Зодиите, които ще имат незабравим Свети Валентин

Ето кои са щастливците
11 фев 2021 14:25, Ивета Иванова
10
Зодиите, които ще имат незабравим Свети Валентин
Снимка: Pixabay

Свети Валентин почти е тук. Празникът на влюбените ще донесе много приятни емоции, любов и романтика на 3 зодии. Те ще се радват на подаръци, изненади, романтични жестове и ще имат прекрасен ден. Вижте кои са, според "Your Tango".

Телец
 
От всички зодиакални знаци, Телците ще бъдат най-секси и най-разгорещените на празника. Чака ги много страст, те ще са във вихъра си, тъй като Марс е в техния знак. Ако са свободни, да поканят тръпката си на среща, без да се притесняват. Ако са обвързани, да изненадат любимия човек с незабравима среща. Нека те поемат контрола. Телците копнеят за наслада и са много чувствени. Това ще си проличи на празника и с партньора ще са в екстаз.
Стрелец
 
Тези знаци ще изпитват нужда да прекарат празника сгушени в някой специален за тях човек. Независимо дали имат сериозен партньор или търсят нова любов, те ще копнеят да почувстват близка връзка. Планетата Юпитер ще им помогне да се почувстват щастливи и да имат много късмет на Свети Валентин. Да използват шансовете си - да отидат на сляпа среща, да не отказват излизане с приятели (може там да се запознаят със специален човек). Или просто да излязат от зоната си на комфорт, да проявят смелост и да поканят човек, когото тайно харесват на среща. Ще имат късмет и нещата ще се наредят чудесно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слънце, Сатурн и Юпитер са във Водолей. Намазването е за Близнаци и Стрелец - тригон и, съответно, секстил с Водолей, а след това - за Овен и Везни, поради квадратура с Плутон в Козирог те не са на първо място.За Телец нищо хубаво няма с тия квадратури с трите планети. Не знам защо все го тика някой навсякъде.Но то и без друго тук едва пишат на български "статистите" - пишещи или по-скоро копиращи статиите, какво остава да разбират от това, което пишат.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тези в затвора ли?
3
1
 
2
 
! Отговори
11 преди 3 години
А стига глупости ве!
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брато за бенинема Св Валентин нема подарък нема любов
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ще имам незабравим празник, щото нищо не съм взел на жената :) Само пускам "Смели в боя" и й го заявявам. Стига лигавщини.