Новолуние в Риби - какво чака зодиите?

Вижте прогноза на звездите
12 мар 2021 21:55, Ивета Иванова
6
Новолуние в Риби - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay
На 13-и мрат ще има новолуние в знака на Риби. Това ще бъде емоционален период, в който ще можем да изразим чувствата си чрез изобразително изкуство, музика, поезия. Чакат ни много вълнуващи мигове, а много от зодиите ще бъдат завладени от романтика, идеализъм и ще се захванат с мечтите си. Ето какво да очаквате, според "Bustle".
 
Овен
Да си поставят някои духовни цели по време на това новолуние. Да помислят какво ги свързва с мистичните аспекти на живота - дали някои ритуали с кристали, дали религията, дали просто спокойна разходка сред природата. Нека се придържат към това, което ги кара да се чувстват част от нещо по-голямо, от общност.
Телец
Телците трябва да помислят над това кои каузи са най-значими за тях. Заради новолунието на показ ще излезе алтруистичната им страна и така могат да се захванат с каузи, свързани със социалната справедливост или това, което им е на сърце. Може да станат доброволци или да правят услуги на непознати.
 
Близнаци
Тях ги чака ново начало в кариерата. Да помислят добре дали в момента следват професионалните си мечти или не са се отправили в такава посока. Да се възползват от енергията и да проявят креативност. Ако не следват мечтите си, да разберат каква е желаната работа от тях и да направят опити да я получат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Яна преди 3 години
Аз съм жена на "СУПЕРМЕН ". ( Той ," моя мъж " се мисли за супермен ( около него има ромки , туркини и понякога и " българки ", които стават , за " онодване " . "СТРАШЕН МЪЖ " е . Роден е на " ръба " , между зодията ВЕЗНИ и зодията СКОРПИОН .
5
2
 
0
 
! Отговори
“” преди 3 години
Аз съм Батман!
4
1
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Гадаете эа Телето. То многа добре знае кво прави, е..малко бавно го прави, но го прави от сърце!!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме зодий!
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не ни чака!