Според зодията - каква кола ще ви отива?

За Близнаците трябва возило, което да се справи с натоварения им график
10
Според зодията - каква кола ще ви отива?
IStockphoto

Има хора, които обичат да живеят в скоростната лента и други, които предпочитат да минават през живота с по-умерено темпо. Колата, която карате, може да разкрие много за вашия характер, темперамент и начин на живот. Хората, които обичат да живеят на ръба, обикновено карат бърза спортна кола. По-пестеливите личности, предпочитат универсален автомобил, който да е добра дългосрочна инвестиция. Какъвто и да е вашият случай, решението какъв автомобил да си купите е важна стъпка и заслужава да й отделите много време за проучване и обмисляне. Ако искате да стесните възможностите си, астролозите препоръчват да се съобразите със зодиакалния си знак.

 
Разберете коя кола е най-подходяща за вас, базирано на зодията ви:
 
Овен: Спортна кола
 
Хората от този знак все бързат за някъде. Те са игриви и млади по дух, а освен това обичат свободата и забавленията. Освен това са много конкурентни и им трябва авбомобил, който да им печели първо място винаги, когато решат да натиснат газта. Огненият Овен ще се чувства най—щастлив, ако притежава спортна кола, която хем да е бърза и вълнуваща, хем да е удобна като превозно средство.
 
Телец: SUV от среден размер
 
Телецът е земен и практичен знак. Когато си купуват автомобил, хората от този знак гледат той да е безопасен, издържлив и комфортен. Телците не биха се задоволили с твърде евтина кола, която после ще им излезе скъпо да ремонтират. Все пак те няма да изхарчат и цялото си състояние за автомобил. Те биха искали да имат функционално превозно средство, което все пак да пасва на техния изискан вкус и за това най-добрият избор за тях е SUV от среден размер.
 

 

 

 
 
Близнаци: Класически кросоувър
 
Хората от този знак винаги са в движение, така че имат нужда от кола, която може да се справи с натоварения им график. Хората от тази гъвкава зодия мразят да забавят темпото. На тях им трябва кола, подходяща за навсякъде, като кросоувър. За разлика от SUV, кросоувърът е по-лек, по-маневрен и лесен за управление в градски условия. С рамката на обикновен седан, съчетана с пространството на по-голямо превозно средство, този автомобил е идеален за Близнаците.

Рак: Луксозен седан
 
Да, хората от знака Рак са по-емоционални от другите, но те преди всичко са кардинална, лидерска зодия. Както в заседателната зала, така и в домашната сфера, те обичат да управляват нещата. Ракът обикновено иска да създаде гостоприемна, удобна среда за всички. Той търси комфорт и стил във всички области на живота. За това за Раците най-идеалното превоздно средство е луксозния седан, с много място за краката и всички екстри и удобства. В този автобомил Ракът ще се почувствате почти толкова уютно, колкото и в собствения си дом.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
Значи мЕрише е дума, която една прослойка използва. Сещаш ли се? МЕрише от мЕрис ли произлиза или от чалга песните, а може би от гетата или поради мързела да се четат книжки? М???
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медарка. Гледаш отстрани пише МЛЕКО, а мерише на колозет и пълна с изненади.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Камаз с лети джанти!
3
2
 
7
 
! Отговори
Килгор Траут преди 1 година
А какъв самолет ще ми отива?..
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А според зодията къв точно *** ще ни отова и с ква точно АртиА да си бършем ***.
1
0
 
18
 
! Отговори
САМО!!! преди 1 година
СЛУЖЕБНА!!! Може и ДЪРЖАВНА!

Спонсорирани публикации