Борисов не ще вече в горските джипове: Ще се возя в Лада Нива!

Премиерът в оставка се зарече, че повече няма да се качи в луксозните возила
379

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

След като стана ясно, че джипове на горските се ползват от НСО за политици, премиерът в оставка  Бойко Борисов се зарече, че повече няма да се качи в тях.

Още по темата
"Обещавам, когато следващият път стана премиер, ще поръчам в Русия една Лада Нива да бронират, защото аз имам няколко смъртни присъди от международни босове, които съм залавял и екстрадирал", коментира случая той.

По-рано днес Борисов е поискал НСО да върнат возилата на горските стопанства.

"Вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола, добре ще поема и този риск за себе си", заяви още премиерът в оставка в отговор на въпросите на журналистите. По думите му джиповете се ползват от всички – президент, гости и службата за охрана решава как ще ги ротира.

"Но си спомням много добре, че с него возих Дейвид Камерън на границата с Турция, вследствие на което българите получиха 40 Рейндж Ровър-а безвъзмездно. След Дейвид – Виктор Орбан. Благодарение на него и Вишеградската четворка в Братислава само България целево получи 320 млн. лева.

На 12 декември ще получим 12 чисто нови джипа, издействани от мен като подарък от Германия от канцлера за границата. С парите, които издействахме, ще купим 470 нови джипа за границата. И вие ми се огледахте, че когато съм ходил по нощите в Харманли, съм се возил в тоя джип", ядоса се Борисов.

Той прати журналистите да снимат с какви коли се вози новоизбраният президент Румен Радев и "какви ще дойдат за него – специално поръчани". Нека ги върнат, ако искат, допълни премиерът.

"Ще се возя на бронирана Лада Нива, в Москва ще говоря с президента Путин, няма да ми откаже, за да сте доволни и да бъдем унизени така, както трябва", зарече се Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още по темата: Бойко БорисовЛада Нива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
1
 
1
 
! Отговори
Komentator преди 7 години
ТИКВО !!! Даже и в ТРАБАНТ картонен да се возиш боли ме ФАРА!!! Къде е МОСТА??? Видиот искариолски!!! в ГРОБА ти е МЯСТОТО !!! Направи СОФИЯ- БУРГАС и БЛАГОЕВГРАД!!! Къде е СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ???? Go to the HELL!!!
327
1
 
2
 
! Отговори
нар преди 7 години
Фирма НАР ООД ще предостави безплатно ЛАДА за държавни цели на министър председателя Бойко Борисов.Г-н. Мин. председател, благодарим Ви, че избрахте да смените своя автомобил за 500 хил. лв. с нашата Лада. Моля, след като спечелите изборите и станете отново министър заповядайте в нашия офис , за да получите ключовете на автомобила. Ако не станете министър, пак елате. Няма да Ви дадем кола, а специален ключ, с който може да отключите тоалетната в нашия автосервиз.Благодарим Ви за рекламата!
326
1
 
2
 
! Отговори
Ужас преди 7 години
Да знаете, че гербовите марки като се залепят, няма вече отлепване.
325
1
 
4
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Никой не иска от теб да се возиш в Запорожец. Искаме от теб и другите да знаете, че държавност означаеа ред! И за всички се отнася. Не може понеже си някакъв в чуждо канче да бъркаш! Центрлната власт си има автомобили,нали! Е, и горското си има_ползва ги и отговаря за тях.Разбираш ли за какво е думата?
324
1
 
5
 
! Отговори
AILI преди 7 години
Г-н Борисов да не е горски та да се вози в горските джипове? Нали уж беше забранено спонсорството , а какво излезе. Замаделското м-во щедър спонсор на НСО която има официален бюджет от над 40 милиона за да пази големите от народната любов. Просто не е за верване но е факт. Големците по времето на Тодор Живков се возеха само на обикновенни Волги и Лади и без тези фрапиращи охрани .
323
15
 
5
 
! Отговори
Прост народ-слаба дъ преди 7 години
Абсолютно е прав човека, както винаги и за всичко казано до сега през годините, когато беше премиер, ама на платените посерански пиздалчетата за това им плащат да плюят по най-истинския ни премиер от Стамболов насам! Мухльото -*** Гумен Радев или гумения президент не се отделя от полата на жена си, или на Илиянчето Йотова, или на фелдефебела с обръснатите мустаци Корнелиту Нинова и и тоя *** стана български?! президент след като от Кремъл извикаха Курнелиту на рандеву!
322
3
 
6
 
! Отговори
Officee of Cameron преди 7 години
Искаме да съобщим че Мр. Камерон изпадна в нераположение (*** се няколко пъти) като разбра че са го возили в небронирана кола по рамирната Българска граница.
321
13
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Любовницата,пардон,жената на червения нов президент разпоредила да се извърши основен ремонт и ново обзавеждане в Бояна,където ще бъдат настанени.Разбира се "лустрото" ще е за наша сметка.Плевнлиев го поканил да присъства на консултативния съвет по национална сигурност,но Радев отказал,защото не разрешили жена му да присъства и той не отишъл.Та...питам аз,Радев ли е президента или жена му ?
320
4
 
8
 
! Отговори
xa преди 7 години
Четох че имало едни много удобни - 'пътниците' не усещали нищо! Отгоре обикновенно имало кръстче и били черни. Чух че Сретен поръчал една такава за БХ?
319
4
 
17
 
! Отговори
Know how преди 7 години
А за 300 лева пенсия пари няма
318
5
 
33
 
! Отговори
за джиповете преди 7 години
от Камерън - 40 бр;от Германия - 12 бр;от Орбан - 470 бр.общо 522 джипа за 150км граница.Че за какво ни е ограда щом ще имаме джип на всеки 280м???А бе Боко, ти за какви ни имаш?Не всички сме ГЕРБ-ери, не всички сме такива ид*иоти като твоите гъ*золи*зци
317
5
 
22
 
! Отговори
КЪДЕ ВИ БЕШЕ АКЪЛА преди 7 години
БОКО ОТВСЯКЪДЕ ИЗТРЕЩЯ. ИМАМЕ МНОГО ЧИТАВИ ПСИХИАТРИ, /ЗА ПСИХОЛОЗИ Е ВЕЧЕ КЪСНО/, МОЖЕ И ДА МУ ПОМОГНАТ. АМА НАДАЛИ. И ТОВА НЕЩО Е БИЛО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. КЪДЕ МУ БЕШЕ АКЪЛА НА БЪЛГАРИНА??? ТОЯ ПСИХАР СИ ПОВЯРВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ МУ Е НЯКАКЪВ МУТРИСТАН, В КОЙТО ВИЛНЯ ЦЕЛИ 6 ГОДИНИ. И СЕ НАДЯВА ДА БЕЗЧИНСТВА И КРАДЕ ОЩЕ. СВЪРШИ СЕ. В ГЕРБ СЕ СПАСЯВАТ ПОЕДИНИЧНО. ЗАБРАВИХМЕ ЛИ КОГАТО РИТНИТОПКОВЦИТЕ СЕ РАЗВОЗВАХА С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ,А ТОЯ ГО РАЗКАРВАШЕ,ЗАЩОТО НЕ МИНАВАШЕ С КОЛА ПРЕЗ ТУНЕЛИ
316
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бацо само мин председател може да работи и нищо друго . Ех Бацо Бацо ходи си в Банкя да ядеш филии с мас и повече не се бутай у шамарите
315
5
 
27
 
! Отговори
!!!!!! преди 7 години
Мога да бронирам на дядо каручката/магарешката по-малко харчи/ и да тия подаря,да не коленичиш на Путин
314
2
 
28
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Направо най-добрия си танк да пратят оборудван с гумени вериги от милост към жълтите павета, да не падне паметника на Цар Освободител. Щото ти и някои скъпи монументи са най-ценните неща дето си го имаме. Друго не остана. Даде се на концесия.
313
2
 
23
 
! Отговори
хипокрокоцикъл преди 7 години
Да иде на битака и да му пробутат една *** каруца с бронирани магарета,в комплект с две бали слама като "ербек"! Може и обществена поръчка да направи за 5000 каруци -да има за всички бедни дупетати , и да даде поръчката на своите кръгове за изпълнение - по европрограма и фондове разбира се! Джиповете ще ги поставят на мястото на мавзолея,като протест срещу тоталитаризма!
312
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кръглия зеленчук от Банкя е много нагъл.
311
2
 
13
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Жалко, че Батето почина, иначе другия път щеше да му се вози на самолетоносача.
310
1
 
21
 
! Отговори
написах коментар преди 7 години
Боко ,а на супер наглата и крадлива *** която осигури парите за тези джипове,като глоби неправомерно хиляди дребни земеделци,на какво ще я возиш
309
3
 
30
 
! Отговори
горски без джип преди 7 години
Тоя сериозно ли си мисли, че пак ще става премиер. Наивник. И не в лада нива, а в двуколка ще се возиш.