Четирима загинаха при ПТП край Перник, сред жертвите и дете

Тежката катастрофа е станала снощи около 22.53 часа
3 апр 2022 09:20, Петя Славова
17
Четирима загинаха при ПТП край Перник, сред жертвите и дете
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В жестока  катастрофа край Перник загинаха четирима души, сред които и дете. Тежкият пътен инцидент е станал на пътя Перник – Брезник снощи около 22,53 ч. след с. Мещица на разклона за с. Расник, Пернишко, съобщиха от МВР.

Ударили са се два автомобила, единият от тях се е запалил. На мястото са пристигнали два екипа на пожарната, полиция и Бърза помощ.

Установено е, че са загинали трима възрастни и едно дете. Пострадали са К. П. - мъж на 20 г. и А. В. - мъж на 18 г. Транспортирани са от екипи на ЦСМП – Перник и са настанени в шокова зала на МБАЛ „Рахила Ангелова“. Изясняват се причините за катастрофата. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Умрелите добре ама ГоУфУ много ли е смачкан?
11
3
 
25
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Щом "възрастните" са на 18 и 20г. ми се струва,че са от "бразилците".
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога ще се наложат крути мерки на джигитите на пътя?
9
4
 
6
 
! Отговори
Гинка от Сливенско преди 2 години
Случва се това са млади хора скачат им нивата хормоните. Приятелят ми го видях няколко пъти бъркаше, кой лост да хване скоростният или този в гащите си.
8
3
 
8
 
! Отговори
Кифлата от Каспичан преди 2 години
Като си пътуваме извънградско и си надуем чалгата музиката за душата () караме с бясна скорост. Момчетата са винаги силно превъзбудени и често шофират в състояние на ерекция.
7
1
 
12
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Винаги може да се намерят 1 000 причини, че шофьорите не са били виновни. Не случайно масово пускат шофьори прегазили и убили хора без да носят отговорност с оправдание ами то пътя такъв. Пропускат се психичните проблеми, агресията и ред други неща.
6
1
 
16
 
! Отговори
Малии по селата преди 2 години
Какви щуротии правят без значение нови или стари коли хората подивяват за адреналин високи скорости. Много мъже млади и стари страдат от сексуални проблеми, комплекси за малоценност и стремеж към само изява на пътя.
5
7
 
7
 
! Отговори
Глас от тъдява преди 2 години
Пътищата са руска рулетка, из ония дни влизам в еднопосочен участък с едно платно, пътя прави завой без видимост, от двете страни високи стени от бетон, и срещу мен излиза една 70-годишна женица с "Клио". Което ни спаси от сблъсък е че не се движех с разрешените 90км/ч,защото точно преди да вляза в "улея" видях че някакви от насрещното ми пресвяткат и инстинктивно набих спирачки, мислейки че има КАТажии
4
3
 
10
 
! Отговори
На такива години преди 2 години
Има ли са високи нива тестостерон за да доказват и правят на мъже буйни пернишки момчета на по 18-20 години. След критическата възраст след 40 годишна възраст с понижен пък тестостерон и невъзможност за секс го компенсират с турбо мощни коли с висок въртящ момент. Както едните така и други яко натискат газ - в основата на всичко са сексуални проблеми и снобизъм.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другия път няма да правят така,
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас!
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бързали са за Рамадана май.