Борисов: Демокрацията не е само привилегия, но и задължение!

Премиерът благодари от Facebook на служебния кабинет
51
Борисов: Демокрацията не е само привилегия, но и задължение!
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

"Предаването на властта е важно да стане плавно и мъдро, както демокрацията го изисква. Ще положим всички усилия, старание и мъдрост да стане по-добро в България и да избегнем хаоса", написа премиерът Бойко Борисов на своята стена в социалната мрежа Facebook.

Още по темата
Министър-председателят пусна снимки от предаването на властта днес в Министерски съвет и благодари на служебния кабинет за работата му.

"Винаги сме считали, че демокрацията е най-хубавото, което се е случило на България, тя не е само привилегия, но и задължение.

Благодаря на служебния кабинет за работата, свършена за провеждането на предсрочните парламентарни избори и за подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС", завършва посланието на Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
3
 
! Отговори
Край преди 6 години
РЕФЕРЕНДУМА ?!? Или той народа е глупав за това така гласувал?
40
0
 
3
 
! Отговори
Абсурдистан преди 6 години
Ех какво време настана. Настана времето Бойко Борисов да ме учи на демокрация. Представяте ли си такъв абсурд в реалността?
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2020 ще се отпускат евросредства ,спокойно сега ще си крадат от обществени поръчки и няма кой да ги закача,пак ще има 390 000 хиляди лева за 100 лампи за тунела Ечемишка а те струват 5 хиляди лева и това е само за едни лампи а колко много обществени поръчки са и всички отчитат процент на партия ГЕРБ ,ГЛАВБОЛГАРСТРОИ НЕ ЗНАМ КАКЪВ ПРОЦЕНТ ДАВАТ НА ГЕРБ АМА Е ГОЛЯМ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СА ЗА ТЯХ.ДАЙ И НА ДРУГИ ФИРМИ БОЙКО ДАЙ ХЛЯБ И НА МАЛКИТЕ ФИРМИ СТИГА С ТИЯ ПРИБЛИЖЕНИ САМО ДО ТЕБ МУТРОО.
38
0
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Като бивш охранител и бивш полицай Бойко сигурно добре знае, как от демокрацията могат да се печелят пари. Бившият му партньор Сретен Йосич си го каза: Бойко взе парите.
37
0
 
7
 
! Отговори
? преди 6 години
Спор няма , демокрацията е едно от най-добрите постижения на човек , но бедността и асимилацията в България , какви са ?
36
0
 
5
 
! Отговори
хахаа преди 6 години
смееех аве тоя презерватив знае ли кво е фейсбук бе?
35
0
 
8
 
! Отговори
карина преди 6 години
Да, разбира се - демокрацията е привилегия за тебе, а задължение за мене.
34
0
 
9
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До АтакистКой е по-голямата тиква този който яде баницата или този който му я даде? Волен даде баницата на Бойко, така че самият той е тиквата.
33
0
 
15
 
! Отговори
se преди 6 години
Не съм гласувал за този клоун и нямам никакви симпатии към управлението им.Безкрайно лицемерие обслужващо определени прослойки в България.Подлагане и клякане пред ЕС което обезвери народа въпреки победата на изборите им.
32
1
 
14
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Каква демокрация бе? ГЕРБ си купува всички избори и налага своята диктатура.
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГОРКО ЗА ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ ! И ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ !
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам ме е, че такива опростачени алчници ни управляват!
29
0
 
9
 
! Отговори
БХ преди 6 години
В беднотията има много пари,поради което трябва да сме на власт.
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демокрация ?????Безсрамник
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Задължение е да водите страната напред и три пъти давахте клетва... Какво следва да е възмездието за рецидив на тройна измяна?
26
0
 
17
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Демокрацията не е нито привилегия, нито задължение. Постът му е голяма глупост, явно някой ПР се е мъчил да се изразява с лекота и да звучи мъдро. Прилича на нещо, което Тетка би казала, но разбира се Тиквата не може да осъзнае дори това.
25
0
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Каъв фейс бе тоя мяза на гъс?
24
0
 
15
 
! Отговори
Добре казано, байно преди 6 години
Но как ще научиш ***, че освен права и привилегии, следва да имат и задължения?И че ако не изпълняват тези задължения, ще им бъдат отнети и привилегиите, и правата?Ако не успееш да реализираш това, ще считаме, че си празнодумец и ще ти дръпнем килимчето, на което си стъпил.Омръзна ни да хрантутим здрави млади хора, а те да безчинстват и да се размножават като бесни, докато ние по икономически причини не можем да си позволим второ дете! Но законът ни принуждава да хрантутим техните!
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе то и дебата с Нинова беше задължение ама ,,мъжкаря ,,избяга, като с подмирисали *** .
22
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 25Това много хубаво, ама защо България продължава да е НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА??? 9 години управле ние на богоизбраните от ГЕРБ, а все НАЙ-БЕДНИ!?! ЗАЩО???