Арестант нападна полицай с дръжка от метла и избяга

28-годишният мъж е обявен за общонационално издирване
12 ное 2019 09:13, Александър Попов
18
Арестант нападна полицай с дръжка от метла и избяга
Снимка: Булфото, архив

28-годишен мъж е обявен за общодържавно издирване, след като ударил с дръжка от метла полицай по време на изтърпяване на арест, съобщава МВР-Бургас.

На 11 ноември около 16.50 часа от помещенията за настаняване на задържани по реда на Указа за борба с дребното хулиганство за почистване около Пето Районно управление – Бургас, е изведен 28-годишен мъж от с. Градец, общ. Котел. Той изтърпявал 14-дневна присъда, влязла в сила от 6 ноември, наложена от съда в Карнобат.

Половин час по-късно той нападнал охраняващия го полицай, използвайки дървената дръжка на метлата. Нанесъл му удар в гърба, който повалил униформения, а затворникът побягнал в посока на бл. 57 в к-с "Лазур", укривайки се в района на железопътния прелез на бул. "24-ти Приморски пехотен полк" и парк "Езеро". Обявен е за общодържавно издирване. От нападението полицаят не е получил сериозни наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
не бях аз преди 4 години
До А бе 12(((колега в грешка си,дали е затворник,или задържан само, без обвинение,за бягство,а пък особено за нападение на длъжностно лице,гърмят го одма,ама в банановата държава ,всеки може да си прави каквото си иска ,м дааааа
13
1
 
3
 
! Отговори
не бях аз преди 4 години
пародия на държава,бягайте докато е време,влака тръгва
12
1
 
3
 
! Отговори
прокурор преди 4 години
До А бе да ама сега ,дръжката на метлата в газа на арестанта,дааааа
11
1
 
5
 
! Отговори
А бе преди 4 години
колеги! Що си мислите че тоя не са могли да го гръмнат? Да, ама като е само арестант и то от защитен вид, сещате ли се после какво ще последва за полицая?
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Четиринадесет дневна присъда, половината минала и си навлича огромни неприятности, нападайки конвоя и бягайки. Това означава само едно единствено нещо, проcтo грам не му пука за правила и закони. На мен лично, една такава 14 дневна присъда ще ми дойде като курорт. Както не съм почивал от години, като работя почти денонощно, за да мога да плащам такива като този да си се забавляват и да не плащат нищо. За другият пък битият с дръжката не ми се коментира. Един дол дренки са.
9
1
 
12
 
! Отговори
Дончо преди 4 години
Хахахаха мале срам и позор. Как може човек с метла, да надвие въоръжен полицай. Че и да успее да избяга и да се скрие след това. Ама те ченгетата освен да се крият по храстите, да събират подкупи и да ловят хлапета с по една цигарка трева, друго не могат така или иначе. Закривай!
8
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател до 6 преди 4 години
То да беше само в Градец, където важат други закони. Квартал Изток в Пазарджик как е?
7
1
 
12
 
! Отговори
Прахосмукачка преди 4 години
От Градец, ясно.
6
1
 
14
 
! Отговори
шоп преди 4 години
Ако чистачката беше наблизо...
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Село Градец, община Котел, казва достатъчно. Там е като на слънчака в разгара на сезона, при това целогодишно. Шест хиляди души, хасматици и на соцял. Бил съм и свидетел как в магазина на томата местния полимилицай казва на един кьор-кьотюк почерпен, нали ти казах да не караш пиян колата, нямаш и застраховка, и преглед. Абе там важат някакви други закони.
4
1
 
17
 
! Отговори
матура преди 4 години
"...обявен за общодържавно издирване, след като ударил с дръжка от метла полицай..."
3
1
 
22
 
! Отговори
Ганиоо преди 4 години
Мале, мале народната милиция ни пази. Туя на какво ги учат само те си знаят, и накрая ги пребиват с метли като кучета.
2
1
 
28
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Къде е била чистачката?
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!