Пускат последни 100 билета за Skrillex

Истерия по първото гостуване на звездата
7
Пускат последни 100 билета за Skrillex
Снимка: клуб Ялта

Първото гостуване на Skrillex в България предизвика истерия сред почитателите на електронната музика. Пуснатите преди месец билети за шоуто на звездата бяха изкупени за два дни, появиха се и пропуски на черно.

Днес организаторите от Ялта клуб обявиха, че пускат последни 100 броя билети - от върнати или неплатени навреме резервации. Билетите ще се продават само на касите от мрежата на Eventim и няма да има възможност за онлайн резервации или онлайн покупки. Билетите тръгват в продажба точно в 13:00 часа.

Skrillex има 8 номинации за Грами и печели 6 от тях. През 2012 MTV му дава наградата за най-добър музикален клип. Той е неизменна част от най-големите фестивали и арени по света, а сега идва за първи път и в България.

"Реших, че през новата година искам да направя нещо различно. Искам да обиколя най-добрите клубове в света и да си почина за малко от напрежението на голямата сцена. Клубовете  ми липсват. Ще е много, много интересно турне", заяви в края на миналата година музикантът.

Ялта ще бъде един от клубовете, в които той ще гастролира, като купонът е на 29 януари. За тези, които не успеят да се сдобият с билет, остава успокоението, че от клуба вече преговарят за нова дата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ялтаSkrillex
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Дъбстеп-Букстеп преди 9 години
НЕ го знам този но ми изглежда превъзбуден на снимката наборът. Няма да е само от много Кока Кола
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До GoiroПрави дъбстеп, за наркоманчетата, на макбук.
2
0
 
2
 
! Отговори
Лъжи преди 9 години
Няма ги билетите.
1
3
 
10
 
! Отговори
Goiro преди 9 години
Кой тоя ?