Търсят сапьори за 68-ма бригада Специални сили

Конкурсът за вакантните длъжности ще се проведе през септември
11
Търсят сапьори за 68-ма бригада Специални сили
Снимка: архив, БулФото

Конкурс за попълване на 11 войнишки длъжности в 68-ма бригада Специални сили в Пловдив е обявен със заповед на министъра на отбраната.

Обявени са свободни позиции за „младши шофьор“, „оператор-сапьор“, „оператор-радиотелеграфист“ и др.

Кандидатите за служба в 68-ма бригада Специални сили трябва да подадат заявление до нейния командир, както и необходимите документи чрез структурите на Централното военно окръжие в срок до 2 септември 2019 г.

Конкурсът ще се проведе на 26 и 27 септември, съобщиха от МО. Той включва изпит по физическа подготовка, изпит-тест за обща култура и събеседване с кандидата.

Изпитът по физическа подготовка на кандидатите ще се проведе чрез определяне на качествата им за сила (лицеви опори и коремни преси), бързина (бягане совалка 10х10 м) и издръжливост (крос 1000 м). Тестът за обща култура включва 100 въпроса.

Условията, на които трябва да отговарят кандидатите, и необходимите документи са посочени в обявата за конкурса, публикувана в интернет страницата на Министерството на отбраната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Назначените... преди 4 години
...веднага получават безплатна издръжка и виза за Кербала. Срок на трудовият договор - от 3 до 5 дена ;) .
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тия заплати, дето ги дават ще има да търсят още.
6
0
 
6
 
! Отговори
Петърчо преди 4 години
Това с бързината (бягане совалка 10х10м) щеше да да звучи още по-логично ако бяха написали че екипировката на сапьорите включва само пръчка и тапи за уши. Което за страна която се отказа от армията си някак си не звучи като шега а като реалност за съжаление. Дано намерят това което търсят но май се лъжат ако си мислят че има хора които ще рискуват живота за някой който не оценява подобаващо риска на който се излагат тези хора.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A някой от на Хиншелууд и Семьонов старата школа, няма ли да наемат? Това с бягането е ясно. По-бързите вече избягаха в чужбина:)
4
1
 
18
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Изпита и подготовката на документите струват около 300-500лв.Заплатата стартово е след гърча около 800лв.и разте на 2г.с процент но не повече от 300лв.след 20г.Бензинджия назначен с дума и без тромав конкурс а на минутата получава 800лв.
3
6
 
7
 
! Отговори
SS преди 4 години
За какво му е на сапьора да бяга.Той трябва да знае,да борави с вздрив,да минира,и разминира,да познава различни схеми за изготвяне и обезвреждане на самоделни вздривни уст-ва.
2
0
 
29
 
! Отговори
Бай Евстати преди 4 години
и колко 600 лв бруто дават за да си рискуваш живота ?
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанов да отива да си работи. Нали е голям патриот.