Жената до убития Георги Христов: Беше мъж на честта

Той е оставил дете на няколко месеца
30 сеп 2021 15:09, Ния Христова
96

Продължава разследването на убийството на 44-годишния Георги Христов пред стадион "Георги Аспарухов" в София. Той има дете на няколко месеца. 

 
Жената до убития Христов се обърна към него в социалните мрежи с "Любими мой", наричайки го "мъж на честта, истински приятел и любим". Георги оставя и дете на няколко месеца, уточняват от Bulgaria ON AIR.
 
"Говорим за умишлено деяние, което е било подготвяно. Знае се, че човекът по това време ще бъде тук. Това, което се разбра, е, че изстрелите са 6-7, като само един го е засегнал. Прострял го е в долната част на главата. Това за мен говори, че човекът не е бил добре подготвен. Човекът се е изнесъл оттам в посока булеварда, изстрелите са дошли най-вероятно от там, защото има тревна площ", каза криминалистът Иван Савов.
 
Разследващите тепърва ще проверяват за следи, които да водят към убиеца. 
 
"По-скоро деянието е извършено с нотка злоба, лично отношение. Това, че лицето е било покрито след това с някаква чанта, говори, че може би самият извършител се е отвратил до голяма степен от това, което е направил и просто го е хвърлил. По-вероятната версия за мен е, че това е някакъв негов партньор, с който не са могли да поделят нещо или е имало някаква дразга, кавга", допълни Савов.
 
Главният прокурор заяви, че все още няма повече подробности за случая.
 
"Дори да знаех тези подробности, а аз не ги знам, защото нямам право да ги знам без разрешение на наблюдаващ прокурор – нали съзнавате, че е несериозно в начален етап да се коментират такива обстоятелства?", коментира Иван Гешев.
 
Вижте повече в репортажа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
Пацо преди 2 години
Само да ви кажа че момичето е много съвестно, гледа си детето, неговата сестра и майка оставиха детето му на улицата прибраха всичките пари и извърлиха детето му като мръсно коте без една стотинка те заслужават да горят в ада.
69
0
 
3
 
! Отговори
Вин Дизел преди 2 години
Честен крадец ей, тоя да не е бил Робин Худ от алиекспрес. Да съжаляваме нея и детето сега, че житейският й избор е рецидивист ... не мерси
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хора си мислят,че са безсмъртни.България определено е рай за убийци, хора на честа, както ги нарича тази заблудена жена.Но рано или късно справедливостта ги настига,дали с куршум,дали с Ковид или катастрофа,справедливостта ги настига.Не знам дали е справедливо да го застрелят,но съдбата така е решила и по-добре,че е към него а не към неговото дете.Защото съдбата обикновенно си го върша на най-малкото.
67
5
 
4
 
! Отговори
Пацо преди 2 години
Ей, Гоше, нал ти казах да се оглеждаш, че може да ти светят маслотоПочивай в мир, беше доблестен и мъжкар.
66
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убитият е бил в затвора. Какво ли се е случило там с честта му???
65
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След изказването на тая, боко ханъм обяви 3 дневен траур в харема на Ердоган и всички ханъми от харем гроб ще си скубят косите по загубата на виден член, партиец и интимен приятел на боко ханъм! Харем гроб е обзет от мъка по загубата на бъдещия си кандидат за президент. Сега трябва да търсят нов и затова не го обявяват!
64
0
 
8
 
! Отговори
Ноби преди 2 години
тая oфцa си мисли, че щом духа на някакъв бандит е голямата работа
63
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да го прости!
62
0
 
10
 
! Отговори
маргинал-майор Жаго преди 2 години
Яж дървото, твоя любим вече го изяде
61
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се пържи в Ада дано.
60
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази е яко плоска и леко вдлъбната. Каква чест какви 5 лева след кражба, престъпление и убийство.
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахахаха
58
0
 
18
 
! Отговори
Убиец преди 2 години
След като близките на жертвата не са получили достатъчно правосъдие от съда, редно е да вземат нещата в свои ръце и да въздадат достойно правосъдие на убиеца
57
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво да разследват !убил е някой а съда го освобождава )
56
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повече прилича да е обикновен престъпник, а не мъж на честта.
55
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната пpocта оффца! Нагла и безсрамна!
54
0
 
20
 
! Отговори
истина преди 2 години
Ако си беше в затвора нямаше да го убият
53
1
 
19
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Красива жена е и лесно ще си намери богат мъж да я издържа,известно време детето й ще е при баба си,докато новия го приеме да живее при тях!!!не я мислете !!!
52
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леко се е отървал ***. Трябвало е да убият първо детето му пред него и после него. Естествено без нищо да правят на женската, за да си знае и в гроба че друг ще я чу.ка , докато него го ядат червеите.
51
0
 
23
 
! Отговори
Аааааа преди 2 години
Тая вместо да се замисли какви гени носи детето и и как да го възпита да не заприлича на създателя си,тръгнала да го величае.Ами ,ако някой такъв мъж на честта нападне и убие баща и,пак така ли ще говори.Тъ***па п***тк@.