Глухонеми мюсюлмани си говориха в кино, уплашиха останалите

Решили, че си дават сигнал за начало на терористичен акт
6 яну 2017 18:27, Мария Захариева
70
Глухонеми мюсюлмани си говориха в кино, уплашиха останалите
Снимка: в. "Стампа"

Масова психоза от атентат се разрази в кино в Торино, след като мароканско семейство общува помежду си на езика на глухонемите.

Според в. "Стампа" публиката в кинозалата я изпразнила за броени минути, след като видели как мароканка със забрадка комуникирала с детето си, пише 24 часа. Незнаейки, че е глухонямо, зрителите предположили, че по този начин си сигнализирали за началото на терористична атака.

Залата, в която се прожектирал филмът Passengers, се опразнила моментално от всичките 150 зрители, които се разбягали панически. Прожекцията бил прекъсната, на мястото дошли и карабинери, които трябвало да въдворяват ред.

"Дъщеря ми ни беше подарила няколко билета за филм. Когато в него се появи гола сцена, тя, която беше седнала на друг ред с италианския си приятел, също глухоням, ми прати SMS, че не е искала да покаже липса на респект към родителите си. Аз й казах с жестове да не се притеснява", разказва пред в."Стампа" 45-годишната мароканска майка Суад.

"Никога не съм се срамувала толкова много. Как може да помислят, че съм терористка, само защото съм забрадена ли? Сега дори ме е страх да изляза от къщи", каза жената.

 


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ми прати SMS"
ей такива в киното дето си вадят телефоните за да си чатят... направо с един шут да я прекатуриш 2 реда напред малко и е.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Определено Passengers ще се гледа :)
Ам не на кино, че кви ли не забрадени ходят там а от замундата, само да пуснат релийз който не напомня с качеството си за филм записан на касета video dragor :)
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добра реклама на филма Passengers ;)
38
1
 
1
 
! Отговори
Пешо* преди 3 години
Тези там са изчаткали окончателно.
Вчера един викна полиция, че двама непознати в еднакви дрехи му чукали на вратата и оставили пакет.
Оказали се пощальони на UPS.
37
0
 
1
 
! Отговори
Таню преди 3 години
До до Киро

Там мустака се не брои... ;)
36
0
 
4
 
! Отговори
до Киро преди 3 години
Забележи, че гогато някоя нашенска баба или рускиня, си сложи забрадка, това са или черни вдовишки забрадки, красиви и пъстри. И винаги се вижда част от косата.
При мюсюлманките косата е скрита, за тях е голям срам да им се види и косъм дори.
35
1
 
14
 
! Отговори
абв преди 3 години
Изобщо не ме интересува обидена ли е госпожата, срам ли я е…, но от статията, за мен, 2 неща са важни: "масова психоза" и "гола сцена". 1: Хората ги е страх в сосбтвената им страна, а по ТВ-то, промиват мозъци с интервюта от типа: "това не може да ни уплаши, живота продължава, това на всякъде може да се случи". 2: Невъзможна интеграция, те са различен свят, ние за тях сме неверници, нечисти.
34
9
 
1
 
! Отговори
Киро преди 3 години
ЕС май започна да се страхува от себе си.Виждъл съм възрастни баби в БГ и Германия които носят забратки, още малко и тях ще изкарат за терористи.Май май Аааа.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"референдум за промяна в конституцията на Европейския Съюз и да блокираме "отворените врати" на г-жа Меркел"

1. ЕС няма конституция, той не е държава, 2. Това с бежанците е свързано с ООН, не с ЕС. Става дума за един документ, който България е подписала преди много години, а Саудитска Арабия, примерно, не. Дори и извън ЕС може да бъде принудена да ги приеме.
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Превърнаха хората в шизофреници! От една страна ги учат да следят за всяко нещо което е странно, от друга страна ще ги изкарат луди ако се осмелят да забележат нещо странно. На запад народа е наплашен от събитията през последните 2-3 години и такава реакция може да е крайна, но не и учудваща.
31
4
 
30
 
! Отговори
Лъвско Сърце__ преди 3 години
Аве в цяла Европа трябва да се забрани всичко мю(юлманско, стига с тая толерантност. Защото в мю(юлманския свят само като те видят, че си християнин ще ти резнат главата, без нищо да си направил. Исляма в Европа трябва да бъде забранен
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не излиза, че плаши.
29
6
 
25
 
! Отговори
Коментатор преди 3 години
Какви ми ги дириш в Торино мадам с тази забрадка? А бе един ден на някой бял политик ще му втръсне и ще реколонизира цяла Африка и Арабските държави и ще стане християнско робство, ама дали ще доживеем...
28
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в иран и саудитска арабия допускат ли разголени жени с къси поли и напращели гърди да влизат в кината, а ???
27
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
авторе,аз сега нещо виновен ли да се чувствам,
че една/спестявам цензурата но вие знаете че става въпрос за двукрако/
не желае да живее в родината си при как беше правоверните ,а се е натресла при
неверниците.Идва краят на толерастите разплатата ще е свирепа авторе.
26
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къщи ти е в Мароко. В Европа нормалните жени не се омотават така грозно.
25
7
 
40
 
! Отговори
Българка преди 3 години
"Масова психоза от атентат се разрази в кино в Торино, след като мароканско семейство общува помежду си на езика на глухонемите."

АМИ ПСИХОЗА ЩЕ Е, ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ, СЛЕД КАТО СЕБЕПОДОБНИТЕ НА ТАЗИ ВЕЩИЦA ИЗБИХА, ВЗРИВИХА, СГАЗИХА И ЗАКЛАХА ХИЛЯДИ НЕВИННИ ДУШИ В ИМЕТО НА КРЪВОЖАДНОТО СИ БОЖЕСТВО!?
24
6
 
34
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Ами не стой забрадена, мадам! Или си стой в Мароко!
23
2
 
24
 
! Отговори
Народен представител преди 3 години
Сега пак европейците са виновни... Ама много сме нетолерантни значи!!! Веднага в знак на извинение към обидената мароканка да се задължат всички хора почуствали се застрашени да и поднесат писмени извинения, на нея и на цялото и семейство до девето коляно...
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 32
Ти некъф любител на силните усещания ли си?Искаш да те дават по CNN как те палят стадо маймуни?Е, успех.