Шалъфов: Вярвам, че хората които се отцепват са с чисти помисли

Мнозинството няма да е гарантирано до последния момент
18 юни 2022 22:35, Росен Стойчев
57
Шалъфов: Вярвам, че хората които се отцепват са с чисти помисли
Снимка: БГНЕС

„Няма да знаем до последния момент дали сме си осигурили мнозинство. Хората, които остава да привлечем са 6 депутата. И те се пекат на бавен огън”.

Още по темата
Това каза пред Нова Нюз народният представител от Продължаваме промяната Пламен Шалъфов.

Той сподели, че е огорчен от от това, че президентът Румен Радев не е излязъл на площада при гласуване на оставката на Никола Минчев. „Надеждата е, че някой му дава грешната информация и той е объркан. Предстои да видим дали е така.”

Народният представител отрече да предлагат пари на депутатите и повтори: „Предлагаме им да се включат в една кауза – и то това е каузата, заради която те са се включили в  ИТН. Вярвам, че хората, които се отцепват, са с чисти помисли," допълн депутатът.

След няколко дни френското предложение предстои да влезе в Комисията по външна политика на НС, да бъде представено от техния министър – г-жа Генчовска. И чак тогава ще видим детайлите,” коментира Шалъфов и горещата тема за Северна Македония и Френското предложение. Той очаква идната седмица да има всички детайли по предложението. „Тук няма заповед, никой не ни насилва да правим каквото и да било. Всичко зависи от парламента,” подчерта депутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
тоз пък преди 1 година
от де изпълзя?
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой си ти бе, Хари Потър?
30
0
 
1
 
! Отговори
toti преди 1 година
Големи *** коментират сериозни политики без да си дават сметка,че са зависими от разни фекалии,които си търсят само интересите или угаждат на някой безработен с яхта и златно сенжирче ....май сами сме си виновни ,чакайки разни смръдлеци в парламента да ни оправят!!! Така ще си останем в средновековието!!
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тоя Шалъфов някой чувал ли го е. Как са го избрали за депутат. Какво е направил за държавата. Какви закони е предложил. С какво е известен. Какво е завършил. Сега явно такива калинки ни управляват
28
2
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Дори и да ги намерите тези 6 продажници колко ще изкара това правителство? Ама то май по-добре да остане още няколко месеца, за да разбере и последният глу.пак, който ги подкрепя, какво представляват и че ни тласкат към пропастта.
27
2
 
10
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 1 година
Шизофренно е да твърдиш , че имаш чисти помисли, когато слушаш само шум на милиони евро в джоба си !!!! Родината ще си потърси вересиите скоро !!!!
26
0
 
6
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Предателите и мръсни-ците са си навсякаде и вовекивеков предатели и мръс-ници. Тук, всички са ги смачкали и унищожили като тах-таби.
25
0
 
8
 
! Отговори
Психиатър преди 1 година
Като гледам налудничавия поглед на това мръцкало , става ясно какви хора управляват България - контингента , който държахме в Курило.
24
0
 
8
 
! Отговори
Сатир преди 1 година
Поредния смукач!
23
1
 
12
 
! Отговори
гфд преди 1 година
С "чисти помисли" и с отворени кесии! Абе, вие за луди ли ни имате! Поне да се бяхте постарали малко в лъжите!
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да му мислят останалите с чисти помисли ППейци, ДБейци и БСПейци. Другите кешират.В деня на вота глас ще е 5 милиона евро.
21
2
 
16
 
! Отговори
Как се излагат... преди 1 година
Много странно как Татяна Дончева отиде с 500к баш при Радостин Василев, какви ли индикации е давал и предния път? Още тогава се знаеше, че има продажници! Иначе един пост на участниците тук, много ме вдъхнови"сигурно са готови много депутати от БСП и ДБ да избягат при ИТН за да бъдат купени от Кирил, защото е тъпо НАПЪЛНО Безплатно, да му подкрепят ужасните политики, а така ще вземат къде 500к къде 3 милиона, иначе с празни ръце" много добре казано!
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
... и празни банкови сметки..
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чисти и неопетнени с екстра милион два евракиса в кеш. Тези деца трябва да се гледат.
18
2
 
24
 
! Отговори
До Костов преди 1 година
Ще си погледнат децата с ехидна усмивка, защото са ги осигурили финансово с мръсни пари. Това са хора без ценностна система.
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
6 депутата. Лесно е. Пращате им едни хора и готово.
16
3
 
15
 
! Отговори
Костов преди 1 година
Какви са тия лигльовци. Как ще погледнат децата си в очите.
15
1
 
20
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 година
"Шалъфов: Вярвам, че хората които се отцепват са с чисти помисли".Хайде пак за чистите помисли,за да започне сутринта със смях и веселие.Както казва един познат,мастит бизнесмен:"Каквото и да ти говорят,знай ,че става за пари".В случаят кешовото заплащане може и да не е високо,примерно към 1М в евро,но бъдещите траншове и позицията ще гарантират свръх-високи доходи.Предателството е доходно и то много,особено когато е опаковано в целофана за РСМ и се изпълняват заповедите на САЩ
14
4
 
29
 
! Отговори
Рашков, къде си??? преди 1 година
Купуването и продаването на гласове било престъпление!?!? Колко бабички арестува в Родопите. А сега тия твойте купуват/продават депутати. Това било нормално, промяната, А-отбора на почтените
13
3
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименизбори...ама минават през служебното на резидента и партията му оглавявана от янев...манипулира как Петков не бил.куриер...как НС не било важно ...работи против всички за партията си оглавявана от янев...и "помпаният"от тв-та на боко и пеевски...копейкин...ще ни вадят от ЕС и НАТО...и ще къртите камъни в сибир...за квас!!!страхотна перспектива!ама си тъчете за по 50 лв срещу децата си!в понеделник съм пред Парламента...и съм бесен...краен...зъл...и няма автобуси които да ме уплашат!!