Тренд в прическите: Кок с кичури

Звездите залагат на тази тенденция
7 фев 2020 12:39, Ивета Иванова
0
Тренд в прическите: Кок с кичури
Снимка: БГНЕС

Поредна тенденция от 90-те се завръща през 2020 година. Това доказаха звездите, които присъстваха на наградите на Гилдията на филмовите актьори (Screen Actors Guild Awards) в края на януари.

Там бяха демонстрирани бляскави тоалети, грим и прически, като се видя, че отново на мода ще бъдат опушеното око, тънките вежди и френският маникюр. Но и една прическа от миналото отново е на почит - кокът с пуснати кичури.
 
Много дами се появиха с коса, вързана на кок и два пуснати кичура отпред. Тази прическа говори за небрежност, но и елегнатност, нежност и създава романтична визия, твърдят специалисти.
С нея се чувствате комфортно, защото косата е прибрана, но в същото време челото не остава съвсем голо - от бретона се пускат два кичура, които минават покрай челото и бузите и така напомняте на героиня от старите романтични филми, казват експертите.
 
Модната икона Дженифър Лопес се появи именно с такава прическа, което несъмнено доказа, че кокът с пуснати кичури ще е хит през новата година.
 
Други знаменитости, които също показаха такава коса на наградите, са: Наталия Дайър, Марго Роби, Елизабет Мос, Мерин Дънги, Рене Зелуегър, Дарси Карден и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари