"Шахматистите" ни матираха с автогол

България загуби от Хърватия с 0:1 след автогол на Николай Бодуров
Обновена: 10 окт 2014 23:37 | 10 окт 2014 23:37,
152
"Шахматистите" ни матираха с автогол
Снимка: БТА

Футболните "лъвове" на България загубиха от Хърватия с 0:1 на стадион "Васил Левски" и така записаха първо поражение в европейските квалификации за първенството във Франция след две години.

В нашата група "Н" са още отборите на Италия, Норвегия, Азербайджан и Малта, като първите два състава в крайното класиране се класират директно на финалите, третият играе бараж.

Трите точки за хърватите донесе Николай Бодуров, който си бутна нелеп автогол през първото полувреме. Общо взето "лъвовете" разочароваха в тази среща и логично загубиха.

Момчетата на Любо Пенев изиграха силни финални минути, когато тотално доминираха, но в останалото време бяха твърде разпиляни, неуверени, плахи и хаотични.

През първото полувреме защитата ни бе под всякаква критика, като допускаше нелепи и детински издънки. Халфовете ни почти през цялата среща се криеха, а в атака Ивелин Попов бе опазен от здравата хърватска отбрана.
На трибуните бе много по-горещо и определено хулиганските изцепки на феновете ни ще ни донесат сериозно наказание от УЕФА.

"Лъвовете" трябва бързо да се вдигнат, защото им предстои стратегическо гостуване на Норвегия още след дни и ако не покажат зъби, то най-вероятно ще пропуснем пореден голям футболен форум.

Още подробности от мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен (122)То понеже ти си много умен и "остър". Когато ЦСКА стигна до полуфинал в КЕШ срещу Барселона, Стоичков беше просто бедно момченце от български отбор, което се изправи срещу многомилионните звезди на Барселона. Да, ЦСКА загуби, но загуби с игра! Парите не правят отбор! Отбор се прави с хъс и здрави тренировки. Нещо непонятно в България.
113
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честита победа на Хърватска 0 : 1 закономерен резултат,,, да се молим там да ни бият с малък резултат ,, или по добре да ни размажат!!!!!!!!!!!
112
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ники Михайлов и баща му са виновни
111
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
спокойно Малта ще бъдат зад нас и дишат прахта ни.
110
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво искате от нашите ,когато фюрера е прочистил хърватска от *** ние си останахме *** страна.
109
0
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Бодуров да си вкара автогол или да направи дузпа,кофициента не клони ли към едно.
108
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И в допълнение към мнение 123:Бавното овладяване и изсипаните топки са работа на треньора и се изчистват със сериозни тренировки и практика.
107
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато феновете се държат по този начин и докато футболистите овладяват една топка средно за 3 секунди, класиране няма да видим. Не го и заслужаваме.
106
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тук пишат страшно прости хора, комплексарчета които не разбират и грам от футбол! Хърватия разполага с играч струващ над 2 пъти повече от целия ни национален отбор във вчерашния мач. Ковач се чуди дали да пусне Ракитич или Ковачич, а Пенев е в дилема за Веско Минев и Занев! Основния ни нападател играе във втора Бундеслига, а Манджукич това лято направи трансфер за 22 млн. от Байерн Мюнхен във финалиста от ШЛ и шампион на Испания Атлетико Мадрид! Някой от специалистите тук вижда ли разликата?
105
7
 
8
 
! Отговори
33333 преди 9 години
И ДВАТА НАРОДА МНОГО СИ ПРИЛИЧАМЕ. ПОВЕЧОТО ОТ ЖЕНИТЕ И ОТ ДВАТА НАРОДА СА ***.
104
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мача го гледах с включен коментар само първото полувреме..на почивката мярнах статистиката, която беше: 54% владение на топката за хърватите, 173 паса от които 120 успешни срещу 120 наши от които 70 стигнали до друг играч..и ми се изясни, че второто полувреме Господ явно ни е съжалил, за да завършим така..:)
103
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
отсега треперя за гостуването в хърватия..срамът ще е пълен..
102
1
 
15
 
! Отговори
бастуни преди 9 години
абсолютни бастуни всичките начело с пеню супата
101
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато се предаваше мача а си гледах порно на компютъра и ми беше много интересен и смешен коментатора.
100
3
 
20
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Защо изобщо се пънем да ходим на евро- и световни квалификации. Ако имам малко власт ще разформировам националния отбор, както и повечето клубни, начело с т.нар грандове Левски и ЦСКА. Да се започне с младежи, дори и с деца, да се подготвят за коренно нови отбори. Ако не става и така просто да няма футбол в България. Само трошат пари, взимат няколко хилядарки заплата, за какво?? Само един Лудогорец дето играе на европейско ниво, всичко друго е пълна нула, не две нули, 00 - ето това са!!
99
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СандоПроблемът въобще не опира до победа/загуба. Големият проблем е,че нашите хубостници не разбират играта и не умеят да я играят. Колко от тях умеят да спират топката? Колко умеят да я водят? Колко умеят да играят с 1 докосване? Аз не видях такива в снощния мач. Нито един! Мъка за зрителя през всичките 90 мин. Добре, че Хърватска вече не е онзи отбор отпреди няколко години.
98
1
 
15
 
! Отговори
жеко преди 9 години
аз тея бастуни не мога да ги нарека футболисти, по добре да бяха пуснали кварталните хлапета дето играят пред блока футбол, можеше по добре да се справят
97
6
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Зад вас съм момчета квото и да става, все пак сте нашият Български национален отбор !и всичи бучащи, мрънкащи и недоволни фенове да гледат друго като не ги кефят загуби
96
0
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Затова вчера Любо беше "странно спокоен". Язък! Футболистите ни са слаби и едва ли ще успеят да се класират.
95
2
 
10
 
! Отговори
Сандo преди 9 години
на Бодуров сутринта Еврофутбол му изплати печалбата

Спонсорирани публикации