Отрязаха Манолова, няма да се броят ръчно бюлетини

Следващото съдебно заседание ще е на 2 декември
Обновена: 21 ное 2019 15:51 | 21 ное 2019 15:51, Анисия Иванова
45
Отрязаха Манолова, няма да се броят ръчно бюлетини
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма да има ръчно преброяване на бюлетините за втория тур от изборите за кмет на София, реши Административният съд в София град.

Решението е по повод искането за обжалване на изборните резултати, подадено от щаба на Мая Манолова.

Още по темата

На 11 ноември Мая Манолова внесе 14 тома доказателства за манипулиране на изборните резултати, като посочи близо 900 протокола и изборни книжа с установени закононарушения и други факти, компрометиращи вота.

Следващото съдебно заседание ще се проведе на 2 декември, съобщи  DarikNews.bg.

Според данните на ЦИК на втория тур на местния вот в София 45,13% от отишлите до урните са пуснали бюлетина за Манолова, а 49,98% за съперничката й от ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

Манолова и инициативният комитет, който е издигна за кандидат за столичен градоначалник, обявиха веднага след втория тур, че имат доказателства за груби нарушения на изборните правила.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Защо преди 4 години
ПОСТАВЕНИ ГАДОВЕ.
39
1
 
2
 
! Отговори
Хаххахха преди 4 години
Отрязаха Манолова, няма да се броят ръчно бюлетини .. Казали и - Не е полезно да се ръчкаа с клечка в купа с ла * ... хм бюлетини , че не се знае как ще се разсмърдии . Ще излязат много невалидни , ще има мъртви души дали гласа си за тоя или оня ... ще има преправени и "объркани" бюлетини ... все неприятни неща . По добре да не се пипат чувалите .
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пчелата мая отече. Нищо, русо гладно нема, се някой господин ще я вземе да му мие чиниите.
37
0
 
1
 
! Отговори
чичо Пей преди 4 години
До Чиновник Чиновник - това звучи гордо но истински много много тъпо!
36
7
 
2
 
! Отговори
чичо Пей преди 4 години
До Зозо Роза ли си Зоза ли си.Първо си го извади от зад след това помисли трезво сравнявайки качествата на двамата генеарали.Единият- пожарникарчето от рабфага,другият от кариерата на свръхзвуковата бойна авиация на републиката.Сложи стар пожарникарски ЗИЛ до СУ 35 ето това е разликата ***!
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 25Ти била ли си скоро в северозапада? Няма да намериш други такив ахира. Всички е като в някакъв призрачен град където нищо нестава и никой за нищо не му пука.
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо? Кажете ли защо няма?!? Ако няма какво да се крие, ще се броят!
33
9
 
8
 
! Отговори
До 17 преди 4 години
Ами вие три мандата си избирате един от нас Борисов комунист,Фандъчка и тя ,пък и дете на активни комунисти ,А и русофил.Добре ,че е Ромската десница да ви повдигне имиджа.
32
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз си мисля, че е много добре да бъдат оставени герберунгелите да дерибействат още половин година. Нека се мислят за велики. Нека се самозабравят. В един момент на хората ще им избият чевиите и целият герберунгелски кокошарник, во главе с баш кокошката ще литнат в небесата!
31
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ, НЕ ИМ ДРЕМЕ КАКВО МИСЛИМ НИЕ.
30
6
 
19
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
До Анонимен 32 Как си представяш неграмотни ци.га..ни и пенсионери да гласуват машинно ? Нали до тях трябва да има човек да ги напътства къде да натиснат и за коя партия да гласуват ?И този човек да е от БСП , нали ?
29
3
 
16
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
До Анонимен 30 Радев бе избран от Борисов, с безумната кандидатура на Цачева.За това беше наказан.
28
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Чиновник = Кух Гербер (на герберска заплата иначе калинка неставаща за нищо). Ако имаше машинен вот - нямаше да има ръчно броене! Ама няма - защото Герб ги е страх от машинен вот и дори погазиха закона който казваше че трябва да има за тези избори и го отложиха 'за някога'. Ако ти бях шеф - нямаше да ти дам стотинките за този глупав пост.
27
15
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Ако започне броене на бюлетините, ще се види несъответствието им в бройката и записаните цифри в протоколите;))) Протоколите затова се "грешат", защото цифрите са натаманяват по заповед! Ако протокола е сгрешен, той не трябва да се поправя, а директно обратно в секцията и наново броене на бюлетините! И тогава да видим, който е хвърлял чували с бюлетини в кошовете за ***!
26
19
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До Анонимен В страната има над 400 000 фалшиви ЕГН-таКато избраха Гумен кРадев нямаше ли, а? Аман от ***! БСП губи просто защото дъртите *** измряха. Още няква година и в парламента няма да влязат :))))))))
25
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В страната има над 400 000 фалшиви ЕГН-та. Информацията е от службите. Вероятно и се ползва от службите.
24
15
 
24
 
! Отговори
Анонимка преди 4 години
Не съм за Мая, лично аз гласувах с "Не подкрепям никого". Но не може ГЕРБ да печели навсякъде, вкл. и на места, в които хората мизерстват и си милеят за соца, примерно в Северозапада. НЕ МОЖЕ. Каквото и да се случва, ГЕРБ са като заковани. Каква демокрация?! Аз не виждам да се съобразява някой с мнението на народа. Партията е една, няма бутане. Баси комунизма, баси чудото.
23
14
 
20
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Црвените плъxoвe, хем реват за машинно гласуване, хем искат бюлетините да се броят ръчно. ДргарЕ, вие сте ненормални!
22
2
 
23
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Че то и сега бюлетините са броени ръчно , а не електронно.Ако Манолова бе спечелила , избора щеше да бъде най честния в историята на София.
21
11
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахахахахахааа, Мая Общата да иде да целува шланга, че остана като барано яйце. Ни напред, ни назад :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))