Задължителни въпроси за бившите, които да зададете на партньора си

Ще ви насочат в опознаването му
20 сеп 2020 23:00, Илияна Николова
29
Задължителни въпроси за бившите, които да зададете на партньора си
Снимка: istock

Всеки е любопитен да разбере какво се е случило с връзките на партньора си, за да са неуспешни. Когато сме в нова връзка е нормално да искаме да полюбопитстваме и да задаваме въпроси за бившите. Това всъщност е добра стратегия, защото отговорите на тези въпроси могат да дадат яснота за личността на партньора ви, за отношенията му с половинките му и за това как би се отнесъл с вас в определена ситуация. 

Кои са въпросите, които е добре да зададете на партньора си за бившата му?
 
Питайте колко е продължила последната му връзка
 
Разбираемо е да искате да знаете колко дълго е продължила последната връзка на партньора ви, а защо не и предходните. Това ще ви ориентира до каква степен е склонен да изгражда дълготрайни връзки или не. Задаването на този въпрос може да ви помогне да разберете доколко приятелят ви е готов да се ангажира с вас. 
 
Питайте колко отдавна приключи последната му връзка 
 
Ако връзката на гаджето ви е била сериозна и е приключила наскоро, шансовете той да е истински влюбен във вас не са големи. Дълготрайните връзки, дори да са приключили бурно, имат своята история и в нея са записани дълбоки чувства. Трябва да сте сигурни дали партньорът ви е емоционално готов за връзка с вас. 
 
Питайте защо е приключила последната му връзка 
 
На приятеля ви може да му е трудно да отговаря на такива въпроси, но е важно да разберете какво точно се е случило между тях. От неговите реакции, думите, с които описва случката, връзката и бившата си половинка ще разберете много за отношението му към любовта и грешките на хората, както и собствените такива. Разказът му ще ви е от полза да си изградите мнение за това колко надежден човек би бил партньорът ви във вашата връзка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не задавам въпроси, на които знам, че ще че излъжат!
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питайте и ще си останете стари моми. Митът, че "всички мъже са еднакви" си го дрънкайте на цигарка пред блока или в БГ Мама. Това, че генетично ви дърпа към мазни селяндурски батки с татуировки, средно образование и 30-годишно БМВ "нов внос", което за вас е стереотипния силен мъж, си е ваш проблем. И тия последните мъже, ако вземете много усилено да ги питате, преди да ви оставят ще ви гримират със сенки за очи в син цвят. Адекватните пък ще избягат директно.
19
0
 
14
 
! Отговори
Дзъ преди 3 години
Ако човек иска да си прецака новата връзка - нека пита и нека разказва за своята... ясно е че всички имат минало, но само тинейджърите си припадат от кеф да разказват, да предизвикват съчувствие или да създават впечатление колко са готини, но уви е нямало кой да ги оцени... Ако сте над 20 години в никакъв случай не разказвайте нищо
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти си задавай въпроси, но защо някой си мисли че ще му кажат истината?!
17
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Никакви въпроси, безмислено е. Омръзват си, беднотия или най-елементарен егоизъм и край. Много от мъжете искат цял живот да кръшкат и да им слугуват като че ли са болни ,а жените купуват ненужни пар.цали, ламтят за мнооооого пари, завиждат на другите жени за кажи - речи за всичко и после ама ти си виновния. Търсенето на вини и на някакви причини не помага. Ако човек мисли и е малко отговорен, може да се получи, но пък и не е длъжен да търпи някоя отр.епка.
16
4
 
6
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Мъжете трябва да поставят тези въпроси защото живот и ги сменят непрекъснато . Говори искат голям член, пари и то много, непрекъснато да им ходи някой по капризите и от това накрая км става скучно. И така не си знаят километража.
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама тоя с искаш ли да си намериш жена за една нощ..? как уцелва винаги на правилното място да спами?
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много лесно.такива въпроси не се питат.този въпрос ти зима директно 20 точки от книжката.ако питаш и сега защо - това са още 19 точки... сеш ли се?
13
1
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Ако си вършеше съвестно нещата, нямаше да пишеш по нощите, а да ги вършиш. Ама *** дама дет те хвалеше...
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпрос, колко тулупа са се празнили връз цайсите?
11
11
 
5
 
! Отговори
Бившия преди 3 години
.... и ако новото гадже на моята бивша ,чете това искам да му кажа . - Пич, върши си по съвестно работата в леглото , щото тая моята вече бивша приятелка още ми пише смс-и и ме моли да се върне при мене .
10
3
 
11
 
! Отговори
Кумка преди 3 години
И чакай да ти каже всичко и с най големи подробности: че е бил много секс активен, че са приключили отдавна и на него не му пука за нея, че връзката е била грешка.
9
5
 
13
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
... Това да не са от "безценните" съвети на Кобилкина ?Не че нещо, за една позната питам. Която няма мозък и собствено мнение и постоянно трябва да чете подобни статии по медиите за да и бъде обяснявано как , кога и колко дълго да остане влюбена в приятеля си .
8
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До orlin Твоя коментар яко ме отегчимай си си хортувал с баба гуци!
7
1
 
24
 
! Отговори
orlin преди 3 години
А има ли вариант бившата връзка да е пълна с отегчение и скука.И новата връзка да стане същата тъпня.Хората са станали доста безчувствени и пресметливи. Малко надценявате българите в любовта.
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз разбирам, че всяка втора вече, която не става за друго, се изживява като HR, но хайде тези въпроси тип "Къде се виждате след 5 годинк?" и "Защо напуснахте предишния си работодател", да ни ги спестите
5
4
 
4
 
! Отговори
не на въпросите! преди 3 години
Илияна, друг път щи кажа!
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хм поздрави на първата цветислава където идаси за мен си винаги моето слънце при когото и даси
3
7
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Как заменяш бившата, след като тя вече не е твоя? Шегата нещо не се връзва.
2
4
 
33
 
! Отговори
пингвин тракторист преди 3 години
Заменям бивша със следи от употреба, за PS4 или Iphone!За град Кърджали лично предаване!За други градове я пускам пеша, до няколко дни ще дойде.