Кола удари 14-годишен с колело в Бургас

Момчето е прегледано в болница и освободено за домашно лечение
25 авг 2020 09:28, Красимир Ангелов
6
Кола удари 14-годишен с колело в Бургас
Снимка: БГНЕС

14-годишен велосипедист пострада при пътен инцидент в Бургас, съобщават от Областната дирекция на МВР. Няма опасност за живота му.

На 24 август около 13.18 часа на бургаската улица "Индустриална" автомобил "Пежо Експерт", с хасковска регистрация, управляван от 49 годишен мъж от хасковското село Лозен, отнема предимството и блъска движещия се по велосипедната алея 14 годишен велосипедист от село Руен, който с контузия на дясното коляно, без опасност за живота, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

След допускане на пътния инцидент водачът на лекия автомобил напуснал местопроизшествието и е издирен допълнително.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Бургасвелосипедист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Късмет.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4:Хуните нямат спиране, докато не разбием, не замърсим, не погубил и малкото което имаме няма да се спрем. След нас ще е едно голямо бунище, не само няма да привлича туристи а дже малкото останали тук ще предпочитат чистата природа на други съседни държави. Манталитета е на ниво: важно Пенчо да се качи до горе с 20г джип, и да изпие 2 бири там горе и едно селфи да показва на пръчките в село
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ние едни джипове на Рилските езера не можем да спрем, камо ли нещо по сериозно! Колективната безотговорност ганьовският ни народ си я харесва, защото обича да му е широко около вратът и да не поема отговорност.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напускането трябва да се води като умишлено причиняване на ПТП. Що за 49 годишен, уж зрял човек.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали знаете какви са в Хасково, там книжки не признават..Замислете се как един швед без книжка унищожава бъдещето на държавата, дори да не го погуби то остава инвалид или ще носи психологическа травма до края на живота си.И всичко е за една продадена книжка, и липсата на КАТ
1
1
 
9
 
! Отговори
МТБ преди 3 години
Е как го е уцелил на велоалеята точно?Вярно е експерт.