Венера в Телец - любовта и парите излизат на преден план

Телецът е земен знак, който обича да се отдава на удоволствия
15 апр 2021 15:17, Михаела Лазарова
11
Венера в Телец - любовта и парите излизат на преден план
Снимка: istock

Венера, планетата на любовта и парите, влиза в знака на Телец на 14 април и ще остане в този знак до 8 май. През този период ще бъдем по-флиртуващи, чувствени и желаещи любов. Време е да постигнем тези чувства. Ще получаваме нова, освежаваща енергия, която ни подтиква да се потопим в лукса на живота и да поставим себе си на първо място.

Венера е управляваща планета на знака Телец, който е земен знак. На тази земна територия Венера може да работи най-добре и да ни подарява романтика, флирт и дори практикуване на любов към себе си през следващите няколко седмици. Това определено е един положителен транзит, който ще ни помогне да се фокусираме върху любовта, парите и връзките, така че нека се подготвим за хубави неща.

Венера в Телец е известна с това, че е снизходителна и приятна. Сега всичко е свързано с нашите желания, нужди и не бива да позволяваме на никого да ни пречи да ги изпълняваме, особено в спалнята. Не бива да забравяме, че Телецът е един от най-чувствените знаци на зодиака.

Докато Венера в Овен се отнася повече за бързите и пламенни сексуални отношения, то Венера в Телец ни кара да отделяме повече време за флирт, опознаване, сексуална игра. Вибрациите на този транзит създават идеалната възможност да експериментираме в спалнята.

Но енергията на Венера в Телец е енергия за удоволствие и извън спалнята. Ето защо наша основна цел ще бъде да направим удоволствията като цяло наш основен приоритет.

Телецът е земен знак, който обича да се отдава на сетивни удоволствия. Той се стреми към финансова стабилност, лукс, постигане на красота, чувствените любовни връзки. Венера ни помага да постигнем всичко това. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любов към парите, защото всяко удоволствие се заплаща!
4
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
wai wai
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любовта НЕ може да се просъществува без пари всяка жена го знае много добре това за разлика от някои все още не разбрали как е устроен реалният живот.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отговорът е в самия въпрос!
1
0
 
3
 
! Отговори
G преди 3 години
Каква е връзката между любовта и парите?!?