8-годишно в кома, след побой в Ямбол

Детето е намерено в изоставена сграда в града
5 май 2017 22:04, Петя Славова
12
8-годишно в кома, след побой в Ямбол
Снимка:bTV

8-годишно дете е намерено пребито в двора на изоставена сграда в Ямбол. Момчето е изчезнало на 4 май и след цяла нощ издирване е намерено от близките си в много тежко състояние.

В момента момченцето се намира в болница в кома и опасност за живота, съобщава  bTV. Състоянето му е животозастрашаващо, съобщи д-р Валентин Вълчев от МБАЛ-Ямбол.

Детето учи във втори клас, според близките му е добър ученик и не е конфликтен. Вчера се прибрал от училище и отишъл да помогне на техен съсед да натовари дърва, разказва баба му. Следобед не се върнал и роднините тръгнали да го търсят. Намерили го в двора на изоставена сграда в края на града.

Детето било в безсъзнание, със следи от влачене и побой.

От полицията работят по случая, а отдел "Закрила на детето" започнаха проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
. преди 7 години
Детето е ромче, има заподозрян, въпрос на време е да го хванат и съдят ... обаче съда ? За подобно посегстелство на дете се дават минимум 50 години строг тъмничен затвор. 100 процента е от махалата, това племе е пропаднало и трябват сериозни мерки.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проклета държава,тъй ли неможаха да открият кой го е извършил ! Ама то се знае ,че ако е високопоставен,ще го укрият! И нашият *** народ ,ще си замълчи!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възможно ли е извършителят да се нарича човек? Той е напаст Божия! Как е възможно малко ДЕТЕ да се пребие до такава степен ? Това човешко ли е? Но има Бог ,и рано или късно ще го накаже! Моля се, детето да се оправи. Познавам семейството, турци са ( не са *** ,както си мислите,просто са бедни,и дори няма да могат да си търсят правата от безпаричие( защото в нашата скапана държава нямаш ли пари- нямаш и права).Не съдете хората по цвета на кожата. Не е ходило да краде,а да изкара някой лев !
6
0
 
8
 
! Отговори
Бач Ваньо преди 7 години
Училището е виновно.Аресувайте директора и всички учители и държавата ще цъфне.Да се пуснат на свобода всички престъпници (акп изобщо има задържани ) за да изпълним всички европейски и демократични препоръки.ПФУ! ***!!!
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е гати ***. Да пребиеш 8 годишно дете до смърт... Недай си боже ако някой пребие така моето дете не знам какво ще му се случи. Що за *** трябва да си и каква е тая злоба. Такива са за смъртно наказание. От това човек не става
4
2
 
16
 
! Отговори
ОНЗИ преди 7 години
При този икономически упадък, при тази нравствена деградация на обществото, при този хайдуклък на онзи, наречен "тиквата", при тази държава, превърната в проамерикански ***, единствения най-правилен подход в управлението е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА - един управляващ и отговарящ пред нацията. И закони за ЗАЩИТА на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ. Това "тиквa" и компания, е време да получат възмездието на народа за извършените предателства и хайдуклък!!! Идиотизъм, наречен "българска демокрация". Позор!
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да е, дете е.А комшията кой знае ще се окаже познат на полицията...там е проблемът, в безнаказаността. 30 години кой каквото си иска прави и за 'някой лев' му се разминава. Господ да му помогне на детенцето и да се оправи!
2
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не стъпвайте в тази страна туристи и емигранти,недейте и лев праща,да огладнеят всичките,че да се вдигнат срещу тези управляващи ***. Явно с гражданско самосъзнание няма да стане,то липсва.Ако това стане в една Испания,целия град ще е на улицата и ще вика и скандира,докато полицията не опандизи гадината.Как може, дете е това,каквото и да, детенце прибито и с опасност за живота...Дано се оправи и избяга надалеч!
1
4
 
53
 
! Отговори
5 shop boys преди 7 години
На къде върви тая държава.Стана ежедневие да чуваме за деца пребили деца, дете паднало от високо....все бой и смърт а държавата в лицето на нейните институции нехае и после смъртността при децата била голяма.Ами направете нещо вместо да си седите в топлите министерски кресла г-да министри.Те за нас гражданите не мислят... не, те мислят как да ни ограбят и да окрадат еврофондовете камоли за децата да мислят.Това е държавата на безхаберието и хаоса