Откриват ковид зони в две варненски ДКЦ-та

Приемът на пациенти започва от събота и понеделник
12 ное 2020 20:01, Анисия Иванова
3
Откриват ковид зони в две варненски ДКЦ-та
Снимка: БГНЕС

Първите два кабинета, където медицински екипи ще извършват прегледи на хора със съмнения за зараза с Covid-19, ще бъдат разкрити в общинските ДКЦ 1 „Св. „Клементина“ и в ДКЦ „Чайка“, съобщиха от дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна.

Пациентите ще се насочват към тези кабинети по преценка на личния лекар за клиничен преглед и/или за медико-диагностични изследвания.

Ковид зоната в ДКЦ „Св. Клементина“ ще отвори на 14.11.2020 г. (събота), с работно време -  всяка събота и неделя от 8 до 17 ч.

В ДКЦ „Чайка“ кабинетът ще отвори на 16.11.2020 г. (понеделник), с работно време от понеделник до петък, в часовия интервал от 10 до 14 ч. след предварително записване на телефон: 0888 738326.

В процес на разкриване са и ковид зони в ДКЦ 2 „Свети Иван Рилски“, ДКЦ 3 „Варна“ и ДКЦ 5 „Св. Екатерина“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Правилно е.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В София не е с часове, само се обаждаш на джипито по телефона и той ти казва да отидеш в кабинета за ковид в дкц при симптоми,там те преглеждат и ти правят тест
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е какво, първо отиваш при личния, той те насочва към овид зоната, където за преглед първо трябва да си запишеш час. Докато стигнеш до преглед или ще оздравееш или ще се влошиш. Кой я измисля тази организация??? Не може ли просто човек с грибоподобни симптоми да отиде направо да го прегледат и тестват. Как пък точно най-сложния вариант избират. Некадърници.