Според зодията: Защо мъжете се усамотяват (I част)

Астрологията със сигурност ще ни подскаже. Вижте!
23 сеп 2017 22:44,
8
Според зодията: Защо мъжете се усамотяват (I част)
Източник: pexels.com

Може да се намираме сред тълпа от хора и в същото време да се чувстваме отчаяно самотни. Самотата е усещането да бъдем сами, да се чувстваме изолирани, нежелани, празни и без хора, които да се грижат за нас. 

Когато сме самотни, жадуваме контакт с някого, но процесът може да изглежда невъзможен. Колкото по-дълго се чувстваме самотни, толкова по-интензивни стават негативните чувства. 

Понякога може да се окаже голямо предизвикателство да прогоним чувството на самота, а това може да изисква повече от разговор с добър приятел. 

Моментите на самота са съвсем нормални – всички ги имаме, но когато състоянието продължи за дълго, то може да ни засегне много сериозно. 

Астрологията може да ни подскаже кои са причините мъжете от различните зодии да се усамотяват.

Овен

Той не демонстрира интерес към никого, освен към себе си и остава погълнат от своята личност. Ако успее да се откъсне от мислите си, ще забележи, че светът се върти, само че не около него. 

Мъжете от тази зодия се отчуждават  от хората с непрекъснатото си самосъжаление и с тенденцията всеки разговор да приключва с тема, която се върти около тях. 

Телец

Той е самотен, защото е уплашен до смърт някой да не възползва от него или да не го предаде. Затова му отнема много време, преди да се довери на хората и да ги допусне в живота си. 

Проблемът е, че малцина искат да чакат, докато той реши, че са достатъчно добри, за да им се довери. 

Останата част на материала четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Бай Митко преди 6 години
"Защо мъжете се усамотяват" - отговора на заглавието е много *** - Защото не всички имаме жени :)
5
0
 
2
 
! Отговори
Тангра преди 6 години
Зодиите са измислени да да намират хората оправдание за поведението си.Например познавам безпардонен скорпион и в устата му е все това че е скирпион и затова е такъв.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3Аз нямам нищо против да ме използват обаче не ми харесва вечно да съм в позицията на губещият.Леко с предоверяването преди 2-3 беше последната история за поредният наивник с добро сърце решил да спасява самотна майчица с две дечица.Впоследствие тя се оказва част от банда извратени садисти които за 200 лева и един гсм му прилагат средновековни мъчения.В по-добрият случай просто ще ти разбие сърцето и пак ще си сам със смачкано самочувствие и тъга-защо е нужен тоя мазохизъм?
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
21 век когато хората ОЩЕ вярват, че огромни кълба горяща плазма и газ на светлинни години от нас и едно от друго имат някакво влияние върху живота им...
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До2Недоверието в хората и близките ти приятели обижда.Така може да обидиш човек,гадже приятел че никога да не ти проговори повече.Мнителен си!И така отблъскваш хората.Не може ли да приемаш ,че не всеки те използва?Сам се ца,каш! И си разваляш приятелствата и приключваш връзки.От неправилна преценка, сам си го правиш.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според тоя зодиак съм самотен защото съм уплашен до смърт.Чак пък толкова..Когато разбера че за човекът срещу мен думата приятелство означава нужда и изгода веднага ми става ясно,че в тези отношения няма бъдеще.Зер нуждите се трупат и менят в нараствяща прогресия а келепирът в един момент започва да дразни.Не ме е страх просто не мисля да съм спонсор и прислужник.