Зрелищна акция на полицията на бул. "България"

Четирима арестувани, сред тях и чужденци
Обновена: 9 фев 2022 18:05 | 9 фев 2022 17:45, Красимир Ангелов
37
Зрелищна акция на полицията на бул. "България"
Снимка: БГНЕС, архив

Група за разпространение на наркотици е разбита и заловена при операция на ГДБОП, която се проведе този следобед на столичния бул "България".

Арестувани са четирима души, сред тях и чужди граждани.

Главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров съобщи, че по време на акцията са задържани „немалки количества амфетамини“, съобщава БНР.

Зрелищната акция е станала този следобед на бул. "България", където тежковъоръжени спецполицаи са отбили кола и задържали най-малко един човек.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
До 32 преди 2 години
По принцип и герп прибираха дилърите на джам. Предизборно 2021ва бяха прибрали половината синтетични дилъри на София за да им съберат парите. Половината платиха по 10-20к под масата и излязоха от ареста. Народа трябва да се абстрахира от лова на вещици и да се съсредоточи върху употребяващите, които вместо да търсят помощ от институциите се чувстват престъпници и се крият. В Португалия и Канада на друсащите им се казва: Вие не сте престъпници, а болни, ако не се справяте - заповядайте на лечение
19
3
 
0
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
И кво като ходят напушени на училище? Аз съм 90ти набор и когато бяхме в 9ти клас рязко 15 човека сменихме алкохола с тревата. До ден днешен никой от нас не пие алкохол, с изкл на бира по време на някой мач, а трева останаха да пушат аз и още един-двама. Нищо кой знае кво не е. Мога да изпуша 5-6 х120 за ден, ако поискам, а мога и да не пуша месеци наред когато ми доскучае. За тия близо 18 години от както пуша единствено щях да се радвам да си го гледам в нас вместо да си пазарувам от полицаите.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бой и е... неза тези, скапват ни децата. Щом и на училище ходят напушени, за какво говорим, полицейски чадър
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е от 14 февруари за пореден път ще се опитам да се трудя в тази държава,разрешиха ми,не за друго.2 години чаках дръзналата да дръзне!ДСБ,ДБ или там каквито и да са.Никога не са ме интересували какви са,от коя партия са.Искахсамо да се трудя,нищо повече.Е вече и здравето ми не позволява,но ще опитам!Ако пак започнат с регулаторите ще се предам!Закривам фирми,продавам всичко и изчезвам от тази територия!!!Клетва давах навремето да я защитавам,ама ако някой ни нападне!Не осъзнавах,че сме завлядяни!
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
''ГЕРБ и Караянчева се оплакаха на Мафред Вебер от 'политически репресии' в Кърджали''Той ако знае коя му се оплаква,без да е питал Карадайъ,ще си изхвърли новите килими и ще проходи пеша!!!!!
15
4
 
7
 
! Отговори
Коко преди 2 години
Извинявам се само допълвам за тези, които могат да четат, но по-малко мислят Промяна ПОЛОЖИТЕЛНА - Н У Л Е В АХубаво са хванали някой в нарушение, ама съм човек, който по принуда много обикаля денонощно. И плаща сметки. Е няма кой да ме убеди, че се върви напред. *** Вие сте
14
3
 
6
 
! Отговори
Коко преди 2 години
Почна се на ново цирка. Този път по Харвардски. Децата ще шмъркат на рапъра стоката и на Кокорчо ще ядат бонбоните :) Нов филм същия сценарий! Промяна Н у л е в а Само пренареждане. Излезте в някои клуб и ще видите Само аз не смърча в тоалетната тва никога не е било. А като се прибереш - сметките те чакат.. нон стоп нон стоп промяна в задния ми джоб
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Посочете ми в коя държава от ЕС,в която министър председател ще ходи да се обяснява на най-корумпирания прокурор в държавата?Има ли такава?Ми той Гешев е въшлив от пари в Швейцария и по офшорните зони.Защо някой се съмнява изобщо в това?А жена му е шеф на застрахователна компания.Какво да говорим повече?Мутра от всякъде!!!!
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за 10 кила апчета станахне на маймуни да ги чакаме в задръстването!македонци!!!!
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зрелищната акция е станала този следобед на бул. "България", където тежковъоръжени спецполицаи са отбили кола и задържали най-малко един човек. . . . И НАЙ МНОГО НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ Т.Е. ЗАБРАВЕТЕ СЪОБЩЕНИЕТО!
10
5
 
6
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Браво Канадци!!! Freedom convoy!!!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей тия младите веднага искат да станат богаташи . И МВР си чисти антуража се е вдигнал шум.
8
2
 
17
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Просто, не са си платили, където трябва. Не става така,
7
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разчистват на своите хора, а на наивниците които вярват, че тези хора са партийно обвързани и ще изчезнат заедно с ГЕРБ ами надявайте се.
6
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Че тирима арестувани .... отбили кола и задържали най-малко един." Последно, колко? Обичате да поставяте четящите в пъзел.
5
4
 
11
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
А според мен ти Tлъcтия ми зepник първи ще се caмоyбиеш от глад!!!
4
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Bиенето на жaлките фиrypaнтски нeyдачници е музика за моите уши!!!
3
2
 
19
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Добре е че са задържали най-малко един, но по-вероятно един и половина. Сред тях има и чужденци.
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми се иска хората да не разбират за такива акции преди да има някакви присъди. Иначе само дим без огън. Много ми се иска да не знам имената на депутатите и министрите, но да усещам резултатите от работата им ( в положителен смисъл). Много ми се иска медиите да не правят поредната "кифла" (от всякакви полове) известна с това, че е известна... Иска ми се и да задават правилните въпроси, а не удобните. Може и да си го сложа за коледно желание пък дано веселият старец изпълни поне едно.
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това добре.Ама да отскачат по-често и до Студентски град.Там ще открият мноооого интересни нещица.