Съдят майка, продала 8-дневното си бебе

Харизала момченцето в Ксанти за 1500 евро
23 дек 2009 07:18,
97
Съдят майка, продала 8-дневното си бебе
Снимка: БГНЕС

Жена от варненското с. Каменар ще бъде изправена днес пред съда за това, че е продала бебето си в гръцкия град Ксанти за скромната сума от 1350 евро.

29-годишната напълно неграмотна Пенка Миланова направила сделката със седмото си бебе Мартин на 8-ия ден след раждането му на 1 юли т. г.

750 евро от получените пари тя върнала, защото имала дълг. Другите пари останали за нея.

Жената е нормална и е съзнавала какво върши, сочи съдебно-психиатричната експертиза.

Ако вината на Пенка Миланова бъде доказана, я очакват от 1 до 5 г. затвор и от 5000 до 15 000 лв. глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Tazi jena sram nqma li
92
0
 
0
 
! Отговори
ЕмиГрант преди 14 години
до 90 Слушай, пич, тъй като познавам "баба Хакерка", мога да ти кажа, че колкото е да се навежда, все ще стърчи над всички нас с богатата си душа, таланта и книгите които е написала. Тя и аз имаме право да пишем за расизма, защото от дълги години живеем между расисти и знаем какво е някой да се мисли за богоизбрани и да смята всички останали за ***. Да, това са гърците които купуват бебетата на ***, но и не само на ***. Колкото до шегаджийското име на баба Хакерка, мога дая поздравя за избора. Тя може да има и внуци, но изглежда 30 годишна, за разлика от възмутената 84, която уверена съм, че изглежда с 30 год. по-възрастна от истинската си възраст. Възмутената да чете повече и ще разбере коментара на баба Хакерка и моят
91
0
 
0
 
! Отговори
от 83 до 85 преди 14 години
Сигурна защото в моя град хората са по-добри и не са расисти. И сигурно защото хората са разбрали, че бог ни е създал за да се обичаме, а не да се мразим. Знаем и поговорка :"Погледни ме с едното, че да те погледна с двете." И още нещо - моите съграждани знаят, че със съседите трябва да се уважаваш повече от колкото с роднините, защото ако паднеш на улицата,или ти се подполи къщата, първо съседите ще дойдат да ти помогнат, независимо какъв език говорят, каква религия имат или колко богати са...
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бабо, на теб кой ти е виновен, че можеш да четеш и пишеш, т.е., че си грамотна (въпреки че доста граматични и стилистични грешки допускаш)? Държавата предоставя ли условия на всички да се ограмотяват? Задължително ли е образованието до поне осми клас? Бабо Нехакерке, виждала ли си как *** си пали печката с безплатните учебници и тетрадки на децата си, 'щото няма с к'во друго? И претендираща да си хакер, знаеш ли истинския смисъл на тая дума? Скрий се, ниско, ниско под тревата!!!!
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И защото всеки чака на държавата, заради това и децата ще са неграмотни, и заплатите ще са ниски!
88
0
 
0
 
! Отговори
Remzi преди 14 години
V Balgariya ima li malcinstva,a????Nali byahme samo balgari de.....sega ste orevali ortalaka,4e bila ciganka.....truden narod:)))
87
0
 
0
 
! Отговори
Продължение от 86 преди 14 години
Но да издържаме безотговорници, че и да ги стимулираме - това не бива! Който каквото прави, за себе си го прави. Лошо е, когато такива празноглавци като тая мизерница в статията, обричат други хора на мизерия. И понеже мизерниците няма как да разберат, единственият правилен подход към тях е наказание - такова, че да разберат, че безотговорността е пресътпление!
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бабо, държавата длъжна ли е да осигурява морфин на наркоманите? Не, нали? Но е длъжна да осигури морфин на нещастните нуждаещи се болни. Държавата, т.е. ние, сме длъжни да подпомагаме хората, изпаднали в беда. Но не и да насърчаваме поведение, което води до беди. Това "държавата е длъжна" ни изяда бъдещето. Всеки е длъжен сам да се погрижи за себе си и за поколението си, а ако, не дай боже, нещастие се случи, тогава - ние, държавата, трябва да помогнем на изпадналия в беда.
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 83 Браво на теб, пък тука в моя град има един *** квартал и даже полицията я е страх да влезе в него, опитай се да познаеш защо...
84
0
 
0
 
! Отговори
възмутена преди 14 години
"Разсъждаваш също като европейците стъпили на земите на маите и ацтеките"Я кажи кой на чия земя е стъпил , струва ми се че упражняваш обратен расизъм спрамо бялото население на българската земя.Българите никога не са поробвали някого , особено пък хора от друга раса , виж обратното се е случвало. Ти си расистката в случая ,защото се опитваш да втълпиш чувство на вина у всички бели хора , за дяния които много от тях не са извършили.
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пораснах в квартал където и до днес си съжителстват мирно българи, турци и ***. и изобщо не ме е страх да минавам дори и нощем по тяхната махала. И къщата ми, от която много месеци липсваме се пази от добрите ми съседи - турци и *** и до сега не е обирана. И нещо друго да ти кажа - давала съм заеми на *** и на българи. Познай кой не ми е върнал все още заемите... Не позна - българите.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До Баба Хакерка :Защо не се изместиш да живееш в някой *** квартал и да видиш твойте прехвалени *** как ще се държат с теб - Дали като равен на тях или ще те бият, крадат и ще правят опити да те изнасилят.....Писнало ми е от хора, които защитават ***, а никога не са се сблъсквали с тях и техният начин на живот и възприятие на света.....
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бабо Хакерке, расизмът е *** и е насочен срещу нас, а не обратното, но все едно да обяснявам на магаре ядрена физика...
80
0
 
0
 
! Отговори
баба Хакерка преди 14 години
Разсъждаваш също като европейците стъпили на земите на маите и ацтеките. Затова са изтребили почти всички местни жители на двата Американски континента - защото са били различни от тях. Цивилизованите европейци и нови американци са поробвали и черните ***, поради същата причина - били по-низши същества.Много късно осъзнаха, че не са прави. Сега ги управлява един "непълноценен, нисш" човек, а и 90% от лекарите им също са такива. Да не говорим за Хитлер.Ако им се даде възможност на ***, ще чуем и за други талантливи ***, като Борис Машалов и Ибро Лолов, но първо трябва да се научим да не бъдем расисти.
79
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Бабо хакерке - ти как определяш какво е "човек" - само по анатомията ли? Ако едно куче се дресира да ходи на два крака и да търпи дрехи, това прави ли го човек?
78
0
 
0
 
! Отговори
баба Хакерка преди 14 години
Ти надмина Дарвин, бе човек, с тези гениални изводи.
77
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Кари - чети внимателно - аз не обиждам селяните, а ги давам за пример на политиците-. Да продължа аналогията - ако селякът полудее и почне да тори и полива бурените, наесен няма да извади никаква реколта, защото плевелите ще са задушили полезните растения които е посял пролетта... и тогава, ако е разчитал на реколтата, за дап реживее, ще стои гладен.Точно това правят политиците, плащат на *** да се плодят, дерейки кожите на работещите хора.
76
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Бабо хакерке - а защо белите хора са готови голи и боси да ходят, но да си изучат и отгледат децата? Върви в Италия, Чехия, Испания - където и да е - хъхрещите *** навсякъде са същите - мръсни, неграмотни или полуграмотни, крадливи и мързеливи с редки изключения !!! И там ли все държавите са им виновни? Как за 500 години откак са в Европа все са *** и все друг им е виновен ?!?Глупости, проумейте, че често генетически *** са непълноценни, нисши, че НЕ СА човешки същества !!!
75
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Тя пак като не го е изяла! Прости, мръсни ***! Дано се махнат всички в чужбина!
74
0
 
0
 
! Отговори
Англейската кралица преди 14 години
Някога бях казала - Като нямат хляб, да ядат пасти... Казах го защото никога не съм била бедна и не знаех какво е глад. Който е задоволен никога неможе да разбере гладния...