БСП праща писмо на Гешев за нарушенията за оградата на границата

Милиони били потънали в корекционна схема
16
БСП праща писмо на Гешев за нарушенията за оградата на границата
Снимка: БГНЕС

Заради нарушения при изграждането на оградата на границата с Турция, която трябва да спира нелегалните мигранти, БСП изпраща писмо до главния прокурор Иван Гешев.

Още по темата
"И го питаме какво става с разследването на оградата по българо-турската граница при очевидни факти за закононарушения, за платени суми, за неизправни съоръжения", коментира лидерът на левицата Корнелия Нино.

Тя посочи, че това се случва за втори път като първият е бил през 2017 г. Тогава социалистите подадоха сигнал до бившия главния прокурор Сотир Цацаров и до тогавашния председателя на Държавна агенция "Национална сигурност" Димитър Георгиев.

"Милиони потънаха там, ние твърдим - в корупционна схема, и докато няма носене на отговорност, докато няма възмездие, хората никога няма да имат чувство за справедливост в държавата", посочи Нинова.

"Трябват драконовски закон за помагачи на трафиканти, както и ефективни присъди. Днес пак изпращаме писмо до Гешев какво се случва с неефективното изпълнение на оградата, да видим дали ще се промени бездействието, което е факт от 5 години", обясни още лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
SS преди 1 година
Нужна е нова ограда L образна,бетонна спираща куршуми от картечница ДШК -12,7X108 калибър ! Поне 6-8 метра висока пред нея ров или бруно! Това нашето ограда спираща хора ли е или за кокошарник ?
9
1
 
1
 
! Отговори
Далавери Симеонов преди 1 година
защо не е в затвора?!?
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сложете онази снимка с прокопаната дупка под оградата, или онази с липсващите няколко метра, или онази срутената, или онази която даже не е довършена, или онази със стълбата останала от посленото прескачане.
7
3
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
що са занимават с тоя Гешеф не ми е ясно...Се едно не знаят какъв ще е отговора му..
6
3
 
6
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
До aetПартийните и комсомолските секретари, милиционерите и физкултурниците от ГЕРБ както и бившият завеждащ отдел в Комсомола Ч.ехльо Плевнелиев също ще пострадат при лустрация. Тарабата на границата е пълна смешка и изградилите я трябва да поживеят в ол инклузив Кремиковци Хилтън, Черна Гора, Белене или някое друго подобно място с далеч по-сериозна ограда за да видят как се прави.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешеф Гешеф Това име ми звучи познато имаше един такъв, но какво точно правеше не мога да се сетя. Не беше ми един който работи в телевизията?
4
2
 
7
 
! Отговори
Без доходи до Коледа преди 1 година
Смятай сега като се разработи Гешев... то обвинения, то присъди, ама ако са с обонамент ?!?!?
3
2
 
12
 
! Отговори
ох преди 1 година
Както винаги БСП не знае какво прави и кой за какво отговаря. Но и тя да се покаже...
2
5
 
14
 
! Отговори
aet преди 1 година
Тези крадци и убийци от БСП да мълчат, че идат смутни времена и лустрацията може да ги овеси по дърветата!! Както трябваше да стане още преди 33 години...
1
9
 
12
 
! Отговори
МВР Гешев ПОЗОР преди 1 година
Гешев е свързан с Организираната престъпност, насилие и убийства, БСП на престъпник ли се оплакват или имат нещо с Гешев!?