Облачно, ще вали в западните и южните райони

Максималните температури ще се от 5 до 13 градуса
Обновена: 27 дек 2021 09:14 | 27 дек 2021 08:08, Елка Василева
4

Днес очакваме по-съществени превалявания в западните и южните райони. Минималните температури над страната ще започват от 0 до 5-6 градуса, по морето - до 6-7 градуса. Над страната ще има значителна облачност, по-плътна над западните и южни части.

През нощта отново в крайните западни и югозападни райони ще превали дъжд. Вятърът ще бъде до умерен от югозапад със скорост до 30 км/ч. Максималните температури в населените места ще се задържат от 5 до 13 градуса, по морето до 15, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Над планините ще има значителна облачност. С превалявания от мокър сняг над Западна Стара планина и късно следобед над Рила и Пирин.

Във вторник облачността ще се задържи значителна и с превалявания от дъжд късно следобед и през нощта над западните райони. В сряда ще бъде дъждовно над цялата страна, през нощта срещу четвъртък дъждът ще преминава в сняг.

В четвъртък валежите спират, най-късно по поречието на Дунав. Ще захладнее. В петък следобед от запад на изток ще започнат валежи от дъжд и сняг.

Гледайте цялата прогноза във видеото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Непрекъснато в прогнозите се казва, че е облачно и може да вали и прочие. Политическата ситуация е също така мрачна и нищо добро няма.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До минусите на първото мнение, не знам защо са сложени, но не сте наблюдателни. Написаното е верно. Нещо повече непрекъснато вали, а това не е добре за реколтата. Сушата не носи глад, но кишата носи глад.
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярвам на тези метеолъжци нищо не знаят дори да познаят
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма слънце и няма слънце, може би не е студено но е дисконфортно. Само от края на юни някъде до към края на август имаше слънце. През септември имаше само няколко слънчеви дни. Но утрините бяха хладни.От там на сетне до сега все облачни дни. Кога ще изгрее слънцето?