Пуснаха трейлъра към филма за делото на Джони Деп и Амбър Хърд

Ето кои звезди влизат в техните роли
30 сеп 2022 21:58, Дарена Найденова
4
Пуснаха трейлъра към филма за делото на Джони Деп и Амбър Хърд
БГНЕС

Ако си мислите, че близо 10 часа живо предаване от съдебната зала е достатъчно, за да покаже всички емоции около делото на Джони Деп и Амбър Хърд, значи сериозно се разминавате с мнението на Сара Лохман и платформата Tubi.

На 28 септември в целия свят беше пуснат официалният трейлър на филма Hot Take: The Depp/Heard Trial, който ще се опита да покаже това, което не успяхме да видим по време на съдебната битка между двамата бивши съпрузи. Повечето от нас смятат, че няма скрити детайли, но като едни истински потомци на Холивуд, от Tubi искат да променят мнението ни и да добавят още драма към ситуацията.
 
Марк Хапка влиза в ролята на Джони Деп, а Меган Дейвис изпълнява тази на бившата му съпруга. Мелиса Марти играе Камила Васкес, а Мари Кариг е Елейн Бредехофт – съответно адвокатите на Деп и Хърд. Хубавата новина е, че филмът ще бъде напълно безплатен и достъпен в платформата Tubi, което е лека утешителна награда след това, което видяхме в трейлъра.
 
Във въпросния клип Хапка поразително прилича на по-слабия Джони Деп, успявайки да улови всеки един детайл от визията на актьора, както и начина му на говорене. Той носи емблематичните очила на капитан Джак Спароу, завързаната на кокче коса и добре оформения мустак и козя брадичка. От своя страна, Дейвис по никакъв начин не прилича на Хърд, но пък се опитва да плаче фалшиво като нея в съдебната зала.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия всяка дивотия в Холивуд филмират, само си намират начини да събират парите на балъците.
1
5
 
5
 
! Отговори
инч хай преди 1 година
Какво са правили в леглото няма ли да дават ще е по-интересно.