5 неща, които е важно да разберете през първите седмици от връзката

Как се справяте заедно със стреса
22 ное 2020 20:00, Михаела Лазарова
3
5 неща, които е важно да разберете през първите седмици от връзката
Снимка: Istock

Когато искате да създадете здрава и дълготрайна връзка с перспектива е важно да бъдете по-наблюдателни към партньора си. Вярно е, че в много случаи е необходимо да мине повече време, докато се опознаете, но това не означава, че през първите няколко седмици или месеци от връзката ви не можете да забележите някои съществени неща, подсказващи за това има ли смисъл да продължавате.

Ето 5 решаващи неща, за които е добре да следите през първите 6 седмици от връзката си и които ще ви помогнат да разберете дали сте на прав път с този партньор.

Сексуално съвместими ли сте

Известно е, че с времето сексът става все по-добър и по-добър, защото се опознавате взаимно с партньора си и започвате да усещате какво харесва другият, за да му го дадете. Има обаче и сигнали, които издават, че между вас няма сексуална химия. Много хора не осъзнават колко важен е сексът за една връзка и са склонни да пренебрегват липсата на съвместимост. Ако след няколко седмици или месеци не намерите общ сексуален език образно казано, вероятността нещата в леглото да се влошат е голяма.

Можете ли да се карате по здравословен начин

Когато фазата на медения месец отмине е ред на появата на конфликти. Нормално е да имате спорове, разногласия, дори да се карате по определени въпроси. По-важно е обаче как го правите. Ако се наранявате с думи, ако си нанасяте удари под кръста, не се изслушвате, а и двамата или единият партньор се стреми винаги да спечели в този дуел, това не е здравословен начин за решаване на конфликти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: връзкиинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 1E то пък коя жена ще ти върже, като си такъв *** :))) Най-много някоя от маалата (Факултета)
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аве симпатяга сега е вирус аз например получавам много по голямо одонволствие като мастурбиране супер е нема вирус нема дявол ха ха ваи ваи