Във война се справяме прилично икономически

Срещата на Радев с ДБ са споделили взаимна фрустрация
21 ное 2022 12:38, Петя Славова
33
Във война се справяме прилично икономически
Снимка: БГНЕС

Срещата на Румен Радев с ДБ коментираха пред Нова тв политологът Любомир Стефанов и журналистът Виктор Иванов.

Според Стефанов, ДБ и президента са споделили взаимната си фрустрация без щрихи за бъдещето.

Още по темата

"Имаше политическо и личностно говорене. Дано като изключат камерите да кажат същественото. Радев няма партия, но има служебно правителство, което използвайки момента, че е ничие, разчиства едни авгиеви обори. Президентът е назначил тотална ревизия на предишното управление. Той е взел страна срещу партиите, които опитват да променят секторни политики. Радев разчиства по оста някому", посочи той.

И допълни, че има опасност парламентът да се превърне във функция на президента. Според него и в момента се гласува смесено, а ако хартия замени машината, това ще е крачка назад.

Според него също така няма логика да се втърди, че зимата ще е страшна, тъй като във война, сме се справяли прилично икономически.

Журналистът Виктор Иванов определи консултациите като скучни.  "Радев изглежда е влязъл в предизборен период. Президентът е руски. Единственият риск при избори през януари е служебното правителство да не успее да изрине снега, така че бюлетините да не стигнат до секциите. Не знам на каква база стъпват, като твърдяt, че зимата ще е страшна. Икономиката бумти, защото бизнесът си прави бизнес без да се кланя на никого", смята той.

По думите му е очевидна стратегия забавянето на консултациите. "За всички е ясно, че ще ходим на избори. Или бавим заради промените в Изборния кодекс, но хората няма да им вярват. Или да мине програмата за спешно преовъоръжаване на служебния кабинет. Ако бъде одобрена, правителството разполага с 10 млрд. лева и не трябва да пита повече парламента", подчерта Иванов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 1 година
Кой си ти , дето се справяш прилично ? Аз не мога да се справя - парите ми свършват още през първата седмица след получаване - получавам 467 лв. Ти се справяш прилично , защото ти дават много пари ( не ги изработваш , а ти ги дават за клечене около партийни величия).
14
0
 
1
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Тези вероятно са с предплатени договори. Бълват смехотворни измислици и си въобразяват, че техните опити за внушения ще открият тълпи от балами??? Самите те, влизат ли всекидневно в магазините на веригите-маркети? Не са ли виждали как продуктите от първа необходимост за нормално съществуване на хората ката ден са с нови/новички етикети??? И с цени ВСЕ НАГОРЕ? ТОВА ЛИ Е "ПРИЛИЧНОТО ИКОНОМИЧЕСКО СПРАВЯНЕ"??? Хайде де. Разправяйте тези приказки на улавите...
13
1
 
1
 
! Отговори
гост преди 1 година
Къде е тази война нали Путин каза че това не е война значи не вземаме страна в войната.Просто продаваме стоката си която законно сме произвели не сме я краднали.Руснаците как купуват от Иран.
12
1
 
3
 
! Отговори
Бизнесмен преди 1 година
Така е. Бизнесмените си правят бизнесите и изобщо не се интересуват нито от избори, нито от партии. Интересно е мнението, че се справяме добре икономически. Според мен, се справят добре, само тези, които знаят как се работи истински. Държавните служители не са от тях.
11
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Най-после някой да каже, че сме във война. За това и се ковсултираттолкова много. Никой не иска да управлява България сега.
10
0
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 7 преди 1 година
Още от феруари могат да се проследят във флийтрадар полетите на укроопските Ан, които кацат в София и Пловдив. Отделно има клипове от българо-румънската граница с американските конвои, с които изнасят техника, дори американска... видимо укрите са го закъсали с техниката щом краварите им дават хъмвита с пустинен камуфлаж...
9
8
 
2
 
! Отговори
Краси преди 1 година
Комунистът Радев го доучваха в САЩ,но той си остава комунист-руски слуга !
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбрал той от война. Да не дава Господ!
7
1
 
9
 
! Отговори
селянин преди 1 година
с кого водиме война
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе не знам дали сме във война, ама всячески се опитват да ни вкарат. Днес към 10ч. говорих с приятел от Поморие по телефона и каза че над него лети гигантски военен Антонов с азимут на полета Север - Североизток.... Едва ли ще носи топли дрехи за укрите.... Доставяме им оръжие като стой та гледай, а това вече индиректно си е взимане на страна и участие в конфликта!!!!
5
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахах, "президентът е руски". Колко директно казано! Един вид, национален предател.
4
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Я обяснете подробно в каква война сме, че не е ясно. Може би се каните да ни натресете такава, но ние сме неутрални. Пратете вашите синове, вървете и вие там, но обикновено става обратното - хиляда болести ще им изфабрикувате, ако вече не сте?
3
1
 
13
 
! Отговори
Кич преди 1 година
И ние ли сме във война?! Не знаех.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В каква война сме бе? Болни интереси на болни мозъци сте всички
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Икономиката бумти, защото бизнесът си прави бизнес без да се кланя на никого" - Бизнесът бумти, защото баш в хау стават най-сладките далавери.