¬иолета и ≈лвиса в битка за оцел€ване в "»гри на вол€та"

ѕъзел донесе имунитет на »ван –ълев
29 ное 2023 08:12, јлександър ѕопов
37
¬иолета и ≈лвиса в битка за оцел€ване в "»гри на вол€та"
—нимка: »гри на вол€та

¬раговете ¬иолета и ≈лвиса в битка за оцел€ване

ѕъзел донесе имунитет на »ван –ълев в "»гри на вол€та"


»ван –ълев спечели втората битка на финалистите в "»гри на вол€та" 5 и получи имунитет. ѕоследна в съревнованието завърши бизнес дамата ¬иолета —тайкова, ко€то получи автоматична номинаци€ за елиминационни€ сблъсък днес. “€ и дъщер€ ѝ ƒенислава ¬елкова останаха последни на пъзела на спасението, но ¬иолета беше категорична, че не се е предала нарочно.

Ќа съвета финалистите б€ха единодушни в номинаци€та си за ћартин Ќиколов - ≈лвиса. “ой получи общо 6 гласа и даде сво€ за ƒенислава. ѕо време на съвета ¬иолета получи окуражаващи думи от Ѕлагомир ћастагарков и ƒенислава, които ѝ пожелаха успех срещу ћартин.

“ака утре ще станем свидетели на един от най-дългоочакваните елиминационни сблъсъци на јрената на сезон 5. ¬иолета и ≈лвиса, които показват сво€та непри€зън открито почти от самото начало, ще се бор€т за м€сто в топ 6 на “»гри на вол€та”.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


37
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
21
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
до 25 ѕо-отвратително същество от това нещо ¬иолета е н€мало досега в истори€та на това предаване! “ази е царица на гнусоти€та! » това нещо е работодател в —јў??? ≈дин ден н€ма да мога да го изтърп€ колкото и гол€ма заплата да ми дава. Ќ€ма такава гнусоти€. Ќ€ма!
20
0
 
5
 
! ќтговори
¬ъпроска ? преди 4 месеца
*** да отпадне днес и да се подготви да посрещне щерка ƒени в къщи . ћного злобна и подла жена . » колко зловещо се см€ във вчерашни€ епизод . "—оциалната игра "на ћартин е значително по добра и ще го покаже тази вечер и в следващите дуели . ∆алко , че напуснаха качествени и по добре физически подготвени играчи. ќстанаха хитреци и мишкуващи . ≈дин Ѕиг Ѕрадър с малко физически игри подбрани съобразно спортните умени€ на любимците на екипа .
19
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
до 25 «атова All Stars ще бъде €ко защото там са им открити на всички картите и всеки знае всеки какво представл€ва.
18
0
 
5
 
! ќтговори
ами, преди 4 месеца
Ќе ме кефи също и, че н€кои бивши участници подготв€т бъдещи такива на физически игри и на пъзели.¬сичко се наизуст€ва и натренира предварително, н€ма никакви изненади, всичко е предсказуемо, от самото начало се виждат €сно любимците на продукци€та и подбутването им по вс€какъв начин затова и този сезон е скучен, натоварваш с грозно държание и грозни епитети.¬се едно гледаш един и същи епизод по 10 пъти.Ћоши сценаристи,лоша храна в хотелчето гръмко наречено резиденци€,опасни съоръжени€.јлчност.
17
0
 
3
 
! ќтговори
ами, преди 4 месеца
“упарев с всеки изминал сезон налага не ''»гри на вол€та''което в основата си е спортно състезание с елемент на социална игра,а плажен ''Ѕиг брадър'' с интриги,обиди и сеир. »згуби се оригиналното колумбийско ƒесафио по чиито лиценз са игрите и този продуцент го чалгализира.Ќе без помощта и на бивши посредствени участници като “уджаров и Ќеделчо Ѕогданов който вече учат н€кои бъдещи участници като ¬иолета и дъщер€ и на интриги,клюкарства,сплетни.≈ не ме кефи това.
16
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
ќт всички сезони единствено ёли€н в първи€ сезон надигра предаването.  олко ли пъти не го пращаха на елиминации и той все се връщаше и връщаше и стигна финала и ако не беше зрителски€ вот печелеше финала и ставаше победител. “акова перде беше ёли€н и той и заради това заведе дело срещу предаването, че му отнеха 200 -те бона награда заради шибааааните зрители които са гласували. ѕоне тази простоти€ отпадна- да определ€т зрителите победител€, както в Ѕрадъра.
15
0
 
19
 
! ќтговори
¬ъпроска ? преди 4 месеца
“олкова нагласено е всичко в този сезон, нали ? ѕодбор на игри , превилеги€ за определени участници , наказани€ за едни и същи. —ценари€т е като взаимоотношени€та в реални€ живот. ≈дните са "богопомазани" от властимащите , т.е сценаристите в случа€ . Ќа –ълев редовно предлагат допълнителни предимства и прикриват нарущени€та му. ¬иолета не спр€ с лъжите и подмолните игри , за да стигне ƒени до финал . ћарто тази вечер ще € прати да излива отровата си навън .ѕазете се хора от зла жена !
14
0
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
до 16 “ази простоти€ с двете минути наказание тр€бва да отпадне.  ато не можеш да минеш примерно халките губиш двубо€ ако си на индивидуална битка или закопаваш племето ако сте в отборна битка. “ова е!
13
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
 ои са ти€?
12
0
 
8
 
! ќтговори
’а ха преди 4 месеца
ј дано да е двойна елиминаци€.
11
3
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
15 ƒа б€ха дали и томахавката на –ълев за да е опорочаването на предаването пълно. Ќе че и сега не е.
10
0
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
„е защо звездички ми сложихте ? не беше обидна дума , а наименование за онези ,дето са българи,но приели турска в€ра .
9
1
 
30
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
до 14 ј мен не ме кефи най- гнусното подпиране в истори€та на това предаване.  ак се подпира –ълев. Ќа него му предложиха и огърлица и сабите на индивидуални битки и той си ги взе, а не предложиха на нито един друг участвал в такива индивидуални битки тези атрибути или поне едини€ от двата. √нусна картинка! ј другото гнусно беше, как на ћомчил му взеха 170 гроша , тоест половината му защото не позна че он€ смооотан€к —тратимир е пълна развалина на кастинг битката. —ега щеше да си е с 340 гроша.
8
0
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
Ќе мога да прецен€ кой ми е по-отвратителен ...скапааан€ка ћартин или злобната дъртофелница. јз в другите сезони не съм виждал чак такива скааапан€ци като ти€ двамата. “и€ задминаха и ƒжаферович даже.
7
1
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
Ќай сетне една от двете змии ще се махне от предаването.∆алко,че не може и двамата да поемат към къщи.
6
2
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
ƒо 6 ј то пак старите хич не на нагли и олицетворение на 100 неща - справка Ѕоби ћихайлов , ≈мил  остадинов, Ќаско —ираков, ƒанчо Ћечков и хил€ди други из политиката и администраци€та.
5
2
 
6
 
! ќтговори
ƒо 1 преди 4 месеца
ћисл€, че двамата с ћартин са влюбени, затова така се карат пред камерите, от неудобство. 100% си прокарват отпадъците от вечер€та нощем в спалн€та
4
1
 
38
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
ƒо 6 ћартин направи доста битки. “ака че да кажеш мързелив е леко смешно :)) Ѕабата е пълна лицемерка и лъжец. —нощи ръсише лъжа след лъжа . “€ е абсолютно неадекватна на арената и извън не€.
3
2
 
22
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
ћартин изкара луд късмет че ще се изправи срещу тоталната торба ¬иолета.
2
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
Ќе беше пъзел но както и да е...