Гола и самотна... руско-американски трилър насред София

Дениз била с българин в хотел, но той си тръгнал, изоставил я, а тя?
Обновена: 4 апр 2017 07:08 | 4 апр 2017 07:07,
58
Гола и самотна... руско-американски трилър насред София
До вечерта Дениз стояла пред хотела на "Алабин" с кърпа, увита на кръста. Снимка: "24 часа"

Неадекватна американка с руска фамилия стоя гола пред хотел в центъра на София, след като беше изоставена от мистериозен любовник в стаята си.

Лекари, полицаи и служители в американското посолство не успяха да решат проблема на Дениз Киров часове наред в понеделник следобед.

Накрая жената е прибрана от служители в администрацията на Областната управа в София, докато се намесят институциите.

Дениз пристигнала в хотела в петък вечерта. Придружавал я 50-годишен мъж с български имена. Регистрирали се, той платил за 3 нощувки и се настанили в една от стаите.

В понеделник по обед кавалерът напуснал хотела. На тръгване казал на персонала, че в стаята има жена и те да се оправят с нея.

Камериерките почукали на вратата и влезли при Дениз. Тя ги посрещнала агресивно и отказала да си ходи. Не позволила на никого да я пипа.

В стаята царял хаос. По леглото се търкаляли празни бутилки алкохол, както и дрехите ѝ, разказват от персонала пред "24 часа".

В ранния следобед жената сама излязла от хотела, но в странно облекло - блузка, дамска чанта на ръката, а около талията се наметнала само с хавлиена кърпа.

Боса и полугола, застанала пред хотела на оживената ул. "Алабин". От рецепцията все пак ѝ предложили да си събере багажа, но тя се развикала, че не иска дрехите, защото били отровни.

Минувачите се спирали при нея загрижени. Питали я какво ѝ се е случило. Предлагали помощ. Тя бръщолевила нещо на английски и ги отпращала.

След около час престой боса и по хавлия служители от Областната управа я прибрали във фоайето. Входът на администрацията на държавната институция е точно до хотела.

Предложили ѝ помощ. Тогава жената казала, че никъде няма да ходи и ще чака да я приберат от американското посолство. След това започнали обаждания по телефона до различни институции.

От посолството на САЩ отказали да я приберат. Имала психични проблеми. Преди време Дениз стояла около месец на летището в София и пак чакала да я приберат от американското посолство.

След това от областната управа повикали полиция. Униформените пристигнали веднага, но нямали правомощия да я отведат, защото не е извършила престъпление. Проверили документите ѝ и си тръгнали, като сигнализирали на Бърза помощ.

Лекарският екип обаче също ударил на камък. Дениз категорично отказвала да бъде прегледана, крещяла, че искат да я отровят и дори нападнала медицинската сестра с чантата си.

Трагикомедията продължила във фоайето на областната управа, където била подслонена жената. В един момент ѝ се приходило до тоалетната. Милостиви служителки я качили с асансьора нагоре по етажите, за да не удовлетвори естествените си нужди на тротоара пред институцията.

Междувременно от американското посолство обещали да дойдат и да я приберат. Оттогава до късно вечерта Дениз чакаше боса и завита с кърпа в държавната институция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
АНАЛизатор преди 7 години
На някой много му се е ....! Абе да не е бил наш Минку или Сидниту? Василев няма да е бил щото е мека китка муахаха
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо това човешко падение е новина ?
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 46Коментарите с омраза са си пак плод на психично/личностно разтройство ама те не го знаят! Колкото по-рано го разберат толкова по-добре за тях! ДСМ-5 е много хубава книга!
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е жалко, да се видят толкова глупави и изпълнени с омраза коментари, като на Киро Кофражиста например / рядко *** коментар, можеш да се засрамиш/ Радвам се да видя коментари и на нормални хора като 31,32,34, които за са съжаление са все по рядък вид хора, останали в държавата ни. Но като си избира народът три пъти бодигард за премиер, много ясно, и много жалко....
31
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя е по-скоро българо-американка), оставете руснаци на мира поне в този случай.Много по-важно кой е този гадняр който се държа толкова зле с тази болна жена . Той е тъпо животно , при това-българско. От себе си трябва да се засрамите първо...българи!
30
2
 
9
 
! Отговори
учуден преди 7 години
киров не руска фамилия. Не българска ли? всички и навсякъде има руснаци.ПАРАНОЯ
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една добра работа да свършат от американското посолство и пак след сума ти часове и уговорки...
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цензурираната дума долу е "мал.о.умни"
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ви имам и *** журналистически заглавия... От снимката се вижда много добре , че жената е само боса. Нито е гола, нито полу-гола, а това че е увита с кърпа не е нещо нечувано. А единствената трагикомедия е нашата мила държава, която няма НИКАКВА грижа за хора с психични заболявания. Може дори да убиеш човек, ако си освидетелстван ще те оставят спокойно да си убиваш още.
26
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не я прибират, щото има психични отклонения, а не тях явно кофти матриял им не требе. Оставили са ни я на нас, тука няма да се забелязва сред хилядите лyди, дето щъкат по улиците.
25
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От американското посолство отказват да се погрижат за свой гражданин, а най-лицемерно ни казват ние как да се грижим за нашите.
24
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е болно българското общество. Никой не показва и грам съчувствие.
23
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рускиня + алкохол е опасна комбинация.
22
2
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До "драскачите"Извинете, но не е смешно!Гадно е да се пресмиваме над хора с психически проблеми!Но нали сме си селяни, то всеки гледа да е зле, но на съседа да му е по-зле!
21
1
 
70
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Голяма "новина" извадихте. Очевидно психично-болна жена, от която се е възползвал поредния и.зрод, който си подбира жертвите в социалните мрежи. Това е трагедия а не новина. И не разбирам "националистическите" коментари надолу?! Това, че е американка, как точно променя ситуацията? Би могла да е българка или марсианка. А това, че държавата ни е неадекватна в такива ситуации, е повече от очевидно от кратка разходка по софийските улици, по които шетат хиляди клошари и психично болни. Без контрол.
20
21
 
12
 
! Отговори
miko преди 7 години
Това руснака където и да емигрира никаква интеграция, все псих си остава.
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вгледай се и ще видиш...мулатка, или квартеронка, или метиска, ама бяла не е
18
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки може да изпадне в такова положение другари комунисти ...За никого няма гаранции. Ако беше нормална държава отдавна да са я прибрали и да е под съответните грижи. в БГ както обикновено институциите си прехвърлят топката, а българина както обикновено се гаври и подиграва.
17
11
 
17
 
! Отговори
Кирил преди 7 години
Какви руснаци ви гонят какви 5 лвва ? повече от ясно е написано е АМЕРИКАНКА ! четете бе хора иначе просто се излагате
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 29Къде видя мулатка (да така се нарича да го запомниш за другия път) не можах да разбера...