Колата на Уокър и Родас се е движела с над 160 км/час

"Бързи и яростни" 7 излиза догодина с променен сценарий
6 яну 2014 12:58,
8
Колата на Уокър и Родас се е движела с над 160 км/час
Мястото, където Уокър и Родас катастрофираха. Снимка: Ройтерс

Докладите от разследването на катастрофата, в която загинаха Пол Уокър и Роджър Родас, потвърждават, че единствената причина за трагичния инцидент е високата скорост, пише LA Times.

Автомобилът, шофиран от бившия състезател Родас, се е движел с над 100 мили в час (161 км/час), сочат резултатите от разследването. Ударът е бил толкова жесток, че двамата мъже са нямали никакъв шанс да оцелеят, става ясно от докладите от аутопсиите.

В следствие на удара Уокър е получил множество фрактури и травматични увреждания, а тялото му е било толкова тежко обгорено, че не е можело да се използва за донорство, каквото е било желанието на актьора. Визуалната идентификация на тялото му също е била невъзможна, пише LA Times. Родас е починал на място от черепно-мозъчна травма.

Спортното Porsche Carrera GT се е ударило странично в дърво и стълб, а купето му се е разкъсало на две. По-рано се спекулираше, че причина за катастрофата е повреда в колата, но тази версия бе отхвърлена.

Преди да загине, Пол Уокър участваше активно в снимките на седмата част на поредицата "Бързи и яростни", където играе главна роля. Филмът ще продължи да се снима, като ще бъде с различен сценарий и ще има премиера на 10 април 2015 г. Първоначално компанията "Юнивърсъл пикчърс" предвиждаше "Бързи и яростни 7" да излезе на екран на 11 юли 2014 г.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Мисля вече вграден джипиес да ограничава скоростта на поршетата в градски условия, а? Крайно време е...
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТе може нищо да са 160 км за тази кола, ама би ли искал да си на мястото на стълба ти със семейството си.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко за загиналия Пол. Един филм с посредствен сценарии, но вдъхновил хиляди да загубят чувство за реалност и да забравят, че физичните закони важат за всички автомобили независимо от марката и да поставят в риск както спътниците си, така и невинни участници в движението. Поредното доказателство, че технологиите не могат да заместят задкормилното устройство. Да почетем и паметта на всички невинни станали жертва на "Бързите и яростни" слабоумници по пътищата.
5
0
 
3
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Да почива в мир Уокър. Моля ви,недеите да правите поредна серия от тая сапунка ,че стана по-зле и от Дързост и Красота. Говоря,така,защото го гледах до третата част и оттам нататъка не съм и посмял и треилър да гледам.А те 7 част мислят да правят.Боже опази
4
0
 
13
 
! Отговори
me преди 10 години
Много тъжно за горкия Пол. Такова красиво същество, всеки път като се сетя за него и ми става мъчно. А дори не съм му била почитателка. Но четох статия из нета посветена специално на случая и на това Порше и твърдението беше, че наистина е зловещо. Забележете, че инцидентът е станал в населено място - път по който със сигурност тая кола не е трябвало да се движи със 160. А най-*** е, че този който е карал е имал опит и е трябвало да знае, че тази скорост е само за магистрала. Мир на душата му
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До prof.SolomonСнимката на профила ти, *** е на покойник, загинал при изпълнението на служебния му дълг, смени си я.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудна работа. 160 км/ч са абсолютно нищо за тази кола. Просто съдба. Да почиват в мир!
1
2
 
5
 
! Отговори
prof.Solomon преди 10 години
Много странно с такава кола опитен бивш състезател да направи такава *** грешка и да се пребие ? Не мога да повярвам че скорост от 160 км трябва да не е видял да са се целували или да е карал с затворени очи ! Карал съм ферари енцо в продължение на три дни и съм карал и същият модел на порше . Ускорението е много голямо но и много бързо спират така .