Такси се вряза в спирка на градски транспорт

12 души са ранени, дете и двама възрастни са с опасност за живота
Обновена: 10 юли 2013 23:12 | 10 юли 2013 21:26, Камелия Цветанова
153

Снимка: Булфото

Тежък пътен инцидент с пострадали стана тази вечер на бул. “Цариградско шосе“ в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 20.30 часа таксиметров автомобил, движещ се в посока центъра, е спукал гума, отклонил се е от пътното платно и се е врязал в спирка на градския транспорт, която се намира пред  "The Mall".

12 души са пострадали, няма жертви, съобщиха от МВР.

Двама възрастни и дете на 6 години, са с опасност за живота.

Детето е в реанимация в болницата „Света Анна”, то е интубирано. Майка му също е с опасност за живота, в клинична смърт и също е настанена в "Света Анна". 

Останалите пострадали са с различни фрактури по тялото.

Две жени и един мъж са били приети в "Пирогов".

Във ВМА е приета жена със счупен таз.

В ИСУЛ са настанени двама души с черепно-мозъчна травма и човек със силно нервно разстройство.  

Водачът на таксиметровия автомобил е задържан в столичната полиция. Работата по изясняване на причините за инцидента продължава.

По свидетелски показания на спирката е имало поне 20 души.

Информацията е актуална към 22, 40 ч.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
7
 
! Отговори
ссс преди 10 години
Да се съберем и да линчуваме един таксиметров бакшишов ***. Само гледат да измуфтят дори с цената на човешки живот
128
0
 
5
 
! Отговори
Димитър преди 10 години
До ДОЛУ ПРОТЕСТИТЕ !По-малоумно изказване не бях чел.
127
5
 
1
 
! Отговори
Васил преди 10 години
Да, коментарите са ми познати, като че ли съм ги чел другаде, под някоя друга подобна новина-смърт, публична екзекуция,мъчения за шофьора-деструктивни, деградиращи, първосигнални, но може ли човешката природа да роди други при подобни обстоятелства. Истината е, че не трябва да има смърт или публични екзекуции на такива ***, това няма да доведе до нищо градивно и положително, няма и да възпита когото и да било, това са примитивни наказания. В тази държава виновни хора няма, кажете ми има ли
126
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Na tova Carigradsko e ujasno, vsichki selqnduri se izjivqvat, kato sastezateli, maistori shofiori
125
0
 
22
 
! Отговори
Николай преди 10 години
От тук нататък ги скапвайте от проверки бакшишите!!!
124
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПАНДИЗ ЗА *** И ДА НЕ СИ ВИДИ КНИЖКАТА ВЕЧЕ!!!!!!ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛАГА НА ВСЕКИ ОЛИГОФРЕТН, ИЗПЪЛНЯВАЩ ВОЛНА ПРОГРАМА НА ПЪТЯ!!!!!
123
1
 
52
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Таксиметровите шофьори са най-простото и мързеливо племе, всеки *** ***, който друго не може, става бакшиш. Ежегодни проверовъчни изпити трябва да се въведат за тях, и да се изисква минимален ценз. Не може куцо и сакато щото го мързи да работи да става таксиджия. А при подобни инциденти направо в затвора да отиват по бързата процедура.
122
2
 
5
 
! Отговори
Drug преди 10 години
До Анонимен 142Na mne dnes taksimetrov mi prepre4ei patya kato sprya to4no na peshehodnata :(
121
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кога ще спре мракобесието кой ще осъди непукизма на таксиметровите шофьори. Не си спомням веднъж да са спрели на пешеходна.
120
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано се оправят пострадалите... Трагедията е голяма. На виновника - строги санкции - не условни а ефективни. На нас като нация ни трябва превантивен контрол - да имаме страх от нещо. Четох статия за кметица блъснала две деца и избягала. Познайте наказанието - 400 лв глоба. Явно демокрацията не ни понася особено...
119
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КочоА къде беше ти през последните 4 години? Защо се беше сврял в миша дупка, а сега си толкова ербап? Има два отговора- или си бил от герберските калинки, или сега ти плащат!Така,че вземи се скрии! Писна ми от мързеливи некадърници!
118
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1.7 промила. После се годрейте, че англичаните и немците не държат на пиене, а ние можем да изпием 1л ракия и без никакви проблеми след това да се качим на колата.Лека и пръст на момичето, което е загинало. Дано останалите да се оправят по-бързо.
117
29
 
8
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
Таксиметровият шофьор е агент на Орешарски, и е платен от олигархията, за да саботира протестите! ТОВА Е!!!
116
4
 
39
 
! Отговори
водач преди 10 години
И аз съм пукал гума (предна), не беше висока скоростта, 80-90 км, но да си призная освен че ми "натежа" волана на страната на спуканата гума по нищо друго не разбрах, че имам такава.
115
5
 
31
 
! Отговори
Кочо преди 10 години
До ДОЛУ ПРОТЕСТИТЕ !Не си търси виновни там, където ги няма. Проблема ни е в толерантността, зад която сме скрили.Ако некои другари беха получили по една тояга в коравите кратуни преди 27 дена и този пичага от снощи беше откаран с линейка в тежко състояние след нанесен масов побой и ако всичко това се случва често и справедливо нещата ще изглеждат по друг начин.
114
26
 
6
 
! Отговори
Гост преди 10 години
На шофьора е платено да извърши това престъпление, за да се компрометират протестите. А 1,7 промила алкохол в кръвта му е само за камуфлаж. Я напишете нещо и за джипа, който е бил до него.
113
58
 
21
 
! Отговори
Аз преди 10 години
133 много си прав,тези протести стигнаха до ДЕБИЛИЗЪМ и жертвите ги даваме останалата част от населението като хората на тази спирка,или като останалите които не могат да се приберат щото на некви сополи им се плаща да реват на Цариградското и НДК
112
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 1337червените *** почват активни мероприятия и голяма част от тези случки никак не са случайни. Трябва да се внимава много. Сега към Фандъкова щ е се насочат и те започнаха вече, а и кога са спирали. Имаме работа с изпечени комунисти - ***-комунисти и турци-комунисти и съветски-комунисти. Повишено внимание до тяхната забрана
111
1
 
13
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До Джедай МастърТи явно не си добре. В гугъл мапс можеш да видиш лентите, само две от тях са за автомобили. С 80 км/ч по пътя на каквото и да е логика не можеш да минеш три ленти и да отнесеш 12 човека. Хората не са имали никакво време за реакция. Мнението ти за БТВ си е твое, не знам какво общо с темата има Цар Киро. Трябваше ти да си на тази спирка.
110
0
 
3
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До Джедай МастърА ти ги видя и затова го защитаваш. На сайта на БТВ пише че е бил пиян и са пострадали 12 души и няма загинали. Не е необходимо да те обиждам, под достойнството ми е да обиждам някой във форум. Смешници като теб бягат като ме видят. Прави се на мъж някъде по улицата. Лентите може да ги видиш и в Гугъл мапс, колчетата се виждат на снимката, пострадалите също. А сега можеш да ходиш в ареста и да го защитаваш.