След побоя в Монтана - детето е с травма, несъвместима с живота

Дядо преби с метална тръба бабата и внучето
45
След побоя в Монтана - детето е с травма, несъвместима с живота
Снимка: БГНЕС

Детето, пребито с метална тръба от 66-годишния си дядо си в Монтана преди два дни, е с травми, несъвместими с живота, заяви д-р Красимир Каменов, началник на отделението по хирургия в болницата в града.

Там бе прието 6-годишното дете, а при жестокия побой тежко пострада и бабата, чийто живот също остава в опасност. Тя вече е контактна, но сърдечната дейност на детето се поддържа с медикаменти, а функцията на бъбреците му силно се е влошила през изминалата нощ.

Лекуващият екип увери, че е направил всичко възможно, за да спаси и двамата пострадали, както и вероятният нападател, който опита да се самозапали. Той е 35-40% изгаряния и след лечение в монтанската болница, е транспортиран в Клиниката по изгаряния в "Пирогов".

"Според мен случилото се е в резултат на психически проблем при мъжа, който вероятно не е бил открит и не е бил лекуван. За съжаление болни като него не търсят лекарска помощ", коментира още д-р Каменов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Монтанапребито дете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Такъв индивид не трябва да се спасява.Оставяте го *** и го заравяте.
30
1
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До друг от Монтана до17Четете по - хубаво ,какво е написано и тогава коментирайте!А,след като сте от Монтана ,какво ще кажете за коментар 22 .Как се наричат 95 % хората от гр. Монтана,които участват в това публично убийство.Много от тях са на ръководни престижни постове "интелигентни" ДАМИ И ГОСПОДА!!!Може би и вие сте тях?! Този убил внучето е дивак убил в яростта си,а тези вторите участват целенасочено в публичното убийство на човек от Монтана ежедневно в изпълнение на мръсни поръчки.
29
0
 
0
 
! Отговори
Амин преди 2 години
Детето е починало
28
8
 
3
 
! Отговори
Зиро Петков преди 2 години
Ако са неваксинирани незабавно да влязат в статистиката като жертви на ковида.
27
3
 
7
 
! Отговори
До 32 преди 2 години
Психиатър има във всяко училище. Някаква полза?
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Него пък защо го лекуват?
25
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повече хора, отколкото си мислите имат нужда от психиатър, но в България това е "срамно" и не ходят да се лекуват . Затова пък убиват май ките си и внуците си.
24
7
 
6
 
! Отговори
до 28 преди 2 години
Правилно - не само в Монтана са такива. Навсякъде са такива в България.
23
3
 
42
 
! Отговори
друг от Монтана до17 преди 2 години
... "в Монтана са такива" , " в Монтана онакива"... Аз като жител на Монтана мога да кажа, че жителите на Монтана по нищо не се различават от жителите на всеки един български град! Психари има навсякъде, жалко за детето!
22
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната е факт!!!
21
6
 
7
 
! Отговори
Дядото преди 2 години
сигурно е пернишки заврян зет и е изперкал от дългите години прекарани с тъщата.
20
3
 
7
 
! Отговори
жалка история преди 2 години
До denko На теб Бойко ти е като ***,акъла ти е все в него!
19
2
 
30
 
! Отговори
D преди 2 години
Ами да бяхте го оставили да погори още малко.
18
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунизма е това - престъпници мачкат народа. Естествено е закона да не закача побратимите им.
17
8
 
12
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
Мога да допълня само ,че в гр. Монтана се извършват и публични убийства ,не буквално,а в преносен смисъл,но е по - жестоко !!!Когато в продължение на години - човек от гр. Монтана е подложен на извършването на престъпни действия срещу него от всякакъв характер ,един от които е свързан с подслушването ,записването и манипулираното представяне публично на негови телефонни разговори ,в пълни небивалици и в същото време организирането на ежедневен тормоз и репресии срещу него .Това как се нарича?!!
16
6
 
9
 
! Отговори
Защото утре преди 2 години
Могат да се изкарат луд и са ти вземат жилището. То не затварят убийци и изнасилвачи, няма пари да сираци, а остава да напълнят клиниките и с хора с отклонения, огромната част от които просто трябва да си пият хапчетата редовно
15
1
 
28
 
! Отговори
В. преди 2 години
Аз доколкото знам отклоненията не ги лекуват, а само хакат успокоителни. За агресивните без психични отклонения - от Монтана до Морето е същото.
14
34
 
21
 
! Отговори
denko преди 2 години
голяма трагедия, тепърва започваме да берем плодовете от управлението на бойко за последните 12 г през които подлуди хората , просто по време на герб медиите не разкриваха такива случаи, колкото и да не искате да се политизира темата за съжаление политиката на управляващите засяга до голяма степен живота ни , 12 години нямаше никаква сигурност в утрешния ден а 2020та беше капака
13
11
 
36
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
Доктор Каменов е хирург и хубаво би било да се занимава с неговата специалност ,а не да поставя диагнози извън неговата компетентност. за да си агресивен не е необходимо да имаш някакви психични проблеми.....Една голяма част от населението на гр. Монтана са си агресивни и алкохолизирани комплексари по природа - това важи не само за мъжете ,но и за жените ,които са изключително зли твари!Жалко за детето!!!
12
3
 
8
 
! Отговори
Козъгъзъ преди 2 години
Твърд електорат! Много твърд!!! Само за някой лев, истински османец, като мен, кълна се в анаватаната.!.