Тръмп очаква ваксината срещу коронавирус до края на 2020 г.

Администрацията работи изключително бързо за одобряване на разрешителни
4 май 2020 13:40, Петя Славова
46
Тръмп очаква ваксината срещу коронавирус до края на 2020 г.
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп очаква ваксината срещу коронавируса да се появи в САЩ до края на 2020 г.

"Мисля, че ще имаме ваксина до края на тази година", заяви Тръмп пред "Фокс нюз".

Той отбеляза, че от административна гледна точка здравните органи на щатско и федерално ниво в страната "работят възможно най-бързо", за да одобрят необходимите правила и разрешителни, включително разрешенията за употреба на определени лекарства, предаде БГНЕС.

Според най-новите данни на американския университет Джонс Хопкинс, в САЩ са регистрирани повече от 1 150 000 случая на заразени с коронавирус, а 67 400 души са починали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
0
 
! Отговори
въпросче преди 4 години
Ей,Бай Доналд,нали сме стратегически партньори.Ама за нашите тулупибанкенски ще има ли ефект или не
37
0
 
0
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Ваксината и у тре мога да я открият или вчера са я открили,но ...рябва време между 12-18 месеца да се изпробва отначало на животни...след това на хора и ...ако висчко е добре ,то тя тогова излиза на пазара ..и се патентува... .А това което треска Тръмпчо е психлогическо-манипулитивно оръжие срещу американците пиещи белина... а то президенските избори са през есента. А след това ще намери ХХХХ обяснения -защо и как не се е получило ... .
36
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Бай Дончо е велик, останалото са приказки на злобни хора.
35
3
 
0
 
! Отговори
Баи преди 4 години
Да им бият дезинфектанти - тръмп го каза , спасението е в дезинфектантите
34
0
 
1
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Фокс Нюз е единствения американски мейн стрийм канал, на който може да се вярва на около 50%. Всички останали - Енбисита, Сиенени, Сиенбисита и т.н. пропагандни канали са 100% фейк нюз и авеню за пропаганда.
33
1
 
1
 
! Отговори
Кина преди 4 години
Журналята могат да раздуят и че сестра ти е бременна, независимо от факта, че нямаш сестра.
32
0
 
3
 
! Отговори
А сега сериозно преди 4 години
До Анонимен 34Нищо подобно. Тръмп не е фен на никави ваксини. Напротив. И ще разбие ваксинаджийската мафия. Помни това.В момента просто ги успива, докато се намери по-надеждно лекарство срещу усложненията. Прочени пак от статията какво точно е казал.
31
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп е най големия циркаджия във световен мащаб от всичките правителствени кукли на отделните държави,играе го опозиция на Бил Гейтс и Рокфелер а всъщност е техе работник
30
3
 
6
 
! Отговори
до 26 преди 4 години
Например ваксината против антракс,живата полиомиелитна ваксина са руски.Ако си спомняш преди 1989-та година имаше и някой руски лекарства които бяха много евтини и вършеха работа.Имаше и за малки деца свещички за температура Copyrkal -производство на ГДР които бяха прекрасни!Специално за копиркала много съжалявам,че днес го няма!
29
6
 
7
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 4 години
А ВАКСИНА ПРОТИВ ДЕЗИНФЕКТАНТИ КОГА ЩЕ ИЗМИСЛЯТ-ЧЕ БАЯ ХОРА ХВАНАХА ВЛАКА ЗА ОНЯ СВЯТ...
28
4
 
6
 
! Отговори
Българин до 28 преди 4 години
Истински българин съм с много дълга и горда родова история! Нямам нищо общо със Сорос и немога да бъда русофил! Дали пък, според тебе, руската таблетка срещу главоболие не е най-добрата. След като си много "вещ", дали знаеш кога руснак (не руски евреин!) получи Нобелова награда за наука и колко такива награди имат "славните" руски учени? А сега bye-bye!
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
26, Сороски провокаторе, уж българин, най-добрата ваксина срещу Ебола е руска.Знам, че нарочно пишеш глупости, но да те светна все пак.
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, мерси от тяхната ваксина!Да си я ползват в краварника.Прескочиха всички тестове за безопасност, които са задължителни, от мишки отидоха на хора. При това се оказало, че мишките Covid19 не ги разболява. Затвоа се правят специално генно модифицирани мишки, после се тества на други животни, накрая на маймуни и после на хора.С неприкритата си алчност бързат да са първи, а какво ще стане с ваксинираните после, въобще не ги интересува.
25
8
 
8
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Кое лекарство или ваксина е руско откритие?
24
6
 
11
 
! Отговори
Всъщност преди 4 години
Американската демокрация е една ф*кия, обвита в целофан и завързана с къдрава панделка. Питайте всеки, който е живял там за личните му преживявания и впечатления да ви каже къде е демокрацията.
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както винаги на големите демократи им трябва виновник.ВПК трябва да произвежда оръжия и да ги продава във войни, иначе няма от къде да вземат поръчки за милиарди.Мръсен бизнес, който се прикрива с гръмки фрази за демокрация и справедливост.Нищо ново.
22
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмпунгелът може да очаква много работи.И ние очакваме НАТО да се разпусне, понеже вече няма Варшавски договор, но те се въоръжават и поробиха и нас.Няма по-големи лъжци от говедарите.
21
8
 
8
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 4 години
Аз пък очаквам партизаните пак да слязат на 9-ти септември и да обявят народната власт, че съм си харесал една мандра за обиране и една буржоазна къща за национализация, ама дали ще стане? А ДАНО, АМА НАДАЛИ! (И все пак Тръмп при цялата му комичност и неадекватност /като на нашия президент!/ малко по-приемлив от представителите на клана Клинтън/Рокфелер/Сорос)
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-после целят свят видя колко са жалки наемателите на индианците.
19
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истинският седесар е винаги готов да изпие 100гр белина в името на здравето и българо-американските отношения!