Екипът на Бербатов внесе подписка за нов конгрес на БФС

Футболната централа трябва да се произнесе до 2 седмици
11 яну 2022 14:15, Красимир Ангелов
12
Екипът на Бербатов внесе подписка за нов конгрес на БФС
Снимка: Lap.bg

Екипът на Димитър Бербатов внесе в администрацията на Българския футболен съюз нова подписка с искане за свикване на изборен конгрес за президент на централата.

В базата на централата в БФС адвокат Георги Владов предостави документите, а срокът, в който трябва да се произнесат от "Бояна" дали приемат подписката, е 2 седмици.

"Успяхме, всичко е нормално. Няма никакви сензации. Както беше обявено, внесохме документите. БФС има две седмици, за да се произнесе. Минимумът е 1/3 от членовете, които са 670, а ние сме подали подписите на повече от тази 1/3", заяви адвокатът, цитиран от bTV.

Новият изборен конгрес, ако бъде свикан, би трябвало да се проведе през март.

Още футболни новини от България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Виждал съм Голямата Перука само веднъж на живо. През 1995 г. Хапваше си сладко в едно заведение на плажа в Слънчев бряг на един престъпник срещу хотел Поморие. Мисля, че се казваше "Бомбата" заведението. Тогава той беше звезда и за мен беше интересно да го видя на живо. Направи ми впечатление на много спокоен човек, нещо като непукист. Човек който не може да се трогне от нищо. Сигурно са го хранили там безплатно. Тогава звездите от 94-та ги глезиха много
10
1
 
4
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Успех, ама пак ще те прекарат. Тоя кърлеж няма да го изгониш толкова лесно. Футбола ни копае 2ро дъно от години. Не знам как ще успееш да оправиш нещата, но поне да се даде шанс. Както е казал Айнщайн, да правиш едно и също нещо и да очакваш различни резултати е лудост.
9
0
 
10
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Бисер Михайлов - бащата на Боби живееше в кв.Хаджи Димитър... След СП 1994 на Боби му подариха Волво с номер 1111, което той даде на баща си Бисер. На Стоичков дадоха Рено 19.Бисер Михайлов беше благ и добър пенсионер, внучка МУ Бисера също е добро момиче. Какво стана в главата на Боби не знам.
8
2
 
9
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Успех, Бербатов !!!___перукнаите трябвва дасе махната, за да започне отново да се гради Български футбол, което ще отнеме години, защото сега сме на дъното !!!
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Берба, ти искаш избори, докато спечелиш. Е, не става. Голямата Перука и той не е за там, за махане е, но и ти не си за там. След като бяга от националния, чий го дириш тук?
6
5
 
6
 
! Отговори
Садно преди 2 години
Бербатката отказа да играе за нациналният отбор!!! ... та за какво се бори сега?такива тарикатчета дето се борят за кокала само ако има достатъчно месо по него никой не ги харесва
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митко ако беше кандидатствал с твоя екип в друга държава,досега щяха да те изберат.Виж пробвай в Македония,там на 100% си избран.
4
1
 
13
 
! Отговори
Мхмм... преди 2 години
Перуката такива корени е пуснал в БФС, че не Бербатов, ами ИДИЛ не могат да го бутнат...
3
3
 
3
 
! Отговори
Доктор Менгеле преди 2 години
До Мани го гоя Берба/Митя да оди да къпе слонове в Инсия!
2
2
 
12
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
В нашата со реалност където царстват Венцита стефановци ,менеджери на некачествени негроиди , пластмасовата коса , и баратя Домузови няма шанс ,ако ще сяка седмица да прави панаир и избори
1
15
 
4
 
! Отговори
Мани го гоя Берба преди 2 години
Винаги ще гласувам за Боби.