Пеевски: Да видим дали политиците живеят на Марс или в България

Според него трябва да има правителство
Обновена: 19 окт 2022 08:57 | 19 окт 2022 08:44, Петя Славова
38
Пеевски: Да видим дали политиците живеят на Марс или в България
Снимка: БГНЕС

"Да видим дали политиците живеят на Марс или на България", с такива очаквания влезе в Народното събрание депутатът от ДПС Делян Пеевски. 

Още по темата

Той заяви, че най-важното за правителството е да се помисли хората да живеят добре, защото по думите му, в момента положението е тежко.

"Първо трябва да почнем да работим, а политиците нямат особено желание да работят", коментира Пеевски и заяви, че неговата мотивация е да работи за избирателите си, които са му гласували доверие.

Депутатът не даде отговор на въпроса дали ще идва на работа всеки ден и призова журналистите да говорят по по-пълноценни теми.

Също така, Пеевски заяви, че ако се мисли за българските интереси, трябва да има правителство. "Нека да почне първо парламента", заключи депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
6
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Скритите собственици на Левски София са Борисов и Пеевски. Харесва ли ви в какво превърнаха Левски? В това превърнаха и България за 10-15 години: бананова республика но без банани!
32
0
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Пеевски и Доган (и Борисов) играеха с руснаците и продадоха половин България за жълти стотинки. Те не могат една селска кръчма да управляват - камо ли държава! Всичко фалират, всичко забатачват и разграбват за скрап! Само това могат!
31
0
 
8
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Пеевски и Борисов окрадоха България до кокал и сега били много загрижени за нея?! Не може хем просперираща България, хем Пеевски начело. Пеевски знае само да краде, да източва, да рекетира, да изнудва. И затова България е в разпад - всичко е леш!
30
0
 
0
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До Алито от София. То си има закон. Кодекс на труда, но законотворният орган отказва да прилага законите които самият той гласува. Иначе 90% от депутатите трябва да са уволнени дисциплинарно още на 2-та седмица.
29
0
 
2
 
! Отговори
Алито от София преди 1 година
Първо трябва да има закон за присъствие в парламента за,, иззбранниците "ни, ако нормален работник не отиде на работа два или три пъти, много добре знае всеки един от нас какво следва, затова народа трябва да ги задължи да присъстват в парламента, а не да лъжат че при избиратели били, комисии се събирали, а колко трябва да си нагъл като Пеевски за да кажеш това, но всички са едни и същи *** които са там за свои интереси, народа сме много *** и ограничени
28
0
 
5
 
! Отговори
Меди преди 1 година
За мене е голяма загадка ,как дребен женствен мъж като Доган, роди такъв огромен нер*з . Сигурно са били страшни родилни мъки.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приготвили са се за дълъг път - четирима кандидати за председател на НС. По това, колко дни ще го избират, ще разберем дали са марсианци.
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това животно говори като Гешев: "Политиците не работят", а той не е влизал в парламента, зает да краде от народа и препира парите не ДПС и сие. Ами тежко е положението на народа, като такива като тоя охраненият ненаяден *** е в парламента.
25
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 1 година
Хааа, То можело и да навърже десетина думи в изречение! Нищо че ние живеем В България, а НА България мам.а.та и разгониха Свин и Сие
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този само заради депутатски имунитетет е там на откриване и закриване. Няма да стъпи там скоро.
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да цитираш кво казал олигарха Пеевски е все едно да цитираш кво е казал Доган Борисов Станишев Данчо ментата и т н . Няма такава гавра с българската нация
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грух грух
21
0
 
17
 
! Отговори
Сълза и смях преди 1 година
Пеевски щял да работи ??? На времето имаше един филм - ИДИОКРАЦИЯ !! Това се случва в Бг . Баш мафията вместо да е по затворите те са се уж загрижили за народа . Да се смееш ли да плачеш ли
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Живеят - друг път. Живеем в третия свят. Окрадохте държавата ни мр*ъ*сници!
19
0
 
15
 
! Отговори
сара преди 1 година
Депутатите определено живеят и виреят в Бг. Иначе тебе нямаше да те има.
18
0
 
22
 
! Отговори
Перниканец преди 1 година
Щом живеете, значи сте в България. На Марс щяха да ви изтребят, корумпета дол1ни.
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Завода в Ловеч, тотото и една банка, това е малка част от далаверите на тоя. Лафка,чафка, сега краде и от пощите чрез една охранителна банда. А дали върна парите на руснаците,че дубайският спецназ кютек щял да му се стори като масаж.
16
0
 
18
 
! Отговори
Бегом в затвора преди 1 година
Този защо е на свобода?
15
0
 
21
 
! Отговори
д-р Исня преди 1 година
Тая пионка с майка му окрадоха България от името на мафията за едната комисионка от плячката. Да гние в пъкъла с децата си!
14
0
 
12
 
! Отговори
Капитан Петко преди 1 година
Хич не му се плаща на ромите пак на пролет но има пари Свинеевски може да си го позволи.