ВМРО против вот по пощата и още секции в Турция

Правата на българите в чужбина били опит за атака на Изборния кодекс
38
ВМРО против вот по пощата и още секции в Турция
Снимка: БГНЕС

ВМРО е против гласуване по пощите и увеличаване на изборните секции в Турция. Това обяви зам.-председателят на партията и съпредседател на парламентарната група на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов в социалната мрежа.

Патриотите отказаха да отидат на консултации с държавния глава за предстоящите парламентарни избори в пандемия.

Правата на българските граждани в чужбина са само опит да се атакува Изборният кодекс, пише Искрен Веселинов.

Той припомня, че парламентарната група на патриотите успя да ограничи броя на секциите в Турция с промените от 2015 г. и по този начин да ограничи влиянието на турския президент Ердоган в българската политика.

Заместник-председателят на ВМРО определи вчерашните консултации при президента като риалити шоу, в което са участвали не сънародниците ни зад граница, а лица, които имат български паспорти.

Същността на поредната промяна на изборните правила е турската страна и тяснопартийните интереси на ДПС, смята Искрен Веселинов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Срещу ВМРО лаят джендърите и шведите защото са свикнали да правят каквото си искат в България. А ВМРО искат да въведат малко ред в страната!
32
0
 
0
 
! Отговори
До 34 преди 3 години
Ами защото имат българско гражданство и вкарват в България много пари. Някой от тях са се изнесли, защото *** тук, вече 30 години избират крадци и некадърници и не оставят избор на нормалните хора, които искат да живеят нормално.
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По пощата ще гласуват тия от Западна Европа, заетите хора,а тия от Турция ще си гласуват така или иначе, господа псевдо патриоти.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо въобще на парламентарни избори гласуват хора дето не живеят в България! Някои дори не знаят български. Да не говорим такива дето не плащат данъци. За президент може да гласуват всички с българско граждансво. За местни избори да гласуват хора дето реално пребивават в дадено населено място повече от година. Как може друг да ти определя живота?
29
4
 
4
 
! Отговори
Алоо преди 3 години
В следващия парламент няма да сте там,сега мнение не се иска от вас.
28
3
 
9
 
! Отговори
За сведение преди 3 години
Обогатените "патриоти"
27
1
 
7
 
! Отговори
лумпенизация дооткат преди 3 години
Виждам че неолибералчетата по долу са се активизирали яко...Альоуууджендъритеее...нека силата намастурбацията бъде с вас!И помнете-както и да сесамозадоволявате,винаги е правилно,щом в края на трето действие се гърчите от кеф....!!!!!Гласувайте си за "да ЗАГРОБИМ Бълагария" и ич да не ви пука!ПАК ЩЕ ГЛЕДАТЕ ПАРЛАМЕНТА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!!!
26
11
 
7
 
! Отговори
български избирател преди 3 години
Тия от ВМРО след ветото на *** от РСМ ми стават още по симпатични с тази си позиция против гласуването по пощите и откриването на нови секции за гласуване в Турция!СПЕЧЕЛИХА ме като гласоподавател!!!!
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В 45-тото НС,нямат място демагозите от т. нар. ОП.Тази сбирщина,се оказа ялова,защото нищо не "роди" за четири години.Охранени,задръстени с големите пари,те отново искат да баламосат неграмотната част от българите.
24
2
 
6
 
! Отговори
Боби преди 3 години
Като няма какво да пеетедрънкате си на същата струна ...на някои баламурници им харесватова нали тъй?
23
5
 
13
 
! Отговори
трябва да могат преди 3 години
До gioтези от чужбина да гласуват защото само те могат да противодействат на вота ви кйто сте продали и продавате вече 30 години !! а я обясни какви данъци плаща администрацията,полицията ,учителите ??? данъци реално плащат САМО тези които работят в частния сектор . защо не ревеш против вота на държавните служители които с удоволствие усвояват и преразпределят данъците на часния сектор и нарочно раздуват щата и ограбват бюджета и НЗОК
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шкембе вайводата
21
10
 
13
 
! Отговори
gio преди 3 години
тези които са прекарали повече от две години извън БЪлгария да нямат право да гласуват е това трябва да е закона. Защо някой, който живее и плаща данъци извън България ще има право да определя кой ще управлява държавата.Промени в изборния кодекс веднага за да се спре частично външната зависимост на България
20
11
 
12
 
! Отговори
Българин в България преди 3 години
на тия в турция трябва да се забрани са гласуват ! та те не знаят нито да пишат нито да говорят на български !
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При условие че всичкото бесепари се надпреварват да плюят Бойко и да насъскват хората да се връщат децата в класните стаи защото видите ли било безопасно, аз не разбирам като е толкова безопасно да се стои с 30 души заедно в една стая, защо да е опасно да се стои с 10 души заедно в същата тази училищна стая? Тоест ако смятат 30 деца заедно за безопасно, то 10 отговорни възрастни в същата стая направо ще си е райски безопасно.
18
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тия също трябва да бъде потърсена отговорност сле изборите, тъй като носят същата вина, както и ГЕРП за кражбите
17
6
 
5
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Едни истински българи! За видим сега дали ДПС ще успеят да се наложат на ГЕРБ чрез комуниста Радев
16
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия дето хвърляха бомби по протестиращите, карат пияни и продаваха тескерета, повече няма да помиришат парламента. А и техните министри първи се разходиха до ареста....
15
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най после тия патриоти да се събудят )
14
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре е за самия Бойко да влезе в затвора сега, защото Сретен излиза оттам след по-малко от 4 години. Не е добре за баце двамата да се срещнат на свобода.