще изиграе крал Луи XV
Снимка: БГНЕС

Джони Деп ще се снима в първия си филм след делото за клевета срещу бившата си съпруга Амбър Хърд. Това ще е френска историческа творба, наречена "La Favorite".

Деп ще изиграе крал Луи XV заедно с Майвен Ле Беско, която ще режисира филма и ще играе главната героиня Жана дю Бари, любовница на крал Луи.

Льо Беско е имала успех и преди, като е режисирала филми, оценени от критиката, като "Polisse" и "Mon Roi". Филмът, който ще бъде заснет това лято, ще бъде първият филм на Деп на френски език и се очаква да излезе на екран през 2023 г.

Макар че бюджетът на филма не е ясен, според информацията Деп ще получи първоначален хонорар от 20 милиона долара за всяка роля.

'La Favorite' ще отбележи завръщането на Деп, след като голяма част от Холивуд го включи в черния списък след обвиненията в домашно насилие от страна на Хърд.

През 2020 г. британски съд постанови, че 12 от 14-те случая на насилие, за които твърди Хърд, са "по същество верни", а впоследствие Деп беше принуден да се оттегли от франчайза "Фантастични животни" по искане на Warner Bros.

Но след собственото си дело за клевета срещу Хърд, в което му бяха присъдени 15 милиона долара, звездата изглежда отново привлича интерес.

Съобщава се, че Деп води преговори за участие в друг филм от поредицата "Карибски пирати" и за превъплъщение в ролята на капитан Джак Спароу след предложение от страна на Disney на стойност 301 млн. долара.

Още по темата
Според съобщенията Деп уж се е пошегувал, че няма да се върне във франчайза "Пирати", дори ако му предложат 300 млн. долара, което накарало Дисни да му предложи с 1 млн. долара повече.

Последният му филм, "Минимата", за военния фотограф У. Юджийн Смит, излезе на екран през 2020 г.

Филмът се проваля, като при бюджет от 11-13 млн. долара събира едва 1,7 млн. долара в световен мащаб. Според агента му Деп получава 3 млн. долара за ролята си, след като "финансирането се разклаща".

Съобщението идва в момент, когато абонатите и стойността на Netflix рязко спаднаха тази година.

Наскоро Netflix се договори с френските киногилдии да инвестира около 40 млн. долара във френски филми в опит да възстанови интереса към продукциите си.

Деп има 23-годишна дъщеря от френската певица Ванеса Паради. Лили-Роуз Деп, която също е актьор, е родена в елитното парижко предградие Ньой сюр Сен.

Лили-Роуз също е украсявала началната страница на Netflix. Младата актриса участва в главната роля срещу Тимотей Шаламе във филма на Netflix от 2019 г. The King.

Стрийминг гигантът призна, че очаква да загуби милиони абонати тази година, а стойността на акциите му е спаднала с над 70% от началото на годината.

През януари акциите на Netflix струваха над 600 долара за акция, но тази цена спадна значително и през юни акциите се търгуваха за около 180 долара.

Загубата на стойност и приходи принуди Netflix да намали разходите, което доведе до решението им да уволнят стотици служители и работници.

Мнозина смятат, че очевидно решение на някои от неотдавнашните проблеми на Netflix би било възприемането на рекламен модел за увеличаване на приходите, но съизпълнителният директор Тед Сарандос отхвърли тази идея.

"За нас всичко беше свързано с простотата на един продукт, една цена", каза той и добави: Мисля, че сега той може да издържи на известна сложност", каза Сарандос пред New York Times през май.

"Вземаме решения въз основа на най-добрата информация, с която разполагаме в момента. Те невинаги са правилни, но начинът, по който помагаш да се ориентираш в резултатите, и спешността, която внасяш, е това, което помага на хората да преминат през бурята. А бурите ще дойдат. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
браво, Джони! а оная па чав ра повече филм няма да види!
8
0
 
0
 
! Отговори
х х х преди 1 година
До Handel На краля ги е доставяла госпожица О Мърфи!
7
0
 
1
 
! Отговори
Handel преди 1 година
Откъде по времето на този крал са си доставяли наркотиците?
6
0
 
3
 
! Отговори
Бая преди 1 година
Е сгънал чадъра
5
5
 
9
 
! Отговори
Абе... преди 1 година
...Джак Спароу е номер едно - евала и още поне 100 фшлма да направи му желая.
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, поступвал е кифлата.
3
2
 
4
 
! Отговори
Жони преди 1 година
* И 1 милион алпаки! Така, че тая оферта не върви.
2
8
 
6
 
! Отговори
Индиец от Розино преди 1 година
Аз съм Джони и съм евроатлантик
1
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
0ффф, пенсионирайте го. не става.