Общинската власт у нас – средновековен клан

"Апартаментгейт" освети това, което българският народ е искал да види
25 апр 2019 21:55, Нели Христова
17
Общинската власт у нас – средновековен клан

"ГЕРБ се опитват да хвърлят кал по всички останали с идеята, че когато сцената стане напълно кална, техният номер ще мине", това заяви в студиото на Bulgaria ON AIR депутатът от БСП Александър Симов. Според него, така те искат да потушат напрежението около "Апартаментгейт".

"Българите знаят, че има къщи за гости, в които не можеш да влезеш, като турист. У нас им страшно много нередности, тъй като има цели кланове в общинската власт, които няма как да бъдат пренебрегнати. Съдебната власт вместо да протестира, да си даде сметка за практиките, които са я довели до тук. Хубавият ефект от "Апартаментгейт" е, че освети, това, което искаме да видим", допълни Симов.

Той също така допълни, че бившият шеф на кабинета на президента Румен Радев Иво Христов не е спуснат в листата на БСП.

"Лидерът на БСП предложи листа, а пленумът я пренареди. Платихме кървава цена, че полегнахме на идеята Делян Пеевски да стане шеф на ДАНС. Иво Христов се води от идеала си какво трябва да представлява левицата. Той не е спуснат. Присъствието му в листата вдига нейната интелектуални и политически качества. ГЕРБ иска да прокара идеята - щом ние сме в калта, и другите трябва да са там", каза Симов пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Tolio преди 4 години
До опорната точка.Много бързо забравяте (щях да кажа комунистите),но не знак какво сте.Парите на Доган са с изяснен произход,спечели ги като хидроинжинер-по времето на кабинета на Сер гей.
15
1
 
3
 
! Отговори
Опорна точка преди 4 години
Както изглежда опорната точка на гербаджиите е "Всички са м'аскари, но тези на ГЕРБ са по-добри".Но не звучи убедително, защото имуществото на Цецо Цветанов например надвишава с милион доходите му, а той продължава да стои до Бойко и да готви "голямата изборна победа". А Доган купи ТЕЦ Варна и Бойко не се интересува с какви пари.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спомням си времето веднага след 10ти ноември, какво стана с всичките тези общински инстанции и свързаните с тях и с градоустройството: те буквално се КАПСУЛОВАХА! Старите останаха, а нови хора се назначаваха само по шуробаджанашки, никой страничен не можеше да припари. Не знам как е сега, но истинска чистка не е имало със сигурност! Така че, КЛАН е точната дума, да. Средновековен - не, по-скоро нео-комунистически.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че от време на време изкача по някой гейт е хубаво, но не достатъчно! Това, че някой айдук го карат да подаде оставка е хубаво, но не достатъчно! Ако започнат да ви вкарват там където ви е мястото, т.е. при всички айдуци, тогава може би ще се куртулисаме! Ясниш, а пр..ъдльо!
12
0
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 4 години
Дргълевския от 18 години нема думата бре!
11
0
 
6
 
! Отговори
Дано има Господ преди 4 години
Прави ми впечатление,че много неграмотни хора пишат тук! Няма точки, няма запетайки,няма главни букви,няма пълен член,което е достатъчно показателно за 30 годишното опростачване на нацията ни, но и показателно за успешното прилагане на "План"Ран-Ът".За това е редно тук,само едно да кажа:"Дано Господ да "поживи" четата на ДрагалЪвския гърбат @й дук!"
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Общините наистина са изостанали и много встрани от нормите. Лели, вуйчовци, майки шуронайки, общински служби, финансови служби - всички са в купа и се държат като феодали. Това трябва да спре. Трябва навсякъде да светнат сини лампи, хиляди лампи.
9
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя се излага като знаеме , че в БСП и то общинската власт. Стоят без никаква работа и отговорност на добри заплати 30 години.
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То е ясно вече и на децата от детската градина, но какво от това?Времето минава и заминава ей така минаха 30 години и нищо ново все едно сме във вечна война.Само приказки по телевизиите и облагодетелстване за някои, после част от тях се прочуват като инвеститори на имоти по света и у нас.
7
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плешо не те познавам,може и да си читав човек, но факта че твоите съпартийци е.ваха мама.та на България ме кара да те гледам с отвращение!
6
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Александър Симов както винаги казва истината на геррберунгелитеАко те са свиини и хвърлят кал по другите хорание няма да станем свиниЗа да си гееррберска *** трябва да си гнусен, мръсен и проооса ние не сме такива
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте плюли по Първанов,Първанов и АБВ сами напуснаха управлението на герберите,защото бяха разочаровани,че не им изпълняват програмата.
4
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП предлагат Манолова,която е удобна на герберите,например.
3
11
 
7
 
! Отговори
На този преди 4 години
Му викали малкият Хрушчов.Плещи му устата ,ама сам не си вярва!
2
1
 
11
 
! Отговори
Бок преди 4 години
луци от най-червените
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП, ДПС и ГЕРБ са метастази на тумора БКП/ДС. Не се ли изреже това злокачествено образувание, държавата ще загине след няколко години. Само умствено изостанал тип може да гласува за тия комунистически бандити