Джокович получил изключение, защото бил с COVID през декември

Сръбският тенисист е поискал да го преместят, за да тренира
8 яну 2022 12:08, Елка Василева
91
Джокович получил изключение, защото бил с COVID през декември
Снимка: БГНЕС

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович получил медицинско изключение за участие на Аустрелиън Оупън, защото бил заразен с коронавирус през декември, обявиха адвокатите му в заявление в съда.

Още по темата

„Датата на първия положителен PCR тест бе регистрирана на 16 декември, 2021 г.“, споделиха те в заявление до федералния съд в опит да променят решението за отказ на визата му за влизане в Австралия.

Междувременно сръбският тенисист е поискал да бъде преместен от имиграционния хотел в Мелбърн, където е държан с още няколко играчи, за да тренира за Аустрелиън Оупън.

Спортни новини четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
РВ преди 2 години
Мачкай Гришоо!
68
2
 
2
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Обикновен богат на-глец.При това и лъ-жец.
67
2
 
4
 
! Отговори
истината преди 2 години
Това да не приравняваш преболедувалите с ваксинираните си е чиста проба лобизъм към фармацевтичните компании произвеждащи ваксини! Един сигурен начин за ограничаване пренасянето на КОВИД има - тестването с прецизни тестове. Разходите 9аптези тестове трябва да се поемат от правителствата въвеждащи тази мярка!
66
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ай поспрете се .... на 16 декември бил с положителен ПСР, а на 17 декември на медийно събитие за пускане в продажба на пощенски марки с неговия лик. Демек доста хора са имали, честа да се разболят от него, защото на снимките никъде не е с маска или това е поредната лъжа, с която да прикрие наглото си поведение.
65
3
 
7
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
До хард-75- "Балкански тарикатлъци в нормалния свят не вървят"- За какъв "нормален свят" дърдориш? За Австрлия ли? Или за другите фашистки режили?Бяха някога нормален свят ! Виж "нормалния" Макрон и "ненормалните" французи днес. И видеа с фашизма на "нормалния" австралийски терор над народа си.
64
3
 
8
 
! Отговори
msm преди 2 години
Какво да очакваш от държава създадена от каторжници и пропаднали аристократи?Невежество. Невежество, невежество!!!
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Де е зората? А у у ! Колко злобари има тука ,а бързо забравиха ,как каторжниците приемаха парите на Джокович ,дарение за жертвите на пожарите ? От гнусни ,по гнусни завистници .
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До хард Как да ги уважават ? Не искат еднополови бракове ,наркомания ,гей паради ,*** училища за малките деца ,не искат имигранти да живеят на социялни ? Как ?
61
5
 
7
 
! Отговори
хард преди 2 години
Kво занимавате хората с Джоко. Балкански тарикатлъци в нормалния свят не вървят.Докато не го проумеят празните ви глави, никой няма да ни уважава на Запад. От Изток признание няма да има. За тях сме роби, длъжни да се съобразават с пянските им изцепки....
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Joko- Само фашизма е честен и почтен, а?
59
10
 
14
 
! Отговори
Joko преди 2 години
Едно поедно от торбата с лъжите.... Жалко, че такава публична личност става за псомешище !
58
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джоко, Джоко удари дъното на края на кариерата
57
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия ептен се омазаха.Няма да се учудя, ако утре кажат че се е ваксинирал
56
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джокович и адвокатите му лъжат. По законите на Сърбия е трябвало да е в карантина, докато той е участвал в публични събития докато уж е бил заразен. Ако на австралийците им се занимаваше тоя можеше и в затвора да свърши за представяне на фалшиви документи, лъжесвидетелстване и т.н. Не, че и да е бил болен това му дава право да влезе в Австралия, де. Австралийските федерални власти иямат ясни правила за влизане в странта и всеки влизащ е ДЛЪЖЕН да се запознае с тях, а не да разчита на друг.
55
6
 
9
 
! Отговори
gishena преди 2 години
До До gishenaТи си полу-интлигентно същество, което вярва в световни конспирации и смята, че Бил Гейтс иска да го чипира и/или ваксините са опасни.Да ти обясня, идеята е друга. Ваксини има над година. Срокът за ваксинация след инфекция бе 6 месеца, вече 3. Властите са напълно в правото си да наложат задължителна ваксинация за лицата, които искат да посетят Австралия.Нямаш ваксина, ОК, твой избор - няма да те пуснем в Австралия (наш избор).Много здраве ти пожелавам.
54
4
 
7
 
! Отговори
Minuva42 преди 2 години
Другото интересно нещо, което не се споменава е, че здравните власти в Австралия официално заявиха че два пъти са напомняли на организаторите на турнира, че скорошно преболедуване не е основание за изключение. Това изключение е самоволноот тенис организацията за да участва на турнира, но не е достатъчно да влезе в страната. За какво им трябваше на всички да се правят на маймуни не знам
53
5
 
18
 
! Отговори
Minuva42 преди 2 години
Аз харесвам тенисиста Джокович. Но тариката не. Само си представете - тренираш за турнир от два месеца с пълното съзнание че няма да те пуснат защото казваш че няма да се ваксинираш. Ненадейно седмица преди Коледа се разболяваш повторно но не казваш на никой. За пръв път се научава за това от адвокатите ти Ненужна излагация
52
1
 
11
 
! Отговори
Адам Опел преди 2 години
ЛЪЖЦИ!!!!!!!!МИНАЛАТА ГОДИНА СЪС СЪЩАТА АГРЕСИЯ ОБВИНИХА ГРИГОР ДИМИТРОВ!!!
51
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха,ха поредната лъжа, нали беше защото имал автоимунно заболяване за това имал изключение да не се ваксинира? Явно първата лъжа не мина, сега адвокатчетата лансират втора, да обаче ако беше преболедувал толкова скоро, просто щеше да го заяви веднага а не да лъже. Ех лъжливото овчарче, колкото повече лъже, толкова повече се излага.
50
7
 
16
 
! Отговори
Златка преди 2 години
Ами това е Джокович, нищо повече от обикновен сръбски тарикат!