Желева (я) чака (не)известното

Кандидатката за ЕК не отговори как оценява представянето си
13 яну 2010 13:08, Красимир Ангелов
228

  

Ден след противоречивото си представяне в Европейския парламент българският кандидат за еврокомисар Румяна Желева се изказа пред български медии.

Желева обясни, че не знае какво да очаква. 

Dnes.bg пък попадна и на интересна находка – последния постинг на г-жа Желева в нейния личен блог в Blog.bg.

Публикацията е от 23 юни 2009 година и носи многозначителното заглавие "Да се състезавам с конете към Брюксел".

Как ще завърши състезанието на Румяна Желева в Брюксел, предстои да узнаем.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
0
 
! Отговори
ЕХО преди 14 години
КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВА ЖЕНАТА ТОЛКОВА МОЖЕ САМА СЕ ЗАКОПА НЯМА НА КОИ ДА СЕ СЪРДИ.НЕ МОЖА ДА ОТГОВОРО НА ЕЛЕМЕНТАРНИ ВЪПРОСИ КОЙТО ДЕЦАТА У4АТ В У4ИЛИЩЕ АКО БОЙКО БЕШЕ ПО-КОМПЕТЕНТЕН ЩЕШЕ ДА И ПРОВЕРИ НЕЩАТА.НИЩО ТЯ СИ ИМА МЕЖДУН. ФИРМА ГОРКАТА ТАМ ЩЕ РАБОТИ.САМО МНОГО ЖАЛКО ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА С ТАКИВА УПРАВНИЦИ.
210
0
 
0
 
! Отговори
a pig преди 14 години
Tazi , mnogo grozni4ka be! boyko, tozi put se izloji! Tazi i za portier na kenef ne stava!! kato smurtta e!!
209
0
 
0
 
! Отговори
ЧЕТИ ТОВА преди 14 години
Ей НАС-НАРОДА пита ли ни някой дали искаме или неискаме да ни вкарват ГМО -НЕ.Политиците ли ще решават вместо нас тези корумпирани изнудвачи ще ни управляват това трябва да се СПРЕ незабавно. КАКВО ЩЕ Е НАЩО ПОКОЛЕНИЕ КАТО ЯДЕ ОТ ТЕЗИ ХРАНИ - помнете САМО НИЕ (НАРОДА) МОЖЕМ ДА ГИ СПРЕМ ДОКАТО НЕ Е МНОГО КЪСНО.
208
0
 
0
 
! Отговори
TR преди 14 години
v belite darjavi kak se izrazyavate kogato sa szgrechili podavat si ostavkata ili si praznavat greskite no ganioveskata krav ne teche v venite kakto v belite darjavi
207
0
 
0
 
! Отговори
Влад преди 14 години
Ако всичките тия , които лаеха в европарламента ги попитате коя е столицата на България , половината от тях ще отговорят - Букурещ разбира се . Компетентност... всичко е мрусна игра .
206
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДОЛО ГЕРБ!СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ - ЧЕРВЕН КАРТОН.СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС, ГЕРБ!ИСКАМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.ВЕЧЕ ЩЕ ЗАЛОЖА НА НДСВИЛИ ДЕСНИТЕ - ЗАЩОТО ТАМ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА В ПОЛИТИКАТА.В ГЕРБ, БСП И ДРУГИТЕ ПАРТИИ СА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ.
205
0
 
0
 
! Отговори
макс преди 14 години
,,КЕН ЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ЛИБИДИБИ ДАА ЧУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ''-------------------------
204
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички вие политици,явно още не сте разбрали,че и в България вече има млади и мислещи хора.Е няма как ние да я харесаме тая женица,та камо ли европейците.
203
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сажалявам че гласувах за ГЕРБ! Засрамете се и вие!
202
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Медиите направиха Бойко герой, а сега ще го свалят!
201
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За пареден път се убедих, че НДСВ въпреки пустите гори си бяха по-добре от БСП и ГЕРБ... Омръзна ми от Бойко, от Желева, Дянков, Волен, Станишев, Доган, Цачева и други подобни селяни. Поне в НДСВ нивото на английския е по-високо и като цяло са по-интелигентни, а ГЕРБ и БСП са селски хора - елементарни и прости. Те нямат нужда от култура и интелигенция. Бойко - първи фен на чалгарката Ивана, Станишев - фен на Преслава.
200
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами Цецка Цачева - ДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО НЯКАКВА СИ *** ЗВЕНОВОДКА ДА Е В НС? Призовавам следващия път червен картон за ГЕРБ - да гласуваме за НДСВ - партията на народа.
199
0
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
Та да си довърша мисълта.Цялата тази постановка.както и реакцията на Бате ме навежда на мисълта че сме си направили нов бърдак със стари ***.Което е колкото грозно .толкова и тъжно.Дано не съм прав.
198
0
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
Лошото от целият театър е че Бате Б.си позволи да прати слаб и некадърен актьор на най-голямята европейска сцена.На всичко отгоре балканската актриса се оказа с изцапана ризка и никой от колегите и не си е направил труда да я провери.До тук добре но на този кепазлък новият ни лидер даващ вид на по-различен и порицаващ старите такива. да се опита да забърши това със старата и добре позната политическа кърпичка е най-малкото некоректно към симпатизантите му сред които съм и аз каточе ли.
197
0
 
0
 
! Отговори
да изберем пак ндсв преди 14 години
През 2001 хората избраха НДСВ и икономическата обстановка се стабилизира Кой каквото ще да казва работническата класа живееше най-добре при управлението на НДСВ Но се появиха разни провокатори и се захванаха да убеждават хората че царят си присвоил някакви гори в Рила и народът също се отказа от гласуване през 2005 и отново допусна БСП да спечели След управлението на БСП народът пак потърси дясното и без много мислене гласува за обявилия се за десен ББ Следващия път ще гласувам за НДСВ. А вие?
196
0
 
0
 
! Отговори
омбре преди 14 години
Ако не я гледах по евроканала щях да се замисля,но срамно е след такива оценки като непознаване географски конфликтните зони и четене на разни пищаци с общи думи,незнаене на англииски език,всичко това не е срам за България а срам з Боко.Всичко това автоматично задължава да бъде увалнена и като външен министър,а Боко да си посипе чутурата с пепел.Сами са си виновни.
195
0
 
0
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Че не е редно българин да напада българин и то докато са в чужбина е вярно !Но на Бойко не може пак друг да му е виновен ! Вината е изцяло негова ! Защото точно той избра тази Жвлева , като кандидатура . И никой друг няма вина , че тя се е отнесла некоректно , несериозно и немърливо към представянето на кандидатурата си ! Но някои хора си мислят , че щом номерата им вървят у нас , те ще вървят и в Европа . Както казваше един журналист : ДА ДА - АМА НЕ !
194
0
 
0
 
! Отговори
ДЕД преди 14 години
Че Първанова е голем *** е ясно ама тази Желева и тя нещо небила в час.Неможла да отговори на въпроси къде ги пишат секи ден вестниците.Ако е така къде е ръгнала тогава?Па да си толко изтървана не мож се трабе да знайнеш по нещо?Дали е верно незнам,така разправят некой!
193
0
 
0
 
! Отговори
колчо преди 14 години
аааа ъъъъъ аааа ъъъъъ аааа ъъъъъ и аз мога аааа и ъъъъъ
192
0
 
0
 
! Отговори
in the name of god преди 14 години
тази трябва да участва в конкурс "мис конезъбла" ужааас