5-милионният пътник кацна на летище София с България Ер

Летя от Варна до София, за да тръгне за Барселона
Обновена: 10 окт 2017 14:15 | 10 окт 2017 13:36, Камелия Цветанова
5-милионният пътник кацна на летище София с България Ер
Снимка: Летище София

Два дни преди рождения си ден Петя Стоянова от Варна получи своя първи подарък – тя стана рекордният 5-милионен пътник на летище София.

Петя Стоянова пристигна от Варна на столичния аеропорт във вторник сутринта с полет на националния превозвач България Ер, където бе посрещната тържествено с народна музика и танци.

Съветът на директорите на "Летище София" ЕАД приветства 5-милионния си пътник и ѝ подари кошница с цветя и ваучер на стойност 150 евро за пазаруване в магазините на аеропорта, допълниха от пресцентъра на България Ер.

Изпълнителният директор на България Ер Христо Тодоров също честити на пътничката и ѝ връчи най-високия златен клас карта за членство в лоялната програма Fly More на националния превозвач.

С нея Петя получава редица предимства и безплатни услуги при пътуване с авиокомпанията, сред които безплатен ъпгрейд на билета до бизнес класа, повече багаж, безплатни билети за полети на България Ер при определен брой пътувания.

"Малко преди кацането ни казаха, че полетът ще е малко по-специален, защото на борда на самолета е 5-милионният пътник на летище София за тази година. След това съобщиха моето име и това ме изненада доста", разказа Петя.

"Днес летище София посрещна своя 5-милионен пътник. Рекорд, който е постигнат за първи път в историята на българско летище“, обяви и изпълнителният директор на столичното летище Владимир Рапонджиев.

Щастливата пътничка обясни, че лети често по вътрешните линии между Варна и София. Избрала е да лети с България Ер, защото по думите ѝ "това е най-добрият вътрешен полет, който може да се осъществи от Варна до София".

Приятните преживявания за Петя не приключват с изненадата на летището. Още същия ден тя отпътува за Барселона, където ще посрещне рождения си ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации