Баракова в шок, пращат й SMS-и заради "великия Волен"

Телевизия "Алфа" излъчила в ефир номера й и заплахите започнали...
Обновена: 5 ное 2015 16:16 | 5 ное 2015 15:30,
106
Баракова в шок, пращат й SMS-и заради "великия Волен"
Снимка: Булфото, ахрив

Заплахи и обиди валят от няколко дни на телефона на независимата депутатка Ана Баракова. А причината е влизането й в парламентарната комисия, която разглежда искането за свалянето на имунитета на Волен Сидеров.

"Баракова, ти си срам и позор за българския парламент. Не може нищожество като теб да определя съдбата на великия Волен", гласи съобщението, изпратено на мобилния на депутатката.

Заплахите започват около 17 часа всеки ден и продължават до полунощ, а и след това.

Баракова е сериозно притеснена от заплахите и е уведомила ръководството на парламента. Тя обмисля дали да подаде жалба до МВР заради телефонния терор, съобщи "24 часа".

Тормозът започнал, когато партийната телевизия "Алфа" излъчила телефона на народната представителка в ефир. Явно именно тогава най-върлите привърженици на Волен Сидеров са си записали номера й.

Още по темата

На телефона си Баракова получила заплахи от 4 различни номера. На първия отговаря г-н Севдалин Стоев. Той обаче е категоричен, че никога не е изпращал такива есемеси. С него живеели само възрастните му родители, така че той не вярва някой да е злоупотребил с телефона му. Г-н Стоев твърди, че няма нищо общо със Сидеров и партия "Атака".

Зад втория номер стои мъжки глас, който само мълчи. Зад третия - горещ привърженик на Волен Сидеров и партия "Атака". Той е категоричен, че SMS-и никога не праща, но наистина е звънял на Баракова, за да й потърси сметка защо е гласувала за свалянето на имунитета на Волен. Баракова обаче не му вдигнала.

По същият начин я е търсил и притежателят на четвъртия номер, който също се представя като привърженик на Сидеров и "Атака". И той искал обяснение от Баракова, заради позицията й в парламентарната комисия, но тя не му вдигнала телефона. Затова пратил SMS.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
0
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
До Анонимен 78 По Капкино време тел. му бе 0888693243
56
6
 
1
 
! Отговори
indus преди 8 години
tazi provincialna daskalica e sram za darjavata.Sram,sram,sram !
55
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чуката и бялата златка са бута карта свален им е имунитета да почвар да мият ауспусите с клизма че ги чакат с голямо надървение
54
15
 
24
 
! Отговори
ник преди 8 години
В този есемес няма никаква заплаха!Освен това много от коментиращите наричат Волен луд,ненормален,а тук се възмущавате, че някой нарекъл Баракова срам за българския парламент!От това си правя заключение,че тук обиждащите Сидеров са подли,подмолни,безморални,интриганти,слуги на американска фондация ***
53
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Зад втория номер стои мъжки глас, който само мълчи..."ЪЪЪЪ, това ми звучи като:Засмя се графа на развален английски!Как точно разбраха, че е мъжки, като мълчи?
52
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен президент!
51
1
 
4
 
! Отговори
Kiko преди 8 години
Е щом главсека е в шок кво повече да говорим ....
50
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте номера на Болен и на чуката
49
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой знае ли "официалния" депутатски телефон на Волен, че да го разпространя тук там. Мисля, че много хора искат да му пратят SMS.
48
23
 
8
 
! Отговори
твърд гербер преди 8 години
Болен е за лудницата!!!
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 65Грешна ви е аритметиката!
46
1
 
14
 
! Отговори
до 69 преди 8 години
Не е подсъдимо, ако това е официалния телефонен номер за контакти на депутат, тъй като е обществено лице.
45
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ти изпраскат телефона по телевизията без твое желание не е ли подсъдимо ?
44
3
 
17
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ИСТИНАТА НЕ Е ОБИДА.
43
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Факт, че Баракова е много тъпо парче
42
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боленовите последователи и зрители на "Батака ТВ" са си направили преброяване чрез телефона на Баракова-ОБЩО: 4-*** НА БРОЙ.
41
3
 
4
 
! Отговори
Макьо преди 8 години
Правой си е! Велики съ ситье камитаци у парламенто! Да са ни живи и съдрави, та да ни дуят во веки веков ;) Без нив ежедневьето ни ке опустей и кье биде баркотия... Нема да има кой да ни разворвальа хаирлъка, да ни настройва един срекю друг, да ни кали с безобразияна си! Оште малку и кье тьорнем кон добро :X Мани, мани!
40
3
 
18
 
! Отговори
Антоанета преди 8 години
"Мълчи с мъжки глас", "есемеси", няма да засягам пълен и кратък член.....Това не е никаква новина. Г-жо ***, имате нужда от допълнителни уроци по граматика и правопис. За всичко останало, просто повторете всички начални класове - от първи до четвърти клас нещата се обясняват много добре!
39
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 43Съобщението съвсем спокойно може да е написано и изпратено от всеки, а това, че привърженик на Атака го бил пратил е чиста хипотеза------------------------кой нормален човек гледа ТВ Алфа бе умнико?
38
1
 
14
 
! Отговори
Име преди 8 години
Да ходи да шамари Волен и да си показва картата на депутат... :D