Поляк бесня в Слънчев бряг, стреля по таксиджии

62-годишният полски турист имал пистолет и електрошокова палка
13 сеп 2008 15:08,
44
Поляк бесня в Слънчев бряг, стреля по таксиджии
Снимка: Булфото

Вчера около 22.30 часа в бар в курортен комплекс “Слънчев бряг” влязъл мъж, който започнал да досажда и пречи на работата на персонала.

При опита на управителката на заведението да разговаря с него, мъжът я нападнал с електрошокова палка и започнал да й дърпа чантата.

Намиращите се на мястото на инцидента двама таксиметрови шофьори прогонили нарушителя.

След около 15 минути мъжът се върнал, като отново носел електрошоковата палка и пневматичен пистолет.

Направил опит да включи палката, но тя не проработила и тогава започнал да стреля с пистолета, като наранил със сачми единия от шофьорите в главата и ръката.

Изпратеният на място полицейски екип на РПУ – Несебър е заловил извършителя (62-годишен полски турист) в близост до хотел “Тракия”.

Той е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
31
 
! Отговори
:@ преди 15 години
чесно казано и аз бих загърмял по няколко таксиджии... но тва че и поляците са си кофти нация съм се уверил
42
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Съгласен с # 35.
41
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Съгласен с # 35.
40
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
awe ei xora q da se ysaznaem i nie malko we idvat tyka nqkvi ot Pol6a Mol6a Germaniq i praqt kvot si iskat kato onq germanec li kakav be6e deto zakla na6e mom4e balgarin.I sq 6te my se razmine i na toq sigyrno ama tyi e 6toto nqma nikvi zakoni v skapanata darjava.Q go tikni v aresta-boi,boi,boi,eban i pak boi da vidim dr.pat kato doide dali 6te gi prai teq ne6ta!!!
39
0
 
31
 
! Отговори
ягодка преди 15 години
напълно те подкрепям 35,точно така трябва да разсъждава умният и интелигентният човек. жалко ,че не са много хора като теб,простотията навсякъде около нас. а разсъждаващи са единици. не може всички хора с една мярка да се мерят,всеки сам отговаря за себе си и всяко стадо има "черни овчици".
38
0
 
31
 
! Отговори
geri преди 15 години
poljkineti stavat a myzete tolkova grosni elementarni seljzi ot dogodina da sabranjt vlizaneto na myzete
37
0
 
31
 
! Отговори
...... преди 15 години
DO 31!!!!!-ALO , TI OTKADE SE IZMAKNA BE ?- POLIACITE IDVAT V BG. OT 50 GODINI . NA TEBE EVROPA LI TI E VINOVNA ?
36
0
 
31
 
! Отговори
LEADERMAN преди 15 години
NQMA ZNA4ENIE NACIONALNOSTTA. TOVA SI E PODSYDIMO. SLED KATO MOGA DA ZADYRJAT BG GRAJDANI V DRUGI STRANI I DA GI ARRESTUVAT, ZNA4I I TUK PRAVOSYDIETO DA SE ZADEISTVA...
35
0
 
31
 
! Отговори
Трезвен преди 15 години
Заглавието ви настройва неправилно. Защо трябва да се акцентира върху националността на туриста? Той би могъл да бъде и от друга националност. Забравихте ли, че английски футболен фен за малко щеше за убие барман? Вилнели са и руснаци, и украинци, и дори спокойните уж скандинавци. Аз бих предложил заглавие: "Пиян турист..." и т.н. По подобен начин понякога чуждите медии пишат за нас, българите (макар да се окаже после, че това са били например ***). Трябва да се обърне внимание на факта, че у нас идват второ качество туристи, че се напиват, защото няма какво друго да правят; да се признае, че персоналът в нашите курорти може да вбеси и трезвен човек; да не говорим пък за таксиджиите...Заради един пиян поляк изливате омразата си към всички северни и западни славяни, защото са по-различни от нас. А нима един пиян до козирката българин не се случва да направи същото?
34
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Не знам ти от кое поколение си, но определено не е от знаещите... Провери първо някой неща и тогава се напъвай да поправяш вярното!
33
0
 
31
 
! Отговори
lacho преди 15 години
Поляк не е професия, а диагноза!!!
32
0
 
31
 
! Отговори
Стоян преди 15 години
НАРУШИТЕЛЯТ НЕ Е БИЛ ПОЛСКИ ТУРИСТ, А ПИЯН СЪВЕТСКИ ГРАЖДАНИН- РОДНИНА НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ.
31
0
 
31
 
! Отговори
SSSR преди 15 години
na vi evropa sega amerikazirani !!! Na vi ES sega si4ki piqni zalqni i otka4eni se izsipvat v na6te kurorti i pravqt kakvoto si iskat ES ni go pokaza 1 golqm i mr1sen ....
30
0
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Много смешно,но и трагично е това,че няколко човека разсъждават как се пише думата-"сачми" или "съчми"Пише се сАчми!С буквата-А.Чета коментарите и се чудя-как може да има толкова неграмотно написани!Да не говорим за тези,които пишат с латински букви.Ако толкова се интересувате как се пише дадена дума,си купете правописен речник и поглеждайте от време на време там.Има ги всичките български думи-може пък и да понаучите нещо!Колкото до въпросният поляк-има една българска поговорка-"Във всяко стадо има и ***".Едва ли всички поляци са такива,но всеки е длъжен да спазва законите на страната,в която пребивава,независимо от повода за това!Аз съм "ЗА"-да си понесе наказанието,ако се окаже,че е виновен!
29
0
 
31
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 15 години
За пореден път се убеждавам че ние българите имаме много повече общи черти с италианците и испанците (и южните славяни - сърби, хървати и други), отколкото с руснаците, поляците, както и скандинавците - финландци, шведи и др.Наскоро имаше случай с пияна полякиня - ама смъртно пияна, изпила бутилка водка и решила да се гмурне в морето. Виждал съм пиян руснак да го вадят негови сънародници. Буквално го вадеха, без преувеличение. Руснаците не са лоши хора по принцип, но що се отнася до пиенето не можем да се сравняваме.
28
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
"Поляк - това е професия"
27
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Клиентът винаги пречи на бъгъ - туризъма - първо не иска да идва, а като идва - досажда.
26
0
 
31
 
! Отговори
servitior v sl.brqg преди 15 години
turistite sa otvrat,mislqt,4e vsi4ko im e pozvoleno,da go sadqt toq polqk
25
0
 
31
 
! Отговори
kiko преди 15 години
Аз пък съм почти сигурен,че поляка не е виновен.Обслужването на Слънчев Бряг е отвратително навсякаде.Всички персонали правят фасони и едвали не ще ти се скарат яе си искал да те обслужат както е реда.Ние българите наистина сме доста мързеливи и искаме да ни се плаща независимо дали и как сме си свършили работата.Вярно е това че някои туристи са нетърпими,но такива туристи има навсякаде по света независимо от тяхната националност или етническа и расова принадлежност.А да - номер 8,казва се ***,а не медиатор.Бъркаш понятията.
24
0
 
31
 
! Отговори
Tadeusz преди 15 години
Трябвало е да му разпорят *** от бой.А пък после нека ходи да се оплаква на папата дето умря.