Шиниъд пак плаче във Facebook: Мисля за самоубийство!

Певицата останала сама и живее в мотел край Ню Джърси
Обновена: 8 авг 2017 15:50 | 8 авг 2017 15:45, Красимир Ангелов
32

Провокативната ирландска певица Шиниъд О'Конър за пореден път шокира своите фенове. В публикувано във Facebook видео тя признава, че е притисната от мисли за самоубийство и живее в мотел в краен квартал на Ню Джърси.

В емоционалното си обръщение певицата споделя, че е останала сама и в живота ѝ няма никого освен личният ѝ психиатър. О'Конър споделя, че прави тази емоционална изповед за живота си, за да запознае хората със състоянието, в което се намира и да предпази други от подобна тежка съдба, съобщава телевизия Bulgaria On Air.

Шиниъд О'Конър е известна със своите ексцентрични прояви. Преди повече от десетилетие тя беше диагностицирана с биполярно афективно разстройство и неведнъж публично е говорила за психичните си проблеми.

Няколко пъти тя беше обявена за изчезнала и плъзваха слухове, че може да е правила опити за самоубийство
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много грубо написана статия. И какво като е болна -нима не е човек , нима трябва да махнем с ръка и да кажем "тази е куку" . На мен ми дожаля , такива хора са преживяват дълбоки депресии ..и страдат нечовешки и най жестоко ми се струва че е изоставена .Между другото много звезди страдат от бар - Катрин Зита Джоунс, Мел Гибсън , но не са ги изоставили и със медикаменти подържат живота си нормален и творят . Но ако си изоставен като Шиниъд е трудно .
25
10
 
2
 
! Отговори
пфу преди 6 години
Стига слава за откачалките. Писна ми от *** и недъгави по телевизията.
24
0
 
4
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
Извинявам се за правописните грешки.
23
2
 
11
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
Всеки може да се разболее от биполярно, обсесивно, шизофрения, депресия, - и това не означава, че е луд. Чудя им се на коментиращите по-долу. Един пише какво изръсил дядо му. Значи, всички гении са "луди", щот` не ходели да копаят... видите ли. С разликата, че, Гогол(шизофреник), Достоевски(социопат), Чайковски(хомосексуалист) ако са искали, са можели да копаят, но коментиращите и "нормалните" им дядовци и да са искат,ни поема ще напишат, ни симфония ще съчинят. Психолози големи, ей.
22
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да дойде в България да живее под болшевишко, кърваво робство и комунистически геноцид-веднага ще се самоубие!
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен психическата нагласа на човека е вродена. Проявява се още в най-, най-крехка възраст. Ако има начин и разбиране за какво е полезна съответната психика, от дефекта може да се развие ефект. Потенциал, който не се усвоява.
20
1
 
17
 
! Отговори
мда преди 6 години
Чувал съм че биполярното разтройствое много коварно. И изобщо няма нищо общо с това дали си известен богат и тн. или си човек от "многото". Жалко за нея. Дано да намери смисъла отново макар и без парите...
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До skunkaи аз така мисля, по скоро някой яко и промива мозъка с тея психически заболявания. има сериозно луди хора, които обаче не мислят за самоубийство, не знам каква е найната ситуация, но щом и близките и са вдигнали ръце ми мирише на самовнушение. може би са видели, че докато тя сама не си стъпи на краката, няма смисъл да я глезят. дали пък не и внушават да се самоубие за да и приберат парите, може само да гадаем..
18
9
 
17
 
! Отговори
skunka преди 6 години
Паникатаки, депресия, всякакви измислици от психотерапевтите, за да смучат кинтите на богатите си 'пациенти'. Мой колеги пукат хапчета за паникатаки, а аз съм имал над един милион, просто се казва силно притеснение. Като добавим изгубеният супер - висок стандарт,към който всички звезди са зависими,започва кризата. Тук не става въпрос за лечение, за глезотия. Трябва да си стъпиш на краката и да започнеш отначало, не да ми се лигавиш публично. Ако заживее като българин от северозападна България,нз
17
10
 
11
 
! Отговори
Джей Ар-Пи Ар преди 6 години
Когато някоя известна личност потъне в забвение,веднага трябва да направят нещо,което да се отрази в медиите. Някои се събличат, други се самоубиват т.н.Шоумен 1 в България- СлавитУ, например периодично ослепява и проглежда, парализира се и пак прохожда и така.Прости трикове,които се учат я 1 курс на Пи Ар-а.
16
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е физически здрава,да хваща мотиката сред природата и няма да има време да мисли за депресии!Работата или прородата винаги помага на хората да се измъкнат от такива ситуации.
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, беше хубава жена, интересна певица, но нещо е изтрещяла. Гаранция няма за нищо.
14
3
 
37
 
! Отговори
случаен преди 6 години
Възход и падение! Никой не е застрахован от лоша съдба. Дори да планираш бъдещето си, дори деца и семейство да имаш , щом късметът те изостави се стига дотам. Колко много хора със семейства, с пораснали деца са изоставени. Колко мъка виждаме по улиците. На всяка стъпка клошари, бедност, болести! Всички се раждаме еднакво, но по пътя на живота някъде, нещо се обърква!! Нека бъдем по-добри и да се молим да не ни се случва.
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13Ти хвани и провери какво е биполярно афективно разстройство, защото тука хората са по зле и от тази болест и се избиват за глупости!
12
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казваше едно време дядо ми - ела на село с мотиката цял ден на къра, ще видим дали ще имаш депресия!
11
8
 
6
 
! Отговори
The Symbol преди 6 години
Ееее, няма го вече чичо Принс (the Symbol, etc), за да я лансира. Като и се плаче да отиде на гроба му да го почете. Може да и мине депресията... или то без пари не става?!
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката.Да и пишем във фейса да не се самоубива?
9
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изпрати смс с текст DMS Шиниъд на номер ххххх
8
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез вече като никой не им обръща внимание или се събличат (ама таз няма какво да покаже) или правят ей такива простотии.
7
4
 
74
 
! Отговори
Дедо Арч преди 6 години
Да си купи къща в някое българско село и да се отдаде на земеделие и животновъдство. Ще намери и приятели, ама това психиатъра и няма да и го каже щото няма да може да цоца хонорари регулярно.

Спонсорирани публикации