Борисов обяви новото шоу на Слави

Коментира предложението за референдум
27 авг 2022 20:29, Росен Стойчев
132
Борисов обяви новото шоу на Слави
Снимка: БГНЕС/EPA

"Както завършва сам срещу всички, това е може би най-новото шоу, което ще води".

Още по темата
Така Бойко Борисов подходи към отговор на въпрос по време на пресконференция как ще коментира изявлението на Слави Трифонов от петък за референдум за президентска република, съобщи Нова.

След това допълни: "Това е тема на държавно управление. Не съм конституционалист, не знам дали по принцип с референдум може да се прави. Но като се знае в България колко бързо едно еднолично управление - защото така е устроена системата, така са свикнали хората - се превъща в не много красиво нещо, аз считам, че политическите партии просто трябва да бъдат по-отговорни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
3
 
! Отговори
В България преди 1 година
Е от ясно по ясно, че парламентаризма само *** и обезверява народа за тпва че държавата е на българите и работи за българите, само президентска република може да върне България на българите
100
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шоуто на политическата сцена се пише от сценаристите на задкулисието ББ Трифонов Дпс Копейкин Янев Радев БСп се борят за приза червената путинова звезда чрез руския газ наградния фонд е много много милиони Това шоу е нещо като руски голям брат на живо в българската политика а ние сме само неговиге зрители трябва да кажат кой ще е победителя и ще платят цената за уж безплатното забавно шоу Трябва са дръпнем шалтера на това шоу и всичко да приключи
99
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
взимайте взимаите още пари кирякстефчовци от козяк , пак ще се освободим , България винаги е възкръсвала и от римляни и от византиици и тн ей затова прабългарите , който хан не управлява добре са го бесили
98
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и да се върне този и той е на каишка на Козяк
97
22
 
13
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
БОРИСОВ ИДВАЙ ЧЕ ТЕЗИ *** РАЗГРАБИХА БЪЛГАРИЯ ОГРОМНА ПОДКРЕПА ЗА БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК
96
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Но Бойко Борисов, ти също си от зрителите на Шоуто на Слави, нали?! Няма как да не си! Вие двамата сте като 2 страни на една и съща монета .
95
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 103 ГЕРБ СРЕЩУ МУТРИТЕ БОЙКО, ЩЕ ТЕ ВЪРНЕМ НА ВЛАСТ....БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СМАЧКА ЧЕРЕПИТЕ=ПП=БСП_______________ Виц на деня ГЕРП с/у МУТРИТЕ! Щом има все още така мислещи и при това с положителен баланс на лайкове, тази държава е вече изгубена, безвъзвратно! Българите от чужбина трябва да изчакат някое друго десетилетие, докато последните 80%-ни измрат и тогава да се връщат! Дано българските финландци останат като малцинство, ще се преборим с тях, но с тъпотията на българите няма спасение!
94
9
 
21
 
! Отговори
Жана преди 1 година
А бе ей умните,красивите,с езиците от улиците и площадите,Радев всичко което ви даде,ще си го вземе с лихвите,за да си измие и изчисти срама от вас.Какво се ребчите и пенявите бе?!Вие сте аут
93
10
 
25
 
! Отговори
Толупа Бейби преди 1 година
"Не съм откраднал една стотинка" каза той и премести парите от шкавчето.
92
9
 
15
 
! Отговори
Баба Христина преди 1 година
Жълто паветни моми и момци,умни, красиви и с езици, не си фантазирайте,не се на хъсвайте,не раз решавайте да ви , нахъсват-майките,бащите ви,баби,дядовци,лели стринки, цялата ви рода,че като сте завършили в чужбина,непременно трябва да управлявате държава .Има житейско правило,което умните хора спазват-чирак,калфа,майстор Не може от площада и улицата да станете майстори.И го доказахте . Лошото е ,че се оказахте големи лъжци и много нагли .Е затова събрахте разочарование и непоносимост от хората
91
10
 
14
 
! Отговори
Ива преди 1 година
Жълто паветните не са нищо повече от Б..у.ни...ще от негодници
90
3
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Марули,марули,марули.Огромно зелено поле....
89
2
 
7
 
! Отговори
Бай Хой преди 1 година
Другите ги видяхме да говорят....и???
88
9
 
24
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
МУТРИТЕ С БЕЛИ ЯКИЧКИ ОТ ХАРВАРД - В ЗАТВОРА!!!!!!! ПРОКУРАТУРАТА ДРЕМЕ СЛАДЪК СЪН!!!
87
5
 
26
 
! Отговори
Бай Хойдонк преди 1 година
Чалгаря е просто един злобен чичак който си мисли че е някой, а всъщност е никой. Никой не го е виждал на живо да говори пред избиратели, да участва в дискусии, да влиза в парламента. Тотален шут.
86
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лойко,по голямо щоу от твоето няма
85
14
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
С баща ал-кох-олик и майка ист-ер-ич-ка ,обикновено се пръкват м-азо-х-исти. И вие всички ли дето плюете по Бойко сте такива? Не мога да повярвам, че не искате уредената държава при Борисов без инфлация, стабилни цени, висок кредитен рейтинг на България, балансирана външна политика, повишаващо се благосъстояния, най-нисък външен дълг в ЕС спрямо БВП. Какво искате?-хаоса който неадекватните създадоха?-Не е за вярване.
84
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се смей Баце ,че знаеш ли от твоето 12г. шоу , не само че си останахме на дъното , а и копаехме надолу ! Знаеш ли сега , колко години ще ни трябват , да гоним дъното , а чак после да се надяваме и за отлепване!
83
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако искаш и ти така си кръсти предизборната кампания , защото наяве, никой не ще да е с теб ! Та и ти така "Сам срещу всички " ! Но на тъмно, всички сте срещу народа !
82
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никаква президентска република.Ще ни сложат някой наркоман тип Еленски и край с нас...