Всъщност Веско изневерил на Цветанка, а тя му простила

Желанието на певеца за развод било много неочаквано за нея
Обновена: 13 дек 2011 14:58 | 13 дек 2011 14:35,
152
Всъщност Веско изневерил на Цветанка, а тя му простила
Цветанка очаква разводът и да приключи до Коледа. Снимка: сп. "Story"

Не Цветанка, а Веселин Маринов е бил този, който е изневерявал по време на брака им.

В интервю за списание "Story" красивата съпруга на певеца разкрива истината за болезнената си раздяла с Веско.

Цветанка споделя, че от приятелки знаела как той имал любовници в други градове, но тя самата знаела само за една жена със сигурност.

Въпреки тази негова грешка, тя му прощава без да иска обяснения за случилото се. Благодарение на голямата си любов към певеца, Цветанка преодолява и многобройните слухове за неговите изневери.

Тя разкрива, че желанието на изпълнителя за развод е неочаквано и дори лицемерно, защото по време на брака им двамата живеели в "пълна хармония".

Споделя още, че се чувства много обидена и наранена от начина, по който са приключили взаимоотношенията им.

В писмо от 34 страници популярният изпълнител обвинява в предателство своята любима жена. Слуховете в общественото пространство подсказват, че тя е изневерила на съпруга си с Христо Стоичков.

Цветанка обаче е категорична, че това са единствено лъжи и несправедливи обвинения.

Още по темата

Русокосата дама споделя, че няма да поддържа приятелски отношения с Веско след развода, защото не обича да се връща към миналото. Тя се надява разводът й да приключи до Коледа, за да започне живота си на чисто.

В момента Цветанка се била посветила на новите си професионални проекти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
1
 
! Отговори
ми преди 12 години
Характерно за мъжа е че най-напред обещава да те научи на всичко което знае-след като преминеш през емоционалните му издевателства насочва вниманието си към друга с много флашки и умения и жената отново е в състоение на неграмотност но винаги според правилата трябва само да плаща както е плащала майката бабата ит.н.Лъжата е най-скъпоструващата инвестиция в маймунския квалификацитет.Моля дя ме извините за лошия ми български език.
142
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо ни занимавате с простотии,кой на кого изневерил?Смятам че В Маринов много се изложи с тези интервюта по вестниците и с личните си проблеми.
141
1
 
2
 
! Отговори
any преди 12 години
Не знам кой от двамата лъже, но смътно се сещам, че имаше една хубава поговорка - нещо в смисъл, че прошка не се прощава, или че трудно се преглъща... Такива ми ти работи...
140
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашата милиция ни пази!
139
0
 
1
 
! Отговори
ВМ преди 12 години
Айде стига сте ни занимавали с тоя тракторист! Дреме ми че изклатил някоя друга крава. Някой друг каруцар пък ще изклати тая на снимката и ще са квит. Айде и вие не ставайте жълтурковци и не занимавайте тия дето ви четат с "потници" и ***. Щото ще изгубите и тях (тия дето ви четат, не "потниците и цървулите", те са вечни в тая страна)
138
0
 
1
 
! Отговори
moderen преди 12 години
mnogo palawa she izleze tazi bulka... ne samo kamata, a i dr futbolistcheta lqgat do neqjal mi e za potniq chovechec.. dano da si nameri nqkoi da mu gotwi pone :D
137
1
 
3
 
! Отговори
Янко преди 12 години
Абе квото и да си говорим, женка му на потния е супер мацка :))) С удоволствие бих я приел в леглото си и клатил до насита!!! :)
136
0
 
5
 
! Отговори
фен преди 12 години
Потният мухъл сам си е виновен.Пък и на кой му дреме.....?
135
0
 
5
 
! Отговори
пепа преди 12 години
Не я разбирам тази работа. Хора които от 2 години са женени и то не в първа младост говорят за изневери разочарования сякаш са тийнейдъри. То не бяха сватби и телевизионни прояви , то не бяха уверения в любов пред цяла България. За какъв дявол беше цялата тази показност-булки и младоженци.Има една стара приказка - Иху иху и накрая тихо...91
134
0
 
10
 
! Отговори
весков фен преди 12 години
Веско има проблем с жените- скача на всяка, пък където го огрее... Още края на 90-те години по радиата (тогава бяха много популярни като рекламоносител) бяха пропищели рекламните агнтки в цяла България - никоя не искаше да работи с него, защото на всяка обяснявал - "стани ми едно гадженце тука, в твоя град, и като идвам, ще си изкарваме страхотно, хем пари ще печелиш от комисионите по моите реклами за концертите ми"...УЖАС, никоя не искаш да контактува с тоя *** потен...
133
0
 
5
 
! Отговори
до 138 преди 12 години
Как какви проекти ,такива на фризьорка.Професията и е такава,това работи жената.
132
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А какви са на Цветанка професионалните проекти? Кво работи,че не се сещам?
131
2
 
16
 
! Отговори
email преди 12 години
Веско Маринов... какво да го коментираш! И преди и след ... е все тая. Думата е ***, а може и ***! Какво има да се обясняваш в 34 страници бе?! Не можеш ли да го кажеш с две думи?Бегай от този Цветанке... как изобщо си се хванала с този *** и смрадлив опосум?
130
0
 
7
 
! Отговори
един преди 12 години
Тия двамата да се скрият. Гола-вода са. Ако единия, ако другия. И Веско и Цветанка ... Как могат да ни занимават с личния си живот, с такива простотии. Кой с кого бил и изневерил, чукал, е.ал... Само пиар си правят. Кой го интересува...Никога не е късно да станеш за резил!
129
1
 
7
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
всъщност, тая кака на три водки и пръсвам задницата, това обаче в никакъв случай не означава, че всяка една себеуважаваща се жена на три бутилки водка ще си легне с цв.цв.
128
1
 
15
 
! Отговори
скакауец преди 12 години
Ех тоя стар босилек така ще го мариндосъм ,та ша се препоти кат веско на концерт,че рипа кат гицата след гол в барцелона,голема пустиня е тая само жулене ,ринане,скубане ,бръкане,дране и жмулене .така ще я о плющъ кат теляк в руска баня че забърнем хастаро.Ей моме .........*** ти чак сали свана че Бати Веско си обича други ласки по мъжки по ячки да го жулат кат муле на баир он си знае най боле где го сръби
127
2
 
12
 
! Отговори
местя преди 12 години
местя
126
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ех ако я метна на мойто русенско легло каквато е разпъната пружината ще хлътне до земята само краката и ще се подават. ще скимти като хиена чак леля Кера от петия етаж ще чува скърцане на ръждясал креват и неразбираеми високо-честотни звуци
125
0
 
27
 
! Отговори
изкукал народ преди 12 години
130 коментара за такава "новина".
124
0
 
13
 
! Отговори
мнение преди 12 години
А бе Веско да не прави пиар по холивудски...а *** ха я по добре да бие едно коляно пред истинската му жена и дано му прости.А тая Цветанка ...има една поговорка ''Кажи кои са ти приятелите за да кажа кой си''....приятелка й е Миглена Ангелова.....е ''търкулнало се гърнето,че си намерило похлупака.