Задължителни въпроси за бившите, които да зададете на партньора си

Ще ви насочат в опознаването му
20 сеп 2020 23:00, Илияна Николова
29
Задължителни въпроси за бившите, които да зададете на партньора си
Снимка: istock

Всеки е любопитен да разбере какво се е случило с връзките на партньора си, за да са неуспешни. Когато сме в нова връзка е нормално да искаме да полюбопитстваме и да задаваме въпроси за бившите. Това всъщност е добра стратегия, защото отговорите на тези въпроси могат да дадат яснота за личността на партньора ви, за отношенията му с половинките му и за това как би се отнесъл с вас в определена ситуация. 

Кои са въпросите, които е добре да зададете на партньора си за бившата му?
 
Питайте колко е продължила последната му връзка
 
Разбираемо е да искате да знаете колко дълго е продължила последната връзка на партньора ви, а защо не и предходните. Това ще ви ориентира до каква степен е склонен да изгражда дълготрайни връзки или не. Задаването на този въпрос може да ви помогне да разберете доколко приятелят ви е готов да се ангажира с вас. 
 
Питайте колко отдавна приключи последната му връзка 
 
Ако връзката на гаджето ви е била сериозна и е приключила наскоро, шансовете той да е истински влюбен във вас не са големи. Дълготрайните връзки, дори да са приключили бурно, имат своята история и в нея са записани дълбоки чувства. Трябва да сте сигурни дали партньорът ви е емоционално готов за връзка с вас. 
 
Питайте защо е приключила последната му връзка 
 
На приятеля ви може да му е трудно да отговаря на такива въпроси, но е важно да разберете какво точно се е случило между тях. От неговите реакции, думите, с които описва случката, връзката и бившата си половинка ще разберете много за отношението му към любовта и грешките на хората, както и собствените такива. Разказът му ще ви е от полза да си изградите мнение за това колко надежден човек би бил партньорът ви във вашата връзка.
 

29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не задавам въпроси, на които знам, че ще че излъжат!
26
1
 
2
 
! Отговори
Да пита за бъдещата! преди 1 месец
Какво ще стане, ако тя най-неочаквано го попита:
"Каква ще бъде сексуалната ти активност с твоята бъдеща любовница? Питам, за да си съставя мнение какъв ще бъде твоят интимен интерес спрямо нея?
А нашата връзка по каква причина ще приключи? Колко време ще стоиш без гадже, след като ние с теб се разделим?
И след като изясним всичко това, искам да ми кажеш дали си готов
да се ангажираш с мен или си правиш планове да се ангажираш с някоя следваща?"
25
1
 
2
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха преди 1 месец
Дойде ми идея.
Какво ли ще се случи, ако зададеш въпроса: "Скъпа, колко ще продължи връзката ти с бъдещото ти гадже"?
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Питайте и ще си останете стари моми. Митът, че "всички мъже са еднакви" си го дрънкайте на цигарка пред блока или в БГ Мама. Това, че генетично ви дърпа към мазни селяндурски батки с татуировки, средно образование и 30-годишно БМВ "нов внос", което за вас е стереотипния силен мъж, си е ваш проблем. И тия последните мъже, ако вземете много усилено да ги питате, преди да ви оставят ще ви гримират със сенки за очи в син цвят. Адекватните пък ще избягат директно.
23
0
 
14
 
! Отговори
Дзъ преди 1 месец
Ако човек иска да си прецака новата връзка - нека пита и нека разказва за своята... ясно е че всички имат минало, но само тинейджърите си припадат от кеф да разказват, да предизвикват съчувствие или да създават впечатление колко са готини, но уви е нямало кой да ги оцени... Ако сте над 20 години в никакъв случай не разказвайте нищо
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти си задавай въпроси, но защо някой си мисли че ще му кажат истината?!
21
4
 
9
 
! Отговори
:) Нещата от живота преди 1 месец
Моми!
Ако намеренията ви спрямо един мъж са сериозни, но знаете, че той вече е имал поне един брак, непременно се поинтересувайте дали плаща някаква издръжка на бившата. Не на дете, което има от нея, а на нея самата. Сега е модерно, докато пие кафе с приятелки, разведената жена да премрежва очи и да казва "Аз не работя, бившият ме издържа".
И не забравяйте, че и вас ви преценяват така. В наше време някои мъже вече не се свенят да съдят бившата си за издръжка, ако тя е заможна, а тях ги мързи.
20
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Никакви въпроси, безмислено е. Омръзват си, беднотия или най-елементарен егоизъм и край. Много от мъжете искат цял живот да кръшкат и да им слугуват като че ли са болни ,а жените купуват ненужни пар.цали, ламтят за мнооооого пари, завиждат на другите жени за кажи - речи за всичко и после ама ти си виновния. Търсенето на вини и на някакви причини не помага. Ако човек мисли и е малко отговорен, може да се получи, но пък и не е длъжен да търпи някоя отр.епка.
19
4
 
6
 
! Отговори
Ахмед преди 1 месец
Мъжете трябва да поставят тези въпроси защото живот и ги сменят непрекъснато . Говори искат голям член, пари и то много, непрекъснато да им ходи някой по капризите и от това накрая км става скучно.
И така не си знаят километража.
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-добре питайте какво НЕ му е правила/давала, за да станете и вие бившата.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ама тоя с ‘искаш ли да си намериш жена за една нощ..?’ как уцелва винаги на правилното място да спами?
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
много лесно.такива въпроси не се питат.
този въпрос ти зима директно 20 точки от книжката.
ако питаш и сега ‘защо’ - това са още 19 точки... сеш’ ли се?
15
1
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 1 месец
Ако си вършеше съвестно нещата, нямаше да пишеш по нощите, а да ги вършиш. Ама *** дама дет те хвалеше...
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Въпрос, колко тулупа са се празнили връз цайсите?
13
11
 
5
 
! Отговори
Бившия преди 1 месец
.... и ако новото гадже на моята бивша ,чете това искам да му кажа . - Пич, върши си по съвестно работата в леглото , щото тая моята вече бивша приятелка още ми пише смс-и и ме моли да се върне при мене .
12
3
 
11
 
! Отговори
Кумка преди 1 месец
И чакай да ти каже всичко и с най големи подробности: че е бил много секс активен, че са приключили отдавна и на него не му пука за нея, че връзката е била грешка.
11
5
 
13
 
! Отговори
Само питам преди 1 месец
... Това да не са от "безценните" съвети на Кобилкина ?

Не че нещо, за една позната питам. Която няма мозък и собствено мнение и постоянно трябва да чете подобни статии по медиите за да и бъде обяснявано как , кога и колко дълго да остане влюбена в приятеля си .
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До orlin
Твоя коментар яко ме отегчи
май си си хортувал с баба гуци!
9
1
 
24
 
! Отговори
orlin преди 1 месец
А има ли вариант бившата връзка да е пълна с отегчение и скука.
И новата връзка да стане същата тъпня.
Хората са станали доста безчувствени и пресметливи. Малко надценявате българите в любовта.
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз разбирам, че всяка втора вече, която не става за друго, се изживява като HR, но хайде тези въпроси тип "Къде се виждате след 5 годинк?" и "Защо напуснахте предишния си работодател", да ни ги спестите