"Време" - третата песен на младата изпълнителка Minna

Дойде време да направя по-бърза, клубна песен, смята тя
11 фев 2020 11:10, Анисия Иванова
5
"Време" - третата песен на младата изпълнителка Minna
Снимка: Bulgaria ON AIR

Мина Сучева - Minna представи новата си песен "Време" и клипът към нея, който е заснет в две локации - в София и Благоевград. "Време" е третата песен на младата изпълнителка.

"Старая се да влизам в различни роли. Дойде време да направя по-бърза, клубна песен, на която хората да се забавляват", сподели тя в студиото на "България сутрин".

"Сама пиша текстовете на песните си, но в тази песен и в този текст не съм вложила чак толкова много, защото не съм преживяла от първо лице самата история. Трябва да умеем да приемаме различни образи", каза още Minna пред Bulgaria ON AIR.

Тя е завършила поп и джаз пеене в музикалната академия "Панчо Владигеров". 12 години е учила френски език и обича френската музика.

"Търсеща личност съм, обичам да експериментирам, но музиката е всеобхватна. Обичам да се насочвам към различни места, но имам и ядро", отбеляза певицата.

Minna обеща, че със сигурност ще има още нови песни, надява се да направи нещо за лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
ти да видиш преди 4 години
тая вече е много известна, цели три песни!
1
0
 
11
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Има много стойностни песни, вдъхновени от сериозни лични проблеми примерно My Dying Bride - For My Fallen Angel, My Father Left Forever, Tired Of Tears Clouds - Do You See Me, You Went So Silent, Heaven Was Blind To My Grief, Death Of A Father и т.н.